sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Maailman laiskimmat urheilijat

Hyvä on, hyvä on. Ei me olla mitään urheilijoita Rahkaäijän kanssa, mutta laiskoja ollaan ainakin, se on varma! Tai ainakin erittäin mukakiireisiä.
Öö, mikä tämä paikka on? Onneks on edes tämä tanko mihin voin nojata, koska muuten kaatuisin, koska oon niin vetelä ja laiska.
Oli melkosen erikoinen työviikko. Tehtiin varmasti joku ennätys, koska meillä kävi porukkaa Vaasasta (melkein ulkomailla!), Yhdysvalloista, Iso-Britannista ja Saksasta. Vähän on vaikeeta keritä salille podaan, kun jatkuvasti ravaa jotain porukkaa tuvan täydeltä. Rauhottusivat ny, ei me nyt niin erikoisia olla, että kannattaisi jostain Los Angelesista asti tulla tänne!
 Tänään ei käynyt ketään vieraita ja käytiin hiukan pyörittelemässä cyclocrosseilla. Nastoille oli kysyntää! Tuo olosuhde oli jo sellainen, että läskipyörällä ilman nastoja olisi voinut olla vähän epämukavaa.
Kaukajärven jäällä. Pilkkijät sanoivat, että teräsjäätä on 20 senttiä.
Ei tämä ihan Icespiker Pron tasoinen rengas ole, sen huomasi esim. peilijäällä, jossa jääpiikittäjä tarraa kiinni kuin tauti, mutta tämä vähän lipsuu ja ruopii.
Aurinko, älä vaan paista, en olisi halunnutkaan.
Mun pyöräilytakin vetskari on rikki, joten ennen lenkille lähtöä hätäkorjasin sen maalarinteipillä, ettei taas aukea kesken kaiken. Tuossa muutaman sadan metrin päässä olisi XXL, josta voisi käydä hakemassa uuden, mutta ärsyttää ostaa uusi takki rikkinäisen vetoketjun takia. Lahjon ehkä anopin vaihtamaan tähän vetoketjun.
Vähän jäi leuka vajaaksi pyörä lisäpainona.
Toisin kun Rahkaäijällä. Sillä on ehkä kevyempi pyörä ja lyhyempi vetomatka ja mitä näitä nyt onkaan. :D
Tänään Aamulehdessä joku todellinen hauskuuttaja vaati polkupyöriä verollepantavaksi. Suunnittelin jo tuonne veneen alle muuttamista, kun menen konkurssiin kaikkien pyörieni kanssa. Alamäkipyörän muuten ajattelin myydä, eli laita viestiä jos Konan Operator kiinnostelee. (Myyn sen muutenkin, en siis harhaisessa pyöräveron pelossa.)
Jokaista tunnin lenkkiä vastaan voi istua ainakin tunnin sushibuffetissa palautumassa. Mun piti tehdä joskus postaus kaikista Tampereen sushiravintolaista, mutta vahingossa jumituttiin tähän yhteen.
Vähän jo odotan, että tämä erittäin epäkelpo pyöräilytalvi loppuisi, niin pääsisi ehkä taas fillaroinnin makuun. Vähän tympäisee, kun lunta on kunnolla ehkä viikon ja sitten kaikki muuttuu tappavaksi luistinradaksi ja/tai loskaksi ja sitten kaikki sulaa pois ja tämä sama noin kolme kertaa talven aikana. Mulle riittäisi jo tämä talvi. Yksi kevät tilaukseen kiitos!

6 kommenttia:

 1. Epäkelpo pyörätalvi..???

  No tunnustetaan että minulla ei olekaan muita kiireitä.
  Tammikuu toistaiseksi 29 pyöräilypäivää.
  Joka päivä vähintään 25km on tullut mittariin.
  3 x 100km. Nyt yhteensä 1154,40km.

  Myönnetään että Juhannuksena olisi kyllä todennäköisesti mukavammat kelit pyöräillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ollu hei ihan huonot läskeilykelit!

   Ei sitä tiedä vaikka juhannuksena olis taas 4 astetta lämmintä. :D

   Poista
 2. Älkääs nyt! Juurikin eilen ajeltiin metässä läskeillä sellainen parikyt kilsaa ja tosi nastaa oli! Vaikkakin oli jäätä ja kaikkee vaan hyvät nastat alla niin kyllä oli mahtireissu taas jälleen kerran. Tykkään ihan älyttömästi talvimaastopyöräilystä. Sitten kun talven ajaa niin jo on kesällä hyvässä iskussa.
  Tosin enemmän minäkin tykkään lumisista poluista. Ei tarvi olla niin varovainen kaiken aikaa. Mutta hauskan extremeä on silloin tällöin ajella kehnommallakin alustalla. Ja oikeasti hyvät renkaat vaan on niin hyvät. Mulla on maasturissa icespikerit ja ne tarttuu pintaan kuin tauti. Läskissä on Dillingerit ja nekin on hyvät ja tarttumapintaa kun on reilusti niin kyllä niidenkin kanssa voi ajella aika huolettomasti. Talvi on kivaa aikaa ulkoilulle!! Ja kiva lukea näitä tämän tyyppisiä postauksia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hei, nyt ei saa ymmärtää väärin, että muka en pitäisi talvipyöräilystä! Määhän oon suurin talvi(maasto)pyöräilyn puolestapuhuja, mutta lähinnä tarkotin sitä säälittävää tosiasiaa, ettei ainakaan Tampereella ole ollut kunnolla lunta koko talvena. Tekis mieli muuttaa vähän pohjoisempaan, että olisi kunnon talvi.
   Mulla ei ole tällä hetkellä sellaista maasturia, mihin menis perus Icespiker Prot ja jotenkin ei oo hennonut ostaan läskiin nastakumeja niin siksi vähän harmittaa jäiset polut. Tänä talvena ei ole oikein kunnolla edes ollut sellaista ihanaa lentokeliä, kun metsässä on aivan kovat lumipolut.
   Kiitos, pitäisi ottaa enemmän kuvia pyörälenkeiltä. Mutta tässäkin vähän haittaa se tosiseikka, että päivällä on valoisaa melko vähän aikaa, eikä sillon yleensä ehdi ajelemaan. :)

   Poista
 3. Ääni sushibuffet-postaukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää koitan tän vielä tehdä joskus, ei ainakaan materiaalista jää kiinni, kun sushibuffet tuntuu kuuluvan ruokaympyrään melkein joka viikko. :D

   Poista