sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Keidas kellarissa

Uusi kesäkotimme on löytynyt. Nyt ollaan jo parit treenit vedetty Nekalassa HH-Gymillä ja siinä on sali mun makuun! Halpa, maan alla, paljon rautaa, ei ruuhkaa eikä siellä soi mikään NRJ. Eli kahden treenin kokemuksella lähes täydellinen!
Käsipainotkaan ei oo meinaan mitään zumba-helistimiä!
Tänään käytiin tekemässä uuden ohjelman mave-päivä ensimmäistä kertaa. Ohjelmaan löytyy netistä miljoona ja yks laskuria, jolla on helppo laskea treenipainot kulloiseenkin treeniin. Tänään lapussa luki 5x65, 5x75 kg ja 5x85. Ihanan helppoo!

Boring but big -ohjelmassa tehdään voimasarjojen jälkeen samaa liikettä 5x10 pumppailumielessä, mutta kyykky- ja mavepäivinä pumppailusarjat voi tehdä ristiin, joten maven jälkeen laji vaihtui kyykkyyn. Kympin sarja on mielestäni jo ihan kohtuuttoman pitkä, mutta tarpeeks vähän rautaa niin jaksaa viisi sarjaa. Myös kyykky meni tosi hyvin, sain hyvän rytmin päälle!
Usko tai älä, päivän treeni oli siinä! Rahkaäijällä on menossa joku täysin naurettava kesäpohje-into ja se treenaa pohkeita varmaan joka treenissä. Mä en moiseen pelleilyyn lähde ja päädyinkin niin sanottuun kiikari-pohjetreeniin, niin kuin usein aiemminkin. Nolla sarjaa ja nolla toistoa. Toimii, eikä tuu hiki!
Kätevän kiikaritreenin voi tehdä vaikka ruokapöydässä!
En harrasta ruokaähkyjä, paitsi lihapulla-pastaähkyjä.
Kaksi liikettä jaloille kuulostaa kieltämättä vähältä, mutta kun kumpaakin liikettä tekee lämmittelyineen 6-7 sarjaa, lupaan että tulee hiki! Ja jalkatreeni tehdään kahdesti viikossa, että eiköhän ne koivet saa ärsykettä ihan riittävästi. Kuten olen aiemminkin todennut, kaikki suuri on kaunista ja mitä vähemmän eristävää nitkutusta, sitä mukavampi on mun treeni. Eli ei pakarapotkuja taljassa mun treeniohjelmaan!

Meillä on muuten kunnianhimoinen juhannussuunnitelma! Ei ajateltu grillata teltassa eikä kusta veneessä seisaaltaan, vaan tehdä jotain melkein yhtä tyhmää ja lähdetän kokkokierrokselle Näsijärven ympäri. Moottoripyörällä se on jo tehty, tänä vuonna otetaan alle maantiepyörät. Todettiin Pirkan pyöräilyn jälkeen, että kyllä nyt yhden järven ajaa aina ympäri, niin kai sen voi juhannusyönäkin tehdä! Ensin ajellaan päivällä viiskyt kilsaa Rahkamuijan äiteen perunasalaatin ääreen ja sitten lähdetään illalla kohti Muroletta ja Teiskoa ja kattellaan rauhassa juhannusyön menoa. Siitä tulee hauskaa!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 282

10 kommenttia:

 1. No nyt löysitte oikean salin. TVN:n porukkaa salilla ma, ti ja to klo 1730 alkaen ja la klo 10 alkaen. Jos haluutte kertausta tai jonkun kattomaan vähän niiden nostojen perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma, kertaus saattaa olla paikallaan!

   Poista
 2. Loistava yöttömän yön suunnitelma, tankkauksetkin kohdillaan! Hauskaa reissua ja ottakaa paljon kokkokuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, kunhan mun kesänuha ei heitä kapuloita rattaisiin. Otetaan joka kokosta kuva!:)

   Poista
 3. Maistuu äärimmäisen yksinkertaiset treenit ja salihelmi. :) Tyrsk kiikaripohkeille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Less is more! Voisin vaikka rekisteröidä kiikaripohkeet jotenkin itelleni, ettei kukaan muu varasta mun mahtavaa reeniohjelmaa.;)

   Poista
 4. Toi on kyllä hirveän lähellä sitä mun suosimaa Joe Skopecin 5x5 ohjelmaa, laskurit jne. Nyt tajuat miksi olen intoillut siitä!

  Oltiin viikonloppuna sukuloimassa ja mökkeilemässä Vammala-Kangasala-akselilla, siellä oli komeita teitä. Pyöräilkää joku kerta Pirkanmaantietä Vammalan suuntaan, käytte kahvilla Shell Kiskokabinetissa ja poljette takas. Kivoja tasaisia teitä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vähän samalla ajatuksella mennään!
   Tasainen onkin ihan just se sana, millä sitä tietä kuvaisin.:D Mielummin ajan sinne Ellivuoren suuntaan ihan vaikka autolla!

   Poista
 5. Hyviä kuvia! Nopeasti vilkaistuna ekaa kuvaa luulin rahkaäijää Jari ''Bull'' Mentulaksi. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että Rahkaäijä kirjottaa nyt leuhkana johonkin CV:n nurkkaan, että luultiin kerran Bulliksi.:D Kiitti!

   Poista