maanantai 13. elokuuta 2012

Neljän viikon vapaus

Vielä koko todellisuus ei ole konkretisoitunut, mutta seuraavat neljä viikkoa nautitaan palkallisesta vuosilomasta! Huikeaa, eikö vain? Täyspäivänen laiskottelu täytyy suosiolla jättää kuitenkin seuraaviin lomiin, kun yks tentti olis pakko tehdä (heh, tässä olis ollut nyt vuosi aikaa tehdä se) ja yhdet pienet pirskeet olis järjestettävä. Jälkimmäisiin aikaa 11 yötä, ei paniikkia!
Lomalaisen on helppo hymyillä!
Perjantaina olisi ollut taas vuorossa armoton rappussessio, mutta laiskotuksen ja lihaskipujen johdosta ajeltiin vaan fillareilla ympäri kaupunkia. Rahkaäijällä on kova maantienpyöräkuume, enkä täysin vastusta ajatusta. Usemman kymmenen kilometrin vauhdikkaat lenkit todellakin kiinnostaa, mutta se ei kiinnosta, että pyörät tulee asumaan olohuoneeseen. Ja maantiepyörille kertyy vähän turhan paljon hintaa, jos asunto on vaihdettava niiden vuoksi.:D
Eteisen tyylikäs sisustusyksityiskohta
Tein viikonloppuna myös investoinnin, johon olen äärimmäisen tyytyväinen. Ostin Erätukusta veden- ja tuulenpitävän takin, nyt ei syksymyrskyt paljon paina! Kuvaa en voi valitettavasti kanssanne jakaa, koska sellaista ei vielä ole! Värin voi sentään havaita yllä olevasta kuvasta, takki vasemmalla naulakossa. Yllätin itseni, enkä ostanut vihreää!

Tomaatteja tinjamin ja valkosipulin kanssa, mmmm... P.S. Jos joku Bertollilla lukee
tän, niin voitte ruveta mun sponsoriks. Meillä tota oliiviöljyä nimittäin kuluu!
Viikonloppuna ei taaskaan pitänyt tehdä mitään, mutta kesäviikonloppua käy sääliksi, jollei sitä käytä hyvin. Eilen käytiin Rahkaäijän kanssa Tampereen kylpylässä ja syömässä tapaamisen vuosipäivän kunniaksi (kyllähän näitä vuosipäiviä tulee varmaan joka kuukaudella kun oikeen pinnistämällä keksii.:D). Kylpylässä porealtaaseen meidän viereen hyppäs yhtäkkiä ihan tuntematon noin 5 v. poikalapsi, joka suu vaahdossa kyseli, että miks mulla on kuvia selässä ja miksei ne lähde vedessä pois ja kuinka silläkin oli kuva kädessä, mutta se lähti pois ja tänään käytiin Särkänniemessä ja siellä oli hurjia laitteita ja Särkän ranneke loistaa pimeässä. Aivan mainio nuorimies, nauratti kovin! Kylpemisen jälkeen mentiin Gringos Locosiin syömään ja voin ylpeästi sanoa, että oon aika kova syömään, koska tuhottiin molemmat Plato de la Fiesta Juanita -herkkulautanen, joka oli oikeesti jättimäinen! En viitsi himmentää tätä mainiota urheilusuoritusta kertomalla, kuinka ähky olo myöhemmin oli.

Tänään taas yllättäen vuorossa salilla jalkatreeni. Miksi nää päivät menee niin nopeesti, kun edellisestä jalkatuhosta juuri selvitty, on seuraava jo edessä. Sitä ennen leikin kunnon lomalaista ja aion poimia kirsikoita, vadelmia ja herukoita! Saa nähdä pääsekö niitä pakkaseen asti yhtään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti