tiistai 4. kesäkuuta 2013

Maveromut ja katsaus kesän kukkahame-muotiin

Hauskaa tiistai-iltaa! Rahkaäijä rilluttelee maailmalla ja meikätyttö viettää laatuaikaa keskenään. Onneksi sain jo aiemmin illalla viettää laatuaikaa ystäväni Miljan kanssa salilla ja sitten vielä UFFin loputonta valikoimaa plärätessä. Kameraa ei tietenkään ollut mukana, kun kerrankin olisi ollut hyvä kuvajaa mukana salilla, mutta kuten tiedätte, kyllä mää kuvamateriaalit aina jostakin riipaisen.

Hyökättiin salille naisten vuoron aikana, jolloin oli vielä mukavan rauhallista, eikä yhtään ruuhkaa nostolavalla. Pian salille pääsivät myös miehet ja tunsin noin viisi todella pistävää ja odottavaa silmäparia takaraivossani yhdeksän mavesarjani aikana. Vähän hankala yhtälö, kun mavepaikkoja (ja kunnon tankoja) on tasan yksi, mutta niin monta treenaajaa. Mutta voi voi ja lämmin leipä, tänään ehdin ekaks. Eräs mies rohkeni kysyä jo ihan mavetuksen loppupuolella, että onkohan paljon jäljellä ja annoinkin tangon pian sen jälkeen hänelle ja tein itse suorinjaloin mavet "tyttöjen" tangolla. Kompromisseja tarvitaan, kun väkeä on niin paljon, että päät yhteen kolisee.
Noi narukäsi-pallopäät on valitettavasti vaan mielikuvituksen tuotetta, eikä mun salifanilauma. 

Kunnon sarjoja tein viisi, 87,5 kilolla kolmosia. Jouduin käyttämään vetoremmejä, koska tango oli sileä kun vauvan pylly, eikä millään meinannut pysyä hyppysissä. Mulla menee aina aivan liikaa aikaa remmien kanssa säätämiseen, mutta tällä kertaa voimia jäi vielä itse nostamiseenkin, kun kulki ihan mukavasti.
Viime viikolla tein kauhean virheen ja nypyttelin SJMV:a liian isoilla painoilla maastavedon jälkeen ja selkä oli aivan totaalisen loppu. Nyt ymmärsin keskittyä takareisien, enkä selän kurittamiseen.

Palkkarin ja suihkun kautta lähdettiin katsastamaan Hervannan UFFin kesäistä valikoimaa. Aina kun on malttia etsiä, sieltä löytää tosi kivoja juttuja. Olen huomannut, että kun tekee mieli saada halpa, huoleton ja ehkä persoonallinen hame, UFF on varma valinta. En edes tiennyt, että nyt on sellainen hame-mieliteko, mutta taas tuli kaupat. (Mulla on oikeastaan pienimuotoinen ostoslakko menossa, mutta jos käyttää käteistä, sitä ei edes lasketa, vai mitä?)


Mulla on joka kesä yks kuuma kesävaate, joka on yleensä hame tai mekko ja sitä tulee pidettyä aivan non-stoppina. Seuraaavana kesänä se ei enää sytytä, herättää ainoastaan hauskoja muistoja edellisestä kesästä. Nyt taisin löytää kesän 2013 vakiovaatteen. Psykeedeelinen kukkahame (Rahkaäijä sanois, että oksennus-kuosinen...) liukkaasta kankaasta sytytti jotain sisälläni ja se oli saatava. Kesällä voi kulkea vähän vinksahtaneissa vaatteissa, harmaita kollareita ehtii pitää sitten koko talven! Onko muilla kesävaate-traditiota vai voiko samaa hamosta käyttää joka juhannus?

Rahkalaskuri: 267

21 kommenttia:

  1. Ihana hame! Ja hei, toi päiväpeitto <3 Käsityöihmisenä osaa arvostaa sitä työn määrää, joka tohonkin on uponnut. Itekö väsäsit, vai mistä sait/ostit? ;)

    Mulla samat kesämekot on uusiokäytössä joka vuosi, kun en osaa uusiakaan ostaa. Eilenkin lähdin mukamas mekko-ostoksille, mut reenikamojen kans tulin takas. Mikä meni pieleen? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun äippä teki sen meille häälahjaksi, yli puoli vuotta piilotteli sitä multa kun kävin vanhempien luona. :D Siinä on tosiaan aika monta iltaa virkkailtu telkkarin katselun lomassa!

      Mutta priorisointi on elämän tärkeimpiä taitoja, mekot ei ole millään tapaa pakollisia, mutta reenivaatteet on! Eihän sitä nyt voi alastikaan treenata.;)

      Poista
  2. Miks kaikilla muilla, oikeesti siis ihan kaikilla muilla kun miulla on noin hyvä kirppistutka? En ala :( (Tahtoo sanoa siis, että ihana kesähamonen! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kato niin heleppoo uffilla, joku muu on lajitellut vaatteet valmiiksi ja mä vaan menen violettien tai vihreiden vaatteiden luo ja otan haluamani.:D En määkään koskaan löydä mitään sellasilta tavallisilta kirppareilta!

      Poista
  3. Erityisesti vapaiden naisien kannattaa käyttää samaa mekkoa, joka juhannus. On edellisen vuoden sulhon helpompi löytää, jos taas haluaa laatuaikaa yhdessä...
    t.testaajaM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, juhannustansseissa ei kannata ottaa turhia riskejä!

      Poista
  4. Vaikka naistenvuorot on aika hanurista, niin se hyvä puoli niissä on, että pääsee rauhassa touhuamaan kyykkyhäkille tai mavehommiin. Sitten ku ensimmäinen mies naistenvuoron loputtua tulee salille, niin se kävelee suoraan kyykkyhäkille, huomaa minut, tepisee vähän aikaa eksyneenä ja menee sitten kuntopyöräilemään ja sieltä kyttäilee. Kyseisen tyypin päivän luultavasti pilaa sitten se seuraava mies, joka myös kävelee suoraan pukkarista kyykkyhäkille, huomaa minut ja KYSYY montako sarjaa on jäljellä. Yleensä ei ole montaa tai jos on, niin ehdotan että voidaan tehdä vuorotellen. Että sille kuntopyörätyypille vaan terkkuja. Ku aukasee suunsa ja kysyy, niin ei tartte sitten mennä pakkiksen "mikä potuttaa salilla käynnissä eniten"-ketjuun inisemään.

    On muuten hieno hame. Mulla oli joskus joku vähän samanlainen, mutta vein sen kirppikselle ku kyllästyin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kans ihan ymmärrä logiikkaa naisten vuoron taustalla, mutta tangot on sillon aina vapaina ja sehän passaa mulle! Mä oon ihan samaa mieltä tosta, kysyä pitää eikä jäädä kyttäileen lähettyville. En mää ala hosuun oman reenini kanssa vaan siks että epäilen että joku haluaa reenaamaan samalle paikalle, mutta jos vaivautuu kysyyn, niin sitten tehdään tietty kompromisseja!
      Mä ajattelin, et voin hylätä hamosen takas UFFille ens kesänä, jos kyllästyttää. :D

      Poista
  5. Mikä ihmeen naistenvuoro? Täällä kai joskus on ollut sellaisia uimahallissa mutta saleilla en ole koskaan kuullutkaan.

    Eihän tollasella salilla tee mitään jossa on vain yksi mave/kyykkypaikka :-( Omalla salilla niitä taitaa olla viis tai kuus ja siltikin välillä pitää jonotella jos on kaikki kovat karjut samaan aikaan paikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt saa kato reenata rauhassa, tunti viikossa!
      Joo, on kyllä aivan surkee ton kakkossalin varustus. Kiva mennä mavetteleen puoleks tunniks kun muut venaa vuoroa ja vielä ottaa omaan käyttöönsä puolet salin levypainoista.

      Poista
  6. Essi on tyypillinen suomal.nainen,aina luulevat et miehet heitä kyttäävät!
    Tuossakin tapauksessa mies oli vaan kohtelias ja lämmitteli kuntopyörällä jalat, et kyykky sujuu paremmin.
    Noita Essejä on kadut täynnä, ettei tarvi sitä varten miesten salille mennä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää taas veikkaan, että Essillä on silmät päässä ja on nähnyt saman episodin aika monta kertaa. Ihan vaan siks, että ujot ja nössöt miehet ei ole uskaltanut puhua kuumalle salikissalle.;)

      Poista
    2. :D Kyttäyksellä tarkotin kyllä semmosta painostavaa "Lopeta jo!"-tuijotusta, joka liittyy kyykkypaikan varaamiseen. Ja aina ne on ne samat tyypit, joilla menee pasmat sekasin, jos haluamansa laitteet ei oo vapaana. Ja kenellekään ei voi puhua.

      Mitä sitten tulee ulkoisen habituksen kyyläämiseen, niin kai ne miehet kattoo naisia ku kerran naisetki kattoo miehiä. Minä ainaki. Enkä ole kuullu, että kenelläkään ois perse siitä kyyläämisestä kulunu, niin aion tulevaisuudessaki katella. Sehän on ihan huippua hommaa, varsinki tälleen kesäisin. :D

      Poista
    3. Tottakai miehellä menee pasmat sekasin, kun pitäisi tehdä työntävät liikkeet ekana ja missä haluaa kehittyä eniten. Tämän asiakkaan kohdalla olisi ollut kyykkyhäkki!
      Eikä ko. mies inissyt, mutta sinä iniset asiasta suositussa blogissa!
      Essi on bodaajien eliittiä? Paskat on, kuin sellua hävittämässä oleva itsekeskeinen yh!

      Poista
    4. Essille: Semmosen lopeta jo -tuijotuksessa on vaikee keskittyä ja vaikka kuinka yrittäis ingnoorata, aina tekis mieli vähän kiirehtiä. Oon ite onneks aika hyvä improvisoimaan treenin suhteen, etten sorru kohtuuttomaan tuijotukseen. :D
      Joo, kesäkyyläily on ihan todella pop! Eikä mua haittaa, vaikka kuumalla kelillä herrashenkilöt on ilman paitaa. ;)

      anonyymille: Ei tehdä tästä kyykkyhäkki-asiasta nyt mitään henkilökohtasta tai sukupuolikysymystä varsinkaan. Eiköhän me kaikki sinne salille mahduta ihan hyvin. :)

      Poista
  7. Miun mielestä miehet kyttää, enkä heitä varten ole ostanut pinkkejä asuja kalliilla, vaan toisia tyttöjä varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää ostan ainakin kivan väriset treenikuteet ihan itteeni varten, miesten kyttäämiseen en ota kantaa.:D

      Poista
    2. Iltoja!Jos olisin RM kanssa salilla, niin vilkuilisin ihmetellen "saatananmoisia painoja tyttö kiskoo huh,huh...varmaan on lusinut, kun on niin tatskattu. Varmaan tappanut ukkosa, tai jtn. Oikea Kongien Kingi. Siirryn tonne salin nurkkaan, ettei hermostu muija. Onhan hiton erikoiset treenikengät, oo tollasia koskaa nähny, woi winde. Tatuoinnissa taitaa olla sen herkkuruoat, näyttää pitävän kalasta muusilla. Noi ruorit varmaan tarkoittaa et on seukannut jonkun merikarhun kaa, huuiii... vai oiskohan päässy skidinä jonku puuveneen ruoriin? Vai onko ruorit merkki, et kummatkin kädet liikkuu itsenäisesti, mut kova muija varmaan! Ei taia olla nisti, ku ei mtn piston jälkiä, mut sierainten seudulla jtn valkoista, siitäkö toi hiton treeni vauhti, tempo tulee. Taitaa ollakin greatiinia, mut onhan cooli baby. Taidan jättää treenit väliin ja hipsasta himaan, ku ei vaa muija huomais mtn, ettei tuu sanomista... my God, pääsinhän karkuun!!!"
      t.näineisaaajatellaM

      Poista
    3. Kiitos kun puit sanoiksi meidän salin miesten ajatukset.:D Aikamoista!

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Miks Mikan pitää olla vaiti? :D mitä täällä tapahtuu?

      Poista