tiistai 24. heinäkuuta 2012

Huumorimummoja ja leuanvetoa

Maanantaina mietiskelin töissä vakavasti, että kuvataanko kulman takana piilokameraa vai minkä takia kaikki sketsihahmot on tänään mun asiakkaina. Ensimmäisen rouvan mielestä kynät ei ollut riittävän kalliin näköisiä ja toisen sietokyvylle postimerkit olivat liian värikkäitä. Ihana, kun asiakkaat on hauskoja, muuten kävisi työ liian totiseksi!

Ilmeet sen sijaan oli haudanvakavat, kun saapui iltapäivä, sali ja selkätreeni. Yleensä käymme TTY:n alasalilla (myös äijäsaliksi tai spartalaisten saliksi kutsuttu), mutta tänään poikkesimme uudemmalle yläsalille (tuttujen kesken fitness-sali). Jälkimmäinen ei vakuuta yleensä, mutta jos sattuu paikalle samaan aikaan, kun vaihtareilla on menossa vaativa, tuhat ja yksi hauisliikettä sisältävä, treeni, aiheuttaa kummaa kuhinaa, kun tyttö vetää muutaman leuan. "Strong girls here, huh!" Salilla oli kuitenkin rauhallista, eikä leuat vakuuttanut ketään. Olin silti taas salin kovin muija, eli se ainoa.
Fitnessille, koska uus Fillari on ilmestynyt!
 Jaettiin kolmijakoinen ohjelma selkä-, jalka-, ja tissi/käsi-päiviin. Homma starttasi mainiolla selkätreenillä. Pari kolme settiä leukoja, toisessa taisin vetää peräti kymmenen. Sitten kolme sarjaa alataljaa rusettiotteella ja sitten, uusi ihana ystävämme, eli polvenpäältä veto. Kuulin juttua, että sillä saa paksun selän ja motivaatio siihen on kova, sillä yksi ihanainen mekko on ihan vähän liian löysä selästä ja odotan, että paksuntavat selkäliikkeet ratkaisevat ongelmani pikinmiten, heheh.

Rapsakat tunnelmat selässä ei naurata
Viimeisillä voimilla rimpultiin vähän maassa vatsalihaksiamme kehittääksemme ja pumppailtiin vähän habaa ja Rahkaäijä ei millään olis malttanut lähteä, kun Fillari oli vielä kesken. Kuulostaa ihan höpöhöpöltä, mutta usein sali on mun päivän kohokohta, tykkään ihan megapaljon mennä sinne, katella ihmisiä ja rääkätä itseäni. 
 Kotona keitettiin kokkausteet ja pyöräytettiin pellillinen lihapullia ja makoisa kanasalaatti. Voin kertoa, että liha maistuu ja huolella viiden vuoden kasvissyöntiuran jälkeen. Huomattavasti helpompaa saada myös riittävästi proteiinia, joojoo, hyvällä kasvisruokavaliollakin sais, mutta herkullisempaa näin.
Maanantait on oikeestaan tosi kivoja päiviä, kun vähän höystää niitä salilla ja salaatilla!8 kommenttia:

 1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
  http://www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niiiiiiiin?:DD Eiks oo ihan kiva, että sullakin on jotain mille voit nauraa makoisasti?:)))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Emmää tiä, en varmaan enää kehtaa tulla kun en oo yhtään UG

   Poista
  2. kamoon, onhan se nyt pakko tehdä se parin tunnin piipahdus! kuuluu joka kesään!

   Poista