lauantai 22. maaliskuuta 2014

Voimanostokurssi naisille?

Nyt on Keijolla kova käsi! Keksin meinaan aivan sikahyvän idean tässä kuluneella viikolla. Mutta sitten paljastukin, että se oli jo keksitty.
Mitähän sieltä Keijon kädestä paljastuu?
Treenataan Rahkaäijän kanssa pääasiassa HH Gymillä ja siellä rautoja nostelee usein myös Tampereen voimanostajien tyypit. Siitä inspiroituneena keksin, että voimanostajat ja Rahkamuija vois yhteistyössä järjestää naisille tarkoitetun voimanostokurssin. Möhistelin tätä asiaa jo itsekseni ja sitten esittelin ainutlaatuisen ideani voimanostajille. Kuvittelin, että maailma räjähtää kun idea on niin uniikki, mutta Teemu, jolle idean esitin, kaivoi puhelimestaan esiin keskustelun, joka oli käyty jo tammikuussa ja sen sisältö oli suunnilleen "voimanostokurssi naisille ja Rahkamuija mainostaa". Ei siinä mitään jos NSA kuuntelee kaikkien puhelut, mutta nää jäbät lukee muiden ajatuksen jo ennen kuin ne on keksitty.
Viime kevään voimanostokurssilla mää penkkasin ja Teemu lateli neuvoja.
Tämän laajan pohjustuksen jälkeen voisi käydä jo asiaan. Homman nimi olisi siis se, että alustavasti 26. huhtikuuta lauantai-päivänä Tampereen voimanostajien äijät vois vetää leidelle voimanostokurssin, jos vaan suinkin kiinnostuneita löytyy. Penkki, maastaveto ja kyykky siis sisältyy voimanostoon ja ne myös käytäisiin läpi. Paikka olisi mahdollisesti Nääshalli taikka HH Gym, eli Tampereelle pitäis tulla, jos mielii nostamaan. Ja ideana olisi nimenomaan se, että kaikentasoiset salikissat olisi tervetulleita. Niin aloittelijat, jotka haluaa ystävystyä tangon kanssa, kuin jo enemmänkin salilla viihtyneet, jotka haluaa tulla tarkistuttamaan tekniikkansa tai vaan vertailemaan hauiksen kokoa Rahkamuijan kanssa. :D Mun mielestä voimanostoliikket on vähän kuin kansalaistaitoja, kaikkien tulisi osata, eikä mene koskaan hukkaan. Käytiin Rahkaäijän kanssa molemmat voimanostokurssi viime keväänä ja sieltä jäi mukaan kyllä ihan kuolemattomia vinkkejä.
Mavesta opin myös tosi paljon lisää kurssilla.
Paikkoja olis tietty rajoitettu erä (nyt kun näin sanon, niin kukaan ei tuu) ja hintaluokka pyörisi kohtuullisen parinkympin tietämillä. Ja sitä paitsi, Tampereen voimanostajat on tosi kivoja ja ne on kaikki hillittömiä Rahkamuija-faneja. ;) Rahkaäijä just sano, että kukaan ei voi olla läpeensä paha, jos lukee Rahkamuijaa!
Miltä kuulostaa, kuka haluais mahdollisesti tulla? Joku virallinen ilmottautuminen laitetaan sitten pystyyn, jos ja kun kiinnostuneita löytyy ja yksityiskohdat varmistuu.

Rahkalaskuri: 746

33 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oikein! Ja sit kun kurssi on ohi, nostetaan tanko pystyyn ja opetat meitä kieppuun sitä ympäri. :D

   Poista
 2. Ilman muuta haluan mukaan! Kertaus ei ole koskaan pahitteeksi.

  VastaaPoista
 3. Täällähän on heti puolet paikoista mennyt. 10-12 otetaan mukaan ja hintaa kuuluu HH-Gymin maksu. Päivän kesto on tuollaiset 3-4 tuntia. Laitetaan muutaman päivän päästä TVN:n sihteerin tiedot ja muut tarvittavat ja avataan ilmottautumiset.

  Teemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostuneita tuntuu tosiaan olevan! Mä laita johonkin postaukseen sitten sen virallisen ilmottautumisen, niin saadaan homma eteneen.

   Poista
 4. Kuulostaa asialliselta! Harmi, etten asu Tampereella. Tuu järkkää vastaava Kuopioon? :) Osallistuisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopiosta on kieltämättä vähän matkaa! Ei noi voimanostajat taida olla kovin innostuneita poistuu Tampereelta. :D Mutta luultavasti sieltäkin joku seura löytyy, kannattaa tiedustella kiinnostaisko niitä pitää vastaava. :)

   Poista
 5. Oi kyllä kiinnostais vaan taitaa olla tuo viikonloppu jo buukattu :(
  Mutta jos on tunkua mukaan niin voishan se olla myöhemmin uudelleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dääm! Mahdollisesti voidaan myöhemminkin toteuttaa, jos on tulijoita. :)

   Poista
 6. Hitto vie! Mä olin jo niiiin tulossa, mut oonkin sillon etelässä. Jos mä tuun sitten yksityiskurssille joskus kesäkuussa? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh, eiks Tampere olis riittävän etelässä? :D Joo tervetuloa vaan!

   Poista
 7. JUST tuona päivänä on tanhuseuran kevätjuhla! Mä olisin NIIN ollut tulossa Treelle nosteleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan tanhuseura! Olis kyllä ollut mukavaa, jos olisit päässyt nosteleen. :)

   Poista
 8. Voi Tampere, miksi olet niin kaukana? Tahtoisin mukaan, mutten ihan niin kovasti, että lähtisin matkustamaan Espoosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, eihän Tampere nyt nii kaukana ole! Kaveri mukaan ja kimppakyydillä. :)

   Poista
 9. Järkätkää kaks kurssia, luulis että kiinnostuneita riittää! Mä haluaisin osallistua, mutta just tuo päivä ei millään sovi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dääm, tosi harmi! Mutta me tarkkaillaan tilannetta ja pistetään asia harkintaan. :)

   Poista
 10. Oon odotellut yhtä kurssia jota ei ookkaan järjestetty, joten täähän tulis oikein sopivaan saumaan! Eli jos paikkoja riittää niin mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimanostolle on aina sopivaa saumaa. :) Alkuviikosta tulee varmaan lisäinfoa ilmottautumisesta ja katsotaan sitten miten haluttuja paikat on.

   Poista
 11. Mä olisin kyllä tullut Helsingistä (ei Tampere ole kaukana!!) mutta mutta oon Tukholmassa tuolloin (toivon mukaan) juoksemassa.
  Teidän täytyy järkätä pian uusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Tukholmakaan ihan huono ole! Koitetaan, jos mahdollisesti saatais toinenkin kurssi järkättyä. :)

   Poista
 12. Hip hei, mukaan mukaan!

  VastaaPoista
 13. Voiko osallistua vaikkei oo mitää kokemusta mutta haluais harjoitella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) Sillon vuosi sitten kun mä olin kurssilla, siellä oli yks nainen, joka ei ollut koskaan ennen penkannut ja reilun tunnin reenailujen jälkeen nosti 40 kiloa. Että ei se oo kokemuksesta kiinni!

   Poista
 14. Hei uutta kurssia nyt talvella pliis...? :)

  VastaaPoista