perjantai 14. maaliskuuta 2014

Fiilis? Aivan kiva ja hyvä!

Fiilistelin tänään aamulla radiosta tullutta Robinin Onnellinen-biisiä (nyt oikeesti Anni!!), kun fillaroin kouluun, mutta se sopi niin hyvin hetkeen. Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen. Aurinko paistoi heti aamusta ja se on aina yhtä ilahduttavaa, että Hervannasta keskustaan on alamäki.
Ei kannattais pitää suuta noin leveesti auki näinä katupölyn kulta-aikoina. Terveisin nimim. räkäni on mustaa ja silmissäkin on ylimääräistä hiekkaa.
Tää äkkikevät on nostanut mun pyöräilyintoa noin 647 prosenttia ja on aika epätodellinen fiilis ajaa kuivalla asfaltilla pitkästä aikaa. Keskiviikkona korkkasin maantiekauden ja ajelin maantie-Meridalla töihin. Ja taas oli ihan uskomaton olo, pyörä eteni ihan maagisesti lähes polkematta, vaikka oli vähän vastatuulta ja reisiä hapotti edellisen päivän jalkatreenin jäljiltä. Tuntui melkein ihanammalta, kun yksikään täydellinen maastavetosarja koskaan!

Mä olen salaa alkanut haaveilemaan uudesta maantiepyörästä, mutta mulla on varsin tiukat kriteerit. Koko 51-51, hiilikuiturunko, hieman (tai aika paljonkin) Shimanon Soraa smoothimmin toimiva osasarja ja hyvä väri (=vihreä kiitos) ja tietenkään ei saisi maksaa liikaa. Että jos nurkissa pyörii just kriteereitä vastaava mankeli, niin myy mulle!
Vaikka pyöräilijöillä olis jo ajofiilis täysin kohdallaan, musta vähän tuntuu, että muut liikenteessä ei ole vielä hiffanneet pyörien paluuta katukuvaan. Äsken kotiin tullessa melkein kävi äksidentti, kun auto oli kääntyä päälle ihan Hervannan ytimessä. Väitän, että tilanteen pelasti se, että olin itse niin hyvin hereillä sillä hetkellä ja levyjarrut pääsi kerrankin kunnon käyttöön. Autoilija saattoi lukea mun huulilta, mitä mieltä olin tilanteesta. :D Mutta onneksi ei (taaskaan) käynyt mitään, ja toivottavasti jatkossakin tulee pidettyä silmät auki, koska kun paljon ajaa, riski kolahdukseen on aina olemassa.
Kävin ottaan eilen vähän d-vitamiinia samalla kun vein roskia. Haalarissa tiätty! 
Ihan pian me lähdetään Rahkaäijän kanssa viikonlopuksi etelän lämpöön eli pääkaupunkiseudulle. Tänään sitä kliseistä parisuhteen laatuaikaa ja huomenna hullunhyvät sushi-orgiat paikallisväestön jäsenten kanssa. Ja ettei mene homma ihan löysäilyksi, niin huomenna mennään vähän koekuormittamaan tankoja jollekin salille, jota ei olla ihan vielä päätetty. Huh huh, kuinka kivaa kaikki nyt on! :D Toivottavasti myös sulla on tosi kiva viikonloppu!

Rahkalaskuri: 733

12 kommenttia:

 1. Gold's Gymin ja Muscle Beachin jälkeenhän teiltä puuttuu enää yksi legendaarinen muskelimesta listalta eli Mayor's!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei koskaan päästy Gold's Gymille. :( Ja isot pojat varmaan söis meidät Mayorsilla. :D

   Poista
 2. Mul on uus hiuskuontalolook, viikonlopun on siis pakko olla kiva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, aivan varmasti! Uudet pääkarvat piristää aina! :))

   Poista
 3. Ei miulla muuta kuin että kävin ostamassa tänään uuden polkupyörän ja oli sellainen olo et voi kun Rahkamuija ois miun apuna esittämässä myyjälle muutaman kinkkisen kysymyksen ;) Toivotaan että edes suht hyvä peli on kyseessä vaikka ihan omin avuin meninkin :D ...ja miun tuurilla se laitetaan huomiseksi ajokuntoon/säädöt kohdilleen mutta eikös tuo oo luvannut just jotain lumimyräkkää... Noh, tuleepahan testattua se heti vaativissa olosuhteissa, kun ajattelin polkaista sen tuolta muutaman kilometrin päässä sijaitsevasta liikkeestä kotiin ;)

  annamuntreenaa.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olisin voinut osallistua puhelinneuvotteluna ja pistää myyjän tiukille. :D Ja vähän tietysti tinkiä myös! Mutta suuret onnittelut uudesta pyörästä, kai oli hyvän värinen? Mahdollisimman pian sitten fillari esittelyyn blogissa, vaadin mä!
   Sun ja pyörän yhteishenki vaan hitsautuu aivan timanttiseksi, kun selviätte yhdessä läpi tuulen ja tuiskun kotiin.;)

   Poista
 4. City Gymi, respa auki 15:sta saakka huomenna. Suosittelen! ( ilmainen eka käynti ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitten nettisivut on jotenki remontissa. Kehtaako sinne mennä ilmaseks "kokeileen" jos ei ikinä ole palaamassa takaisin? :D

   Poista
  2. Mun kaverit on kaikki käynyt sen yhden kerran, eikä mitään ongelmia.

   Poista
  3. Meidän aikataulu veny fillarikauppojen koluamisen takia niin pitkäksi, ettei ehditty City Gymille. Mutta seuraavalla Helsingin reissulla vois olla sen aika!

   Poista
 5. Mäkin olin päässyt jo hyvään vauhtiin pyöräilyssä kevään innostamassa, mutta takatalvella oli jotakin sitä vastaan... Josko ens viikolla sitten lumet sulais jo sen verran että pääsis fillaroimaan :D Mäkin oon sopivasti onnellinen siitä, että kirjoitukset on melkein ohi! On kivaa olla positiivinenkin joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks se kevät vielä tulee sieltä, mutta tää oli kieltämättä julmaa, että annettiin vähän esimakua kivoista keleistä. Vähän kun veis lapselta tikkarin. :D ja nyt on öisin niin kylmä, että pysyy lumi tasan varmasti maassa.
   Hei vähän hyvä, ihan lyhyt rutistus enää, niin ne on ohi! Paljon tsemppiä. :)

   Poista