keskiviikko 29. elokuuta 2012

Matka itärajalle

Huh huh, juuri ja juuri selvitty häähulluudesta ja minihäämatkasta. Kuvia bridezillasta ja sen äijästä on luvassa ehkä myöhemmin.

Sunnuntaina lähdettiin lepäämään Saimaan rannalle kylpylään. Heti kun tultiin paikalle, tajuttiin, että oli suuri virhe varata huone vaan yhdeksi yöksi, kun matka kesti monta tuntia ja paikka oli mieletön! Otettiin siis toinenkin senioripakettiyö.
Rahkaväki ei lepää edes häämatkallaan ja tarkastettiin heti ensimmäisenä hotellin kuntosali. Musta on aina kiva päästä käymään jossakin muualla salilla, kun siellä omalla tutulla.
Kowaa jalkatreeniä? En löytänyt valitettavasti Cosmopolitania kuvausrekvisiitaksi.:(
Holiday Club -sali oli varustettu yhdellä tangolla, 130 kilolla irtopainoja, muutamilla kässäreillä ja kohtuuttomalla määrällä mitä ihmeellisempiä laitteita. Oon varmasti pahin laitevihaaja ikinä, en osaa käyttää ja säätää niitä kohdilleen ja vaikee saada mitään tuntumaa. Sillä rahalla, mitä tuolla on noihin vehkeisiin käytetty, ostais varmaan Leokon levypainotehtaan. Mutta toisaalta, kun katsoi muuta asiakaskuntaa, oli vaikea kuvitella heitä tekemässä oikeesti kovaa treeniä eli reidenloitontaja kelpaa hyvin. (provoilu on lempipuuhaani.:D)
Sain kuitenkin hoidettua treenini melko hyvin tarjolla olevilla välineillä ja vähän soveltaen. Joskus tekee hyvääkin tehdä vähän totutusta poikkeavasti.
Löydettiin kiva lelu!
Kokeilin myös ensimmäistä kertaa elämässäni juoksumattoa. Vähän pelkäsin, että lennän saman tien seinään kuin Aku Ankassa konsanaan, mutta hyvinhän se meni. Silti en tajua, miksi ei voi juosta ulkona.
Reissuvarustukseen kuului tietenkin myös pyörät ja maanantaina poljettiin melko eeppinen maastolenkki.
Golf-kenttä on vielä vähän kesken
Löydettin kyltti, jossa luki Imatrankoski 4,2 km ja lähdettiin kyltin osoittamaaan suuntaan. Useiden kilometrien jälkeen suuntakyltit loppuivat ja pelkäsin, että pian miliisit tulevat pidättämään meidän luvattomasta EU:n rajan ylityksestä. Näin ei kuitenkaan käynyt ja puhelimen Google maps pelasti meidät (jälleen kerran) pulasta ja ohjasi takaisin hotellille. Ilman sitä oltais ehkä edelleenkin siellä...
Hotelli oli hienolla paikalla ja meininki oli perin kansainvälistä, suurin osa muista asukkaista ja työntekijät myös puhuivat venäjää. Ensimmäisenä iltana ihmettelimme myös uskomatonta siritystä, joka kuului heinikoista ja puskista. Metelin aiheuttajaksi paljastui Idänhepokatti. Meinasin lentää selälleni, kun näin hepokatin ensimmäistä kertaa, kotopuolessa kun sirittäjät ovat aika paljonkin pienempiä kuin peukaloni.
Kelluva koti kelpaisi!
Maisemien ja hepokattien ihmettelyn lisäksi pulikoimme kylpylän puolella koko rahan edestä. Paikka oli aivan sopiva kaltaisillemme kakaroille, en tiedä sitten miten uppoaa vähän aikuisempaan makuun.:D
Tiistai-aamuna rahkamuija yllätti jopa itsensä ottamalla hotellin aamiaiselle mukaan yhden purkin Valion pehmeää maitorahkaa. Muita herkkuja sai mättää huomattavasti vähemmän, kun söi rahkan startteriksi, liekö sitten hyvä vai huono asia.:D
Tiistaina jätimme haikeat hyvästit Saimaan rannoille ja matkalla poikkesimme vielä Lappeenrannassa hiekkalinnaa ja linnoistusta katsastamassa. Turistiosuuskin siis hoidettu!
Pieni osa uskomattoman hienosta hiekkateoksesta
Lähde Lappeenrantaan, humppa siellä soi!
Rouvalla rouvan elkeet
Mainiompaa häämatkaa saa hakea, paljon ruokaa, sporttia ja kylpylää! "Oikea" häämatka on luvassa vasta joulukuussa, siltä Kalifornian reissulta tuskin puuttuu vauhtia ja vaarallisia tilanteita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti