torstai 27. kesäkuuta 2013

Puhuva pää. Eli videopostaus!

Torstai-ilta näyttäytyy ainakin Tampereella tosi sateisena, mutta ei haittaa, koska valoa iltaan tuo Rahkamuijan pölinät videolla. Ja kaupan päälle mavevideo kans!
Täydellistä maastavetoelämystä haittasi ihan tosi jumiutuneet lonkan koukistajat ja se vähän näkyykin vedossa, kun lähtö on aika ylhäältä. Boring but bigin mukaisesti tänään mentiin kolmosilla ja tämä oli viimeinen sarja.
En malta odottaa lauantain pirskeitä, isot maalaishäät on mahtavia! Hauskaa viikonloppua!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 297

10 kommenttia:

 1. Voi, mää niin tykkään videopostauksista <3 Ja toi sun murre kuulosti niin kotosalta. Ja niin oli luontevaa jajaja.. Mitähän mulla vielä. Ai nii, nauttikaa häistä ja toivottavasti saatte auton ajoissa huollosta, ettei mene pyöräilyksi koko matka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei meinaan mitään savoo väännetä.;) Auton kanssa on kuulemma jo toivoa, mutta ei nuolaista vielä! Ne katuu vielä, että kutsuivat meidät häihin, koska syödään ainakin kymmenen vieraan edestä.:D

   Poista
 2. Hahaha, ihana toi treenipäiväkirjan lukkojuttu! :D Nää on siis niinkun niiiiiin top secret, eihän kukaan muu nää miun ohjelmia?! Kun oon näistä peeteelle maksanutkin ;)

  Kivaa hääreissua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten aika paha, että joku saattaa tehdä samoilla painoilla kun mää, jos se tulee kurkkiin.;) Mut olis aika työlästä avata ja sulkee lukko joka sarjan jälkeen.:D
   Kiitos, juhlapaikkakunnalle on luvatta huomenna +31, apua!

   Poista
 3. Tosi hauska ja rento tuo sun video.

  En malttanut eilen alkaa nukkumaan ennen kuin olin tuijotanut molemmat. Ihastelin miten helpolta sä saat noi nostot näyttämään. Mulla on vielä niiiiiin paljon tekniikassa opeteltavaa.

  Mies tuli muuten videoiden katselemisen jälkeen olohuoneesta makkariin ja kyseli, että mitä ihmeen bodausvideoita sä täällä taas katselit. Kerroin katsoneeni Rahkamuijaa. Ei se ymmärtänyt. :D

  Hauskoja häitä! Mää lähren nyt lomille lompsis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä iteki ihmettelin miten helpolta se näytti.:D mutta tulee aina skarpattua, jos ottaa videolle.
   No johan nyt kun ei mies Rahkamuijaa tuntenut, ihme äijä.;)
   Hauskaa lomaa!

   Poista
 4. "tehdään vielä työpäivä... t..." :-D hyvin korjattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiä, miks sekin tarvi korjata.:D Ettei kellekään jää epäselväks, että perjantai on työpäivä?:D

   Poista
 5. Hihi olipa hassua, että oot videolla ihan erilainen mitä oon kuvitellu! Murre ja olemus jotenki, en tiiä. Jännä miten kuvien ja kirjotuksen perusteella tulee tietty mielikuva, joka sitten osottautuukin vääräksi.... tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on käynyt kanssa monesti noin, että jotenkin kuvittelee bloggaajan erilaiseksi ja sitten video paljastaakin totuuden. Mutta yleensä mielikuva muuttuu videon perusteella vaan positiivisemmaksi! Toivottavasti nytkin kävi niin.;)

   Poista