torstai 5. helmikuuta 2015

Postaukset, joita ei koskaan julkaista

Luettiin eilen Rahkaäijän kanssa iltasaduksi blogin vanhoja postauksia ja se on varmaan tosi häiriintynyttä nauraa eniten omille jutuilleen, mutta silti kikatin hysteerisesti esimerkiksi tälle postaukselle. Jos jotain olen blogin pitämisestä oppinut, niin se on se, että parhaita postauksia on ne, jotka eniten hävettää julkaista. Mutta silti joku roti pitää olla ja keksin aika montakin postausaihetta, mistä en kirjoittaisi. Ei sillä, että ne niiden julkaisu olisi jotenkin noloa, vaan ihan muista syistä. Päätinkin tehdä tällaisista aiheista pienet priiffit, ihan vaan siltä varalta, että joku ei pysty menemään tänä iltana nukkumaan tietämättä millainen pläjäys olisi esimerkiksi Kurkistus Rahkamuijan vaatekomeroon -postaus. Tässä siis muutamia niitä postauksia, joita ei koskaan tule!

Viime kuun loppuneet kosmetiikat
Tämä on oikeasti yksi järjettömimmistä postausaiheista. Kun ensi kertaa kohtasin tällaisen postauksen jossain kauneusblogissa, luulin sen olevan joku vitsi, joka ei mulle aukea. Siis oikeesti? Ne tyhjät purkit kuuluu pistää roskiin. Ihme kun niitä tyhjiä lakkapurkkeja ei vielä arvota lukijoiden kesken. Ei kun hetkinen, mäkin voisin tehdä aiheesta julkaisun. Ei viime kuussa, vaan joskus viime vuonna (lokakuussa?) tyhjeni hiuksiin suihkittava hoitoaine ja jostain syystä pullo on vieläkin vessan kaapissa.
Enkä selvästikään ole ollut siinä(kään) jonossa, jossa on jaettu lahjoja kosmetiikkapurkkien kuvaamiseen.
Jos joku on tehnyt joskus vedestä viiniä, ei luulisi olevan homma eikä mitään muuttaa tamperelainen kraanavesi hoitoaineeksi. Pullo on siis hyvä säästää! Joskus 2021 saatan tehdä vaikka Viime vuosikymmenen loppuneet kosmetiikat  -artikkelin, jossa esittelen tämän ja kolme muuta tyhjäksi saamaani purkkia. Paljon potentiaalisempi aihe Rahkamuijalle olisi Purkkeihin viime vuonna kuivuneet kosmetiikat, niitä meinaan riittää!

Tilasto ohi menevistä junista
Junanbongausblogit ovat yhteiskunnassamme täysin aliarvostettu taiteenmuoto. Koska en voi enää kerrostalokytätä, kyttäysvietit on pakko kuitenkin kohdistaa jonnekin. Kun ohi menee juna, pitää huutaa JUNA!!!!! ja juosta ikkunaan katsomaan. Tämä toistuu ainakin 40 kertaa vuorokaudessa. Ei ihme, että askelmittariin tulee niin massiivisesti steppejä joka päivä. 
Tilasto aukeaa suuremmaksi klikkaamalla, jos yksityiskohdat kiinnostavat.
Parhaat kaaliruokareseptit
Koska maailmassa ei ole hyviä kaaliruokia, tällaistakaan postausta ei valitettavasti ole tulossa. Edes lehtikaalisipsejä en voi suositella, koska tein niitä viime viikolla ja sain sellaisen maailmanlopun närärstyksen, että moista en edes uskonut olevan olemassa.

Kurkistus Rahkamuijan vaatehuoneeseen
Luulin joskus, että sekaisen vaatekaapin kaikki ongelmat ratkeavat vaatehuoneesssa. Tähän räkäinen röhönauru, koska ei todellakaan! Nyt lattialla oli jopa poikkeuksellisen vähän vaatetta (koska ne loput on kasalla työhuoneen vuodesohvalla), mutta tämä kurkistus varmaan riittää?
Leoo nämä vaatehuonetjutut kyllä kiinnostaa!

Siivousfriikin päiväkirja
Vaatehuoneesta voi ehkä arvella, että tällaistakaan postausta ei ole tulossa. Oikeastaan ainoa keino pitää kämppä vähänkään siistinä on kutsua vieraita (etenkin äitiä ja anoppia) tarpeeksi usein kylään, että tuntia ennen audienssia tulee siivottua ihan raivopäisenä edellisen kolmen viikon kuonat nurkista.

Viime viikon asut
Tässä postauksessa olis luultavasti seitsemän kertaa samat kollarit ja se paita, joka tuosta vaatehuoneen lattialta ekana osuu käteen. Ja sitten se näyttäis suunnilleen tältä. Tunnen jo kuinka kansa alkaa kohinalla inspiroitumaan omaperäisistä vaateratkaisuistani.
Meillä bäin berjantai kirjoitetaan behmeällä beellä.
Näitä ideoita huonoista postauksista tulee jatkuvasti, mutta kuten sanottu, niitä ei julkaista ja kaikki voivat huokaista helpotuksesta.

Ja sitten onkin pienen loppukevennyksen aika. Sen lisäksi, että Leksa-jengi murtautuu roskakaappiin ja kippaa roskiksen, muitakin penkomishimoja löytyy. Aamulla ensimmäisenä, kun Leoko pääsee meidän makuuhuoneeseen, se käy puremassa mua nenästä ja sen jälkeen ryntää tonkimaan yöpöydän laatikkoa, jos sieltä löytyisi pari korvatulppaa, joiden kanssa voisi kirmata leikkisästi ympäri taloa. Sen lisäksi kaikki muutkin kaapit ja laatikot ratsataan mahdollisten herkkujen tai lelujen toivossa, ja viime aikojen paras löytö on vessan laatikosta varastetut tamponit. Joo, naura vaan, mutta Leksojen mielestä mikään ei ole niin lystikästä kun viskoa pientä muovipötkylää ympäri lattiaa ja nyt uutena juttuna katit noutaa sitä (vähän vaihtelevalla menestyksellä kylläkin) jos niille vaan jaksaa heittää sitä. Parasta!

14 kommenttia:

 1. Hajoilin tuolle sänkyjutulle :D Jäi mietityttämään, että kun muutitte Mikontalosta pois, kannoitteko sängyn sitten alas sieltä?

  Junatilaston aikataulussa-sarake puhuu totuuden karua kieltä. Matkustan tosi usein HKI-TRE-JKL-välillä ja harvassa on ne kerrat, kun juna on ajoissa Jyväskylässä. Tai siltä se ainakin tuntuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kantohommiin jouduttiin sillonkin! Ei oikein kehdannut heittää ikkunastakaan. :D

   Tällain talvikelillä on tietysti vaikka kuinka monta syytä, miksi myöhästyä. :D Melkein menee yli odotusten, jos on ihan ajassa!

   Poista
 2. Toi Bonacuren suihke on muuten tosi hyvää! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tykkään myös siitä sinisestä versiosta!

   Poista
 3. Olipas hianoo kun Emilia kysyi muakin askarruttaneen kysymyksen sängyn siirto urakasta muuton aikana. Sain heti vastauksen mieltä askarruttaneseen kysymykseen. Toi kisujen tamponileikki kyllä ravisutti nauramaan. Että niinku mitä? Pakko oli omalle ukollekin kertoa, että Rahkamuijan kisut leikkii tampoonilla. Älä sitten ihmettele jos meidän isäntä katsoo sua vähän pitkään kun Ratareiteen saavutaan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että mysteeri selvisi! Sängyn kanto alas meni jotenkin vähän helpommin. Vanha ja rikkinäinen sänky me silloin tuon uuden tullessa suunnilleen heiteltiin alas rappusia, se oli helppoa ja hauskaa!

   Ei se haittaa, mä oon tottunut, että katotaan vähän sillain pitkään. :D Kisut jää kyllä Ratareiden aikaan kotiin!

   Poista
 4. En ole kans ikinä tajunnu että joku oikeesti jaksaa valita uuden autfitin joka päivälle. Kesällä panostaa vähän enemmän kun on kuumia kelejä, mutta että talvella miettii enemmänkin että onko kyseinen asukokonaisuus lämmin. Jos se vielä näyttää tyylikkäältä niin onhan se kiva bonus :)

  Mun kaapistani löytyy hiusvahoja, iältään viisi- ja kuusivuotiaat. Erityisen ylpeä olen esikoisestani, VO5:n hiusgeelistä joka taitaa piakkoin täyttää kolmetoista vuotta. Eikä ole vielä edes vähissä! Oon miettiny että pitäisikö se jo päästää menemään, mutta kun just viime viikollakin se taas pelasti huonon hiuspäivän. Saattaa jäädä sellaseksi peräkammarin geeliksi, mutta ei siitä vaivaakaan ole, joten miksi ei :D

  Mun oli pakko kokeilla uutta kissanleluideaa, mutta Mirkku ei innostunu. Oli vähän tylsää kun olen ittekseni flunssassa kotona :) Mut ehkä sen idean pitäisi lähteä kissalta itseltään niin olisi kivempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon sama, että kesällä voi vähän valkata ja silloin tulee myös liikuttuakin vähän enemmän ihmisten ilmoilla, niin on kiva joskus panostaa.

   Voi että, sullahan on aikamoisia seniorikosmetiikkapurkkeja! Ja mitä sitä nyt heittää hyvää meneen, ne "päiväys 12 kk avaamisesta" -jutut on ihan myyntimiesten propagandaa. :D Se hiusgeeli on nähnyt hei jo aika paljon, voit vaikka 20 vuoden päästä myydä sen jonnekin museoon!

   Voi Mirkku! Mutta makuja on monenlaisia. :D

   Poista
 5. Kiitos illan nauruista, selkeesti enemmän kohti sellasta naistenlehtityyliä, erityisesti ton vaatehuonepostauksen kanssa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulet siis varmasti innostumaan suunnittelemastani 68-osaisesta postaussarjasta, joka käsittelee parittomia sukkia ja muita vaatehuoneeni helmiä. ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ennen kuin huomaatkaan, sullakin on vaatekaapissa pinkki toppi piristämässä päivän asuja!

   Poista
 7. Ai kamala ku repesin tälle, työkaverikin tuli kattoo että mitä mä ittekseni hekotan täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei työajalla lueta Rahkamuijaa!;) Mutta kiitos!

   Poista