perjantai 7. maaliskuuta 2014

Meetvurstimeihemiä!

Kuluneella viikolla meidän talouden vanhus, eli Rahkaäijä täytti vuosia. (Hän myös keksi otsikon, joka ei liity mihinkään... paitsi pitsaan, joka nähtiin tällä viikolla kaupassa) Koska mulla oli niin huono omatunto siitä, etten ollut hankkinut mitään lahjaa, siivosin koko aamupäivän ihan höyrypäisenä, keitin kahvia ja pilkoin salaattia ja juoksin jatkuvasti kaupassa, kun synttärisankari halusi jotain. Ens vuonna haen taidan ostaa parit kalsarit niin pääsen helpommalla. :D
Mun mummu oli ihan ruvennut hulluttelemaan, kun lähetti Rahkaäijälle tällasen kortin. Missä ruusut ja perhoset häh?
Ilmeestä päätellen sankari ei ole tyytyväinen saamaansa palveluun. Mutta mä sen sijaan olen tyytyväinen uusiin kännykän kuoriini! Mulla ei koskaan ennen ole ollut kännykässä irtokuoria. Ei edes 3510i-nokialaisessa. 
Synttäreitä vietettiin missäs muuallakaan kuin salilla ja ruokapöydässä. Mitä sitä suotta hianosteleen! Rahkaäijä lämmitelee aina kahvakuulalla ja huomasikin uskomattoman yhdennäköisyyden kahvakuulan ja vaimonsa välillä. Mun täytyy vielä hieman hioa yläkropan kurveja, niin erehtymisen vaara on ilmeinen.
Kumpi on kumpi?
Salilla mä en sentään enää passannut Rahkaäijää, vaan se sai hoitaa ihan itse oman treeninsä. Sillä välin mä pumppailin olkapäitä, ojentajia ja hauiksia. Melkein pahinta tommosten show-lihasten treenaamisessa on se, että ekana treenatut lihakset ei enää ole kunnon pumpissa, kun treeni loppuu.:D Vähän jo harkitsin uutta kierrosta ja lässähtäneiden olkapäiden uudelleen elvytystä (no en oikeesti harkinnut!), mutta synttärisankari vaati jo kotiin lähtöä.
Ei käsitreeniä ilman Instaspämmiä. @rahkamuija
Treenin jälkeen haaveiltiin vaikka mistä ihanista ravintolaista, mutta mentiin kuitenkin Cittariin ja ostettiin kunnon vehkeet salaattiin. Mutta huh huh ja morjes, olisi varmasti tullut halvemmaksi mennä ulos syömään, kun ostaa "kaikkee ihanaa ja kivaa" salaattia varten.  Mutta voin melkein vannoa, että tuli parempaa näin.
Tänään päivän sportti koostui maastopyöräilylenkistä. Mutta sitä ennen oli luvassa pientä rengasjumppaa. Kun sen kerran aloittaa, voi saman tien vaihtaa useampaan pyörään renkaat. Eipä meillä kolmen fiuken nakeissa kauaa nokka tuhissut!
3/6 menossa
Rahkaäijän pyörässä on aika hienot vannenauhat
Ääää, voidaanks jo lähteä, en kestä enää!
Ajokeli oli yhdellä sanalla kuvattuna mutaisa. Pyörä eteni ihan järkyttävän hitaasti kovasta survomisesta huolimatta. Huomenna järjestetään Talvi tour de Tampere -tapahtuma ja fillarifoorumilla on ollut kovaa polemiikkia siitä, että kannattaako lähteä nastoilla vai ilman. Mä lähtisin ehdottomasti ilman (mutta oon töissä, niin ei tarvii asiaa enempää arpoa). Nobby Nick pelitti oikein hyvin!
Lits, läts ja plöts!
Best friends forever!
Sorsat oli päikkäreillä.
Kuskien kilpakuvaamista. Ja mulla oli liian vähän vaatteita päällä!
Vähän joutu huuhtaseen, ennen kuin kantoi sisälle.

Varsin märän lenkin jälkeen maistui sauna aika mukavalta. Eikä huonolta tuntunut sekään, että puddingi oli tarjouksessa Hong Kongissa, niin noudettiin sitä pari pussia. Nibsien, kaakaojauhon ja banaanin kanssa todellista luksusta!

Sitten asiasta rahkapurkkiin! Suunniteltiin ensi viikonlopuksi pientä reissua Helsinkiin päin ja lauantaina tarttis isosti päästä salille. Nyt joku saiskin kertoa, että minne kannattaisi mennä podaan isolla kylällä. Ja mikä olisi tietysti vielä hienompaa, niin joku voisi tulla vaikka meidän kanssa treenaan, jos kiinnostaa! Hyviä ideoita otetaan vastaan kommenttiboksiin ja sähköpostilla!

Rahkalaskuri: 722

15 kommenttia:

 1. Sporttikuja, Kisahalli, GB Gym, Citygym, Töölö Gym. Ja jestas mikä mahdollisuus menee ohi suun, ei näköjään kannattaisi reissata merta edemmäs kalaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti noin monta vaihtoehtoo, äää! Täytyy tehdä vähän selvitystyötä. Joo, nyt kyllä missaat jotain ihan ainutlaatuista. ;)

   Poista
 2. Salmisaaren Elixia on valoisa avara luxxus sali joka voisi olla aika kiva ja spesiaali lomasali. Infrapunasauna ja höyrysauna (molemmat unisex! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unisex-saunat on aina plussaa! Tyhmää mennä yksin saunaan. :(

   Poista
 3. Ps: Elixian tunnusväri on myöskin vihreä ja Salmisaareen pääsee ratikalla joka myös on usein vihreä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistavat lisäperustelut, tiedät mihin kannattaa vedota. :D

   Poista
 4. Suosittelen Kampissa sijaitsevaa City Gymiä, ilmainen eka kerta, se on nimestä huolimatta koruton maanalainen hikipaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmanen kuulosti nyt tosi hyvältä. :D ja hikipaja on aina meidän tyyliä!

   Poista
 5. Me ollaan reissuun lähdössä, mutta mahdollisesti lauantaiaamuna vielä Kisahallissa treeneissä ennen sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho oho! Mutta alan itkeen jos katon kun sää teet prässiä. :D

   Poista
 6. missä huuhtaisit pyörän vai onko mikontalossa pesupiste pihassa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolloin ei päätetty lenkkiä Mikkiksen pihaan, mutta meillä on sellanen Biltemasta ostettu ruiskun, jolla yleensä huuhtastaan pyörät. :)

   Poista
  2. ok... varmaan vesiliitäntä talon kyljessä sitten.

   Poista