sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Motivaatio on täällä!

Kuuden päivän nuhan ja sitä myötä liikuntatauon jälkeen elo alkoi käydä jo melko sietämättömäksi. Tänään salille kaipaava tiuskiva akka muuttui jälleen leppoisaksi kissimirriksi, kun pääsin tekemään vihdoin penkkitreenin, joka olisi pitänyt olla jo lähes viikko sitten.
Kolme lyhyttä voimasarjaa ja viisi pitkää pumppailusarjaa. 5x10 käy rintalihasten lisäksi jo hermoille, sarjat ei lopu koskaan!
Penkin sarjatauoilla voi katsella autojulistetta
Boring but big -ohjelmassa penkkipäivänä selkätreeninä olisi 5x10 leukoja, mutta hyvällä tahdollakaan en vedä viittä kympin settiä, joten ylätalja saa paikata leuanvedot. Oli kuitenkin pakko käydä kokeilemassa leuanvetopaikkaa, koska se näytti melko eksoottiselta. Ennustan kuhmuja otsaan. Salilla ei ollut taaskaan juuri ketään, joten Rahkaäijä sai kuvata tänään ihan urakalla.
Auts!

Leveä myötäote on nykyään ihan suosikki!

Saisinko vielä vähän nyrpeämmän ilmeen?
Ojentajat hoitelin tänään dippaamalla. Rahkaäijä on tainnut katsoa vähän liikaa jotain jenkkipoikien bodausvideoita, kun dippeihin lisämausteeksi oli laitettava vähän kettinkejä. Tuli ihan sellainen kowan podauksen tunnelma, kun kettingit kilisi ja äijjät karju.
Neljä hikistä ja vajaata meni

Kilisee kilisee kulkuset kettingit
Varsinaiseen treeniin kuului vielä kolme settiä hauista ja takaolkapäät. Ennen hauissarjaa yritin neuvoa Rahkaäijälle hyvää kuvakulmaa, jossa käsi näyttäisi isolta. Jatkuvaan ohjeistukseen kyllästynyt herrasmiehemme tokaisi, että sellanen kuvaa ei tästä mallista saa. Lahosin ihan totaalisesti, eikä haukkaripumppailusta tullut sen jälkeen enää mitään.
Ei isoja käsiä tässä kuvassa
Motivaatio on tällä hetkellä vähintääkin kohdallaan! Palo treenaamiseen pienen tauon jälkeen on kovempi kuin koskaan, ja tästä innosta aion ottaa ihan kaiken irti. Kesäsalimme tarjoaa todella oivat puitteet treeniin ja se motivoi entisestään. Ja vielä mukavana lisänä tuntuu, että ruoka maistuu. Juhannuksen jäljiltä kylläkin tuntuu, että nyt olisi paikallaan kevyt sokerivieroitus. Enkä pitäisi huonona ideana myöskään limsan lipittämisen lopettamista tai mulla ei ole kohta hampaita enää ollenkaan.
Energiaa jäi vielä treeninkin jälkeen ja sitä oli hyvä purkaa säkkiin
Etenkin seuraavaa jalkatreeniä kohtaan on kovat odotukset, nyt on kova himo saada kinttuihin kokoa ja etenkin voimaa. Eikä siihen himoon auta kuin kyykätä ja mavettaa! Kesän pyöräilykausi ei tietenkään ole optimaalisinta aikaa takoa lihaa ruumiiseen, mutta kun kerrankin on keliä ja valoa ajaa maantiepyörällä, en ajatellut himmailla pyöräilyn suhteen. Kaikkein tärkeintä mulle on kuitenkin se, että nautin siitä mitä olen tekemässä, eikä se kuinka paljon saan lihasta aikaan. Uskon, että kun on omaan tekemiseen kova palo ja siitä nauttii, näkyy tuloksiakin joskus. Ainakin mä saan sen innon kanavoitua äärimmäisen hyvin siihen treeniin.
Nyt on kuitenkin lähdettävä kohti appiukon ruokapöytää, jossa on kuuleman mukaan tarjolla salmiakkipossua. Kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta, mutta mä en ylenkatso mitää, missä on salmiakkia!

Rahkalaskuri: 291

8 kommenttia:

 1. mää inspiroiduin teistä niin kovin että kävin repäisemässä just 26km pyörälenkin! oli siistiä, vaikka perse onkin aika hellänä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OIKEIN!! Sait niin inspiraatioo niistä polkupyöristä, jotka valvo unta olohuoneessa.:D kyllä se perse toipuu, ei hätää!

   Poista
 2. Jee! Mahtavaa, että sairastelut on nyt takanapäin ja pääset taas reenaamaan! Treeni-intoa tuntuu olevan vaikka muille jakaa - nauti siitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, nyt on otettava kaikki irti tästä fiiliksestä!

   Poista
 3. Voi kun itekin löytäis motivaation, pitäisköhän käydä nuolemassa bussin stop-nappeja et sais jonkun kesäpöpön ja motivaation. Nyt tuntuu et käy salilla vain koska on pakko...vaikka eihän mikään pakko ole...mut silti...

  Postaustoive tuli mieleen kun ite oon alottanu työmatkapyöräilyn ja todennu, ettei vm. -98 (99?) Tunturi Kaunotar ehkä ole optimaalisin. Varsinkin kun pituutta akaksi on 177cm. Niin tekisitkö postauksen, jossa neuvoisit a:sta p:hen miten pyörä hankitaan. Mitä otettava huomioon, mistä löytää hyvän pyörän, uusi vai käytetty jne. Myös oma postaus pyöräilyvarusteista olisi poikaa; millaista materiaalia kannattaisi työmatkapyöräilyn tamineet olla, että motivaatio säilyisi myös kun lähestytään syksyä ja jatkuvaa sadetta..

  Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy keksiä joku uus houkutus siihen salitreeniin, vaikka uus saliohjelma tai joku tavote. Sellaset jutskat ainakin mua motivoi, noita TKL:n autoja en lähtis nuoleen. :D
   Kiitos ideasta, tollasen postauksen voisinkin laittaa kasaan Rahkaäijän suosiollisella avustuksella! :)

   Poista
 4. Liian hyvä bloggaus, repesin leuanvetopaikalle ja kahlejengille. Ootte parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin yritin tehdä vakavahenkisen treenipostauksen ja sitten sille vaan nauretaan! Pyh. :D kiitti silti!

   Poista