torstai 6. kesäkuuta 2013

Team TEHO Sportin ekat yhteistreenit

Kuten otsikosta voi huomata, meidä Extreme Run ´14 -joukkueella on nyt nimi ja se on Team TEHO Sport! Pyöriteltiin Jaanaban kanssa eri vaihtoehtoja pidemmän aikaa ja asiaa ääneen ajatellessani Rahkaäijä huikkasi jostakin sohvan pohjalta lopullisen nimen. Bingo!

Eilen oli jännittävä hetki, kun Team TEHO Sportilla oli ensimmäiset yhteistreenit. Treenien vetäjäksi valikoitui Rahkaäijä. Herra päävalmentaja saapui työmatkalta eilen aamuyöllä, mutta oli jo illalla virkeänä vetämässä treenejä.
Treenipaikaksi oli sovittu Rosendahlin ranta ja alkulämmittelyksi kiivettiin mäki ja rappuset ylös Pyynikin näkötornille ja takaisinkin vielä käveltiin. Heti sen jälkeen saatiin treenijuomat, eli TEHO Sport Heti valmis -pullot käteen. Makuna oli sitruuna ja vaikka en ole mikään suurin sitruuna-fani, juoma upposi oikein mukavasti! Tai olis ollut meinaan aika ihme, jos ei olisi uponnut, koska keli oli todella hikinen ja kuuma.
Kuvat on Jaanaban ottamia!

Rahkaäijän alkuperäinen ajatus oli lentopallomatsi, mutta kauniina kesäiltana kaikki kentät olivat varattuja, joten suunnitelma B otettiin käyttöön ja pistettiin ultimate-peli pallolla pystyyn. Siitähän tuli pieni blogi-ottelu, koska minä ja Jaana toimittiin joukkuiden kapteeneina. Alkuun joukkiomme oli kovin epäileväinen tätä veikeää joukkuepeliä kohtaan, mutta hyvin pian kaikki pääsivät peliin sisään ja tunnelma oli kuin ala-asteen välitunnilla!
Jaanaban blogijoukkue voitti ja siitä otan syyn täysin itselleni, sillä pudotin pallon ihan joka kerta kun sain sen itselleni. :D Mun joukkueessa ollut Rahkaäijä pisti kyllä hienosti kroppaa likoon ja syöksyi, kaatuili ja pyöri maassa yhteisen menestyksen vuoksi.
Rahkamuijan joukkue vasemmalla, Jaanaban oikealla
Ultimaten jälkeen vuorossa oli pienet kesäolympialaiset lajeinaan kuulantyöntö, sauvakävely ja köydenveto. Sen verran kerrottakoon, että tätä osuutta treenistä Rahkaäijä ei ollut juurikaan suunnitellut. Kuulantyönnön päävalmentajamme keksi hetkeä ennen treeneihin lähtöä, ajatus rautakanki-sauvakävelystä tuli matkalla ja köydeveto keksittiin vasta ultimate-ottelun jälkeen. Improvisointi-kyky on suuri lahja!
Mittamies on aika innokas!


Juhaa naurattaa mun työntö? :D
Nyt ei naura enää kukaan, kun Rahkamuija pukkaa. Ylös ja eteenpäin ja kova karjaisu!


Vasemman käden työntö

Ringissä pysyminen on tärkeetä! Keltapaitasta uimavalvojaakin nauratti meidän puuhailut.

Vähän yllytin Jaanaa karjumaan, mutta pukkas hyvin, vaikka ei huutanutkaan!
Kiistaton voittaja on löytynyt!
Kuulantyönnön jälkeen siirryttiin sauvakävelyn pariin. Koska porukka on niin kovakuntosta, jätettiin ihan tavalliset sauvat kotiin ja kävely tapahtui rautakanget heiluen. Mä sain olla eka kävelijä, ja mua nauratti koko sprinttimatkan niin paljon, että tein ihan jumboajan. :D
Tyylejä oli monia, mutta voittoaika 25 sekuntia harpottiin todella vauhdikkaasti ja määrätietoisesti!
Köydenvetokamppailussa oli taas blogijoukkueet ja päätettiin, että nyt on Rahkamuijan joukkueen revanssin aika! Kova vastus annettiin, mutta vastapuolen joukkue oli voittamaton.
"Köyttä" ei ainakaan saada katki!

Tässä vasta harjoiteltiin
Melkein kaksi tuntia saatiin kesäillasta kulutettua tämän hauskan joukon kanssa ja yhdessä vielä nautiskeltiin vähän sponsorin lahjottamia palkkariakin. Voin ihan rehellisesti kertoo, että maistamani suklaan ja mansikan makuset voimaharjottelu-palautusjuomat oli parhaat palkkarit, mitä olen koskaan maistanut. Saatiin kaikki vielä monta purnukkaa mukaankin!

Valtavalla innolla odotan taas kolmen viikon päästä olevia treenejä. Kun joka kerta harkat vetää eri henkilö, on luvassa varmaan monenmoista lajia ja hauskoja hetkiä, se on selvä! En tiedä, millon oma vetovuoroni koittaa, mun sen voin kertoo, että sillon ei nössöillä, vaan vedetään täysiä!
Nyt kun sait tän luettua, käy vielä kattoon myös Jaanaban selostus aiheesta!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 270

3 kommenttia:

 1. Isot Onnittelut Jaanaban Joukkueelle Voitosta!
  t.uskoRMhorjuuM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Rahkamuijan joukkue vielä nousee, älä menetä uskoasi!;)

   Poista
  2. Treeni, ravinto, lepo... hopi,hopi treeneille...
   t.valmentajaM

   Poista