keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Miksi tänään on hyvä päivä?

...Siksi, että sainkin yhden koulujutun pari tuntia ajoissa valmiiksi, kun olin varautunut tuskaan, kiireeseen ja hammasten kiristelyyn. Huomenna tai perjantaina voisi lyödä vielä kandin pakettiin, niin sitten voi päästää ison ilon irti. Kysy multa mitä vaan ASLAK-kuntoutuksesta, niin mä tiedän. Tai ainakin arvaan hyvin!

...Siksi, että huomasin eilen, että mun maha valmistautuu kovaa vauhtia kesän tuloon.
Olen vilpittömästä pahoillani, jos tuo naama tulee jonkun painajaisiin. Mun painajaisiin tulee toi vanha sänky tuolla taustalla, jota kukaan ei ole vieläkään kantanut pois.
... Siksi, että hain tänään postista uudet maantiekengät. Tilasin kengät Wiggleltä ja ekat oli liian pienet, mutta palautus sujui ihan ennenkokemattoman helposti ja nyt on sopivat popot! Ja minkä väriset! Löysin kengät niin, että googletin "road bike shoes green". :D
Voiko vihreästä saada yliannostusta? Ööö, ei?
...Siksi, että Tappara voittaa tänään tai viimeistään perjantaina kultaa. Sitten lähdetään torille! En lupaa uida suihkulähteessä, siellä ei vielä nimittäin taida olla vettä.
Toivottavasti en nyt ui, ennen kuin tipahtaa.
...Ja ennakkoon myös siksi, että lauantaina on naisten voimanostokurssi (JEE!) ja osallistujat on kuulutettu vain blogin kautta, eli se tarkottaa sitä, että sinne tulee Rahkamuijan lukijoita ja sekös vähän jännittää!

Oikeestaan mulle tuli vielä entistäkin parempi mieli, kun vähän mietin kaikkia kivoja juttuja ja piirsin Paintilla. Positiivisuuden ruokkiminen ei oikeesti ole mitään hiekkalaatikkopsykologiaa (Rahkaäijän termi kaikelle "hömpälle"), vaan ihan totta. Toimii se toisinkin päin, mä ainakin onnistun saamaan huonon mielen, kun vellon kaikkia kurjia juttuja edestakaisin päässäni. Mielummin vellon näissä hyvissä fiiliksissä (ja suihkulähteessä), arki on sillä tavalla huomattavasti mukavampaa ja helpompaa!

Miksi tänään on hyvä päivä sun mielestä? Kerro!

Rahkalaskuri: 801 (Ja tämäkin vielä, tuhat taitaa tulla täyteen kesällä!)

21 kommenttia:

  1. Kahen viikon tauon jälkeen omalla salilla taas! Wohoooo!!! Parasta! Käsipäivä!! Sekin kunnolla ehkä noin kolmen viikon tauon jälkeen :D Kulmasoudin niinku parhaassa kunnossa viime vuonna! Laitoin 1,25 kg höpöhöpömuovipainot penatankoon, mutta siitä tangosta tuli liian kevyt ja jouduin nousta vaihtamaan ne 2,5 kilon ei-niin-höpöhöpöihin. Huhuh!!

    Ja ehkä siksi, että päätin mennä valokuvaamaan futismatsia, jos ne tyypit vaan vielä päästää mut sisälle sinne (koska olin ennen niiden valokuvaaja, mutta nyt en enää, koska sain valokuvaustöitä toisesta paikasta jne..) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omalle salille paluu on aina tuuletuksen arvoinen hetki, ehdottomasti! Ja toi on kyllä paha ja salakavala ilmiö, että kaikki muoviroina keventää tankoa, veikkaisin Yhdysvaltojen salajuoneksi!

      Tommosissa tilanteissa pitää vaan olla tarpeeks vakuuttava, "ettekste hei tunne mua, tulin kuulkaa just Nykistä kuvauskeikalta ja ens viikolla meen kuvaan puolialastonta Putinia!" Sit ne ainakin päästäis. :D

      Poista
  2. Koska tein tänään hirveen hyviä suklaa brownieta :) Hauskaa nostoleukurssia viikonlopulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se suklaabrownieohje oli tosi hyvän kuulonen, vaikka beansit vähän epäilyttikin. :D Kiitti, tulee varmasti hauskaa!

      Poista
    2. ei ne beansit siellä maistu :) suosittelen koittamahan.

      Poista
  3. Tänään on hyvä päivä, koska voitin CocoVin pääsiäiskilpailun! *hirvee hehkutus* :D

    Komea vatsa sulla, ihan kateeksi käy. Meenaatko vielä tehdä siitä paljonkin kireämmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä mielettömän hieno homma ja palkinnot pääsi ihan oikeaan osoitteseen. :))
      Kiittikiitti, ehkä sellanen pitkän ajan tavoite vois olla, että ainakin osa palikoista näkyis aina, eikä vaan joskus ja jouluna hyvässä valossa. :D

      Poista
  4. Koska oon Suomessa, vaikka täällä on kylmää, on täällä myös aika kivaa :) Ja saatiin sijaismajoitukseen juokseva vesi tänään, JEE!

    Btw, jouduin palaamaan tekstissä takaisinpäin, koska en edes huomannut kuvassa painajaisilmettä, vain upeat vatsapalikat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks täällä just nyt ole tosi lämmin. :D Ei vaan, +30 ja +12 astetta on vähän eri asioita! Ja juokseva vesi on kyllä varsin jees asia!

      Toi irvistys on niin psykedeelinen, että mietin kehtaako kuvaa edes pistää tänne.:D "Syön sut ja sun kissanpennun iltapalaks, ääärr!"

      Poista
  5. Olen salaa kaivannut noita kauniita ja funktionaalisia piirroksia.
    Joka päivä on hyvä päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taide tuntuu hienommalta, kun sitä ei ole jatkuvasti tarjolla, vaan pieninä annoksina harvemmin. :D
      Oikea asenne!

      Poista
  6. Tänään oli naisten maastopyöräkoulu ja lauantaina on voimanostokurssi ;-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi juku, maastopyöräkoulu kuulostaa tosi kivalta! Nähdään lauantaina!:)

      Poista
  7. Tänään alkoi longboardauskausi!!! Olin heti aamusta yhtä hymyä kun sain potkia matkan bussille ja bussilta töihin jo laudalla. Iltapäivällä nappasin yhen lonkkarikaverin vielä messiin ja heitettiin tuolla aurinkoisessa iltapäivässä huikeen hyvä lenkki. NANNAA! ei paljon kuntosalit houkuta näillä ilimoilla. kiitos paintkuvasta, niitä lissää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khuul! Mä en oo koskaan kokeillut longboardia, mutta voisin kuvitella, että siinä on jotain samaa ihanuutta, kun kickbikella potkuttelussa, tietysti varmaan vaikeempaa.
      Mä oon vähän harkinnut ruveta sellaseks painttaiteilijaks (vähän niinku karikatyyripiirtäjä jossain huvipuistossa) ja sitten voisin piirtää kaikkia ihmisiä vaikka niiden harrastusten parissa. Sutkin voisin hei piirtää pitkälautailemassa!

      Poista
  8. WOW mitkä vatsapalat! Meni koko muu kirjotus ihan ohi ku niin massukka vaan mielessä. En voinu olla kommentoimatta, ei mulla muuta tällä kertaa. Oot tykki mimmi (Y) Ja nyt mä palaan ihailee tota kuvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sää oot ihan hassu. :D Olis varmaan pitänyt pantata kuvaa loppuun asti, niin olis pysynyt keskittyminen kasassa! Mutta hei, ei kommenttiin tarvikaan olla mitään erityisen järkevää sisältöö, tykkään kaikista kommenteista, erityisesti tämmösistä kivan hauskoista. :))

      Poista
  9. Siksi oli hyvä päivä, kun ensin meinasi olla suru puserossa, mutta sitten sen saikin käännettyä. Oli espanjan tentti ja sitä myöten opparia lukuun ottamatta koulu nipussa. Ja Rokkitähtinörtti tunkkasi minun saliohjelmaa. Ja kuivaharjoiteltiin kyykkyä. Kaiken kaikkiaan oikein buenoa kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, surupuserot onkin vähän epämukavia päällä! Ja paljon onnea tulevasta koulun paketoimisesta, se on hieno se! Ja salihommat myös! Buenas noches! (Olikohan tässä nyt riittävästi huutomerkkejä yhteen kommenttiin? Ei!)

      Poista
  10. Tänään (ja eilen) oli hyvä päivä siksi, että kahden päivän jälkeen sain pyöräni takaisin huollosta! Meinasin niinä kahtena pyörättömänä päivänä jo luopua kokonaan liikunnallisesta elämäntavasta ja päivät kului sohvanpohjalla jäätelöä mussuttaen. Mutta viimein eilen illalla soi ovikello (vähän spessumpaa pyörähuoltoa kun huolto asuu samassa korttelissa) ja sain pyörän takaisin. Nyt ei levyjarrut rahise ja vauhti huimaa päätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parissa päivässä kyllä äkkiä katoaa liikunnanhalu (sekä elämänhalu) jos pyörä on huollossa, onneks ne ajat on nyt takana! Ja toi on kyllä erikätevää, että pyörä tuodaan ihan kotiin asti, siinä osaa pyörähuoltajat asiakaspalvelun ihmeellisen maailman salat. :) Hauskoja kilometrejä!

      Poista