sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kurjaa huttua fiksuille naisille

Tän päivän voi suosiolla laskea lampaita sängynpohjalla, mutta ens viikolla vaihtuu saliohjelma. Tässä kesällä oon tehnyt yksjakoista kolme kertaa viikossa ja neljäs on ollut maastavetopäivä höystettynä pikku näpertelyllä, kuten forkut ja pohkeet. Oon ollut äärimmäisen tyytyväinen tähän jakoon, G6 ei petä, vaikkakin penkki kolme kertaa viikossa alkaa syödä naista rotan lailla. Vaihtelun vuoks otetaan rahkaäijän kanssa välillä kolmijakoinen ohjelma käyttöön. Ja mäkihyppymäen rappuset kerran viikossa. <3


"Himotreenaajan on myös hyvä muistaa, että vähemmän on enemmän.
Jos haluat kehittyä, tutkimusten mukaan kaksi kovaa harjoittelua viikossa riittää."
Kova harjoitus parin kilon käsipainoilla?
Kun hain lähikaupasta eheyttäviä sunnuntaieväitä, ostin samalla MeNaiset Sport-lehden, joka ilmeisesti on Sport nykyään(?). Noh, sehän nyt on melko tavallinen akkojen lehti höystettynä ohjeilla siitä, miten meikit saa pysyyn naamassa Zumbassakin. Vielä kuitenkin melko siedettävää kauraa verrattuna viehkeään kollegaansa, Fitiin. Jonkun erikoisen mielenhäiriön takia tilasin sitä muutaman numeron ja viihdearvo ainakin on kohdallaan. Lehden perimmäinen tarkoitus on ilmeisesti  valistaa naisia siitä, että liikunnan perimmäinen tarkoitus on laihtua/pysyä laihana. "Näin saat tiimalasikropan" "näin saat six-packin" "näin laihdut kuukaudessa viisi kiloa ja pääset bikinivartalokuntoon" (=kaikille sama 1200 kalorin päiväannos ja illallakin saa syödä vaan puoli purkkia maitorahkaa ja banaanin, ei rahkamuija pärjäis).Paras lupaus kuitenki oli kun eräässä ohjeessa povattiin penkkipunnerrukseen 50 % kehitys kolmessa kuukaudessa. Todellakin kelpais! Ja useimmissa ohjeissa toki lukee, että tee haastavilla painoilla ja sitten kuvassa mallilla kädessä kolmen kilon käsipainot ja naamalla maaninen irvistyshymy. "Kattokaa ku salilla käyminen on näin ihanaa, että mun naamalihakset kohta revähtää."

No mikä tässä kaikessa on nyt vikana? Se, että näitä lehtiä luetaan kun bibliaa konsanaan ja joku ihan oikeesti imee sienenä kaiken tommosen tiimalasihömpötyksen, "Jos vyötärösi on kurviton, vältä raskaita sivutaivutuksia ja kiertoliikkeitä, jotta kyljen lihakset eivät kasva liikaa." Joo, mulla on kans tosi usein se ongelma, et huomaan että vatsalihakseni ovat kasvaneet aivan liikaa...
Eikä varmasti tarvii edes sanoa, että nää samat kesäkunto- ja joulumahasta eroon -jutut toistuu joka vuosi. Kun on lukenut yhden vuosikerran, on lukenut myös edelliset ja seuraavat viis. Mielummin luen noita vessassa olevia Moottori- ja Bike- lehtiä, ne ei sentään aliarvioi lukijaansa luokattomasti.
Kehtaako joku olla eri mieltä tästä paasauksesta?

4 kommenttia:

 1. Luen molempia lehtiä ihan niitten viihdearvon takia :D Ja kyllä muuten tuo 50% lisää tulosta penkissä voi hyvinkin pitää paikkaansa, jos ei ole sitä ennen tehnyt, ei tekniikkakaan voi olla kohdallaan eikä nouse edes tanko tyhjänä... Kokemusta on!

  VastaaPoista
 2. Totta, ihan alussa voi vaikka tuplata tuloksen tuossa ajassa.:D Ehkä luen vaan vääriä lehtiä, mutta tuntuu tosiaan ettei tällaiset lehdet ohjeineen anna mitään enää siinä vaiheessa, kun se tanko jo nousee. Toisaalta, en pidä yhtään huonona, jos joku saa sali/liikuntakipinän vaikka Fitin avulla, silloin jotain on mennyt oikeinkin.:)

  VastaaPoista
 3. Haha, löysin tän postauksen tuon sun uusimman perusteella ja sai kyllä hymyn huulille :) Ite lopetin edellä mainituista lehdistä toisen tilauksen siitä syystä, että siellä ei enää mitään muuta ollut kuin mainoksia, mainoksia ja piilomainoksia. Kui ärsyttävää! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoo hommaa toimittajille, kun ei tarvii tehdä mitään oikeita juttuja, kun voi ladata lehden täyteen mainoksia ja piilomainoksia.:D Oon ite ihan lehtifriikki, ja haluaisin, että jokainen lukuhetki on suuri nautinto ja Fitit ja sun muut ei oikein täytä sitä kriteeriä.

   Poista