keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Kesäloma peruttu!

Kun viime talvena töissä jaeltiin kesälomaviikkoja, otin neljännen lomaviikkoni joulukuulle, juuri tälle viikolle, jotta voin lähteä voimanoston SM-kisoihin Sotkamoon. No, en ole tällä hetkellä siellä töissä, enkä siten lomalla, enkä myöskään ole lähdössä Sotkamoon. Sehän meni hyvin sitten! Voisin tietysti anoa Rahkaäijältä palkallista lomaa täksi viikoksi ja lähteä kisaturistiksi Kainuuseen.
Mentiin eilen salille suoraan jostain Aamulehden haastattelusta, siksi oli tukka kiharalla ja punaa huulissa. Viime aikoina treeni on taas mennyt aika mukavasti, rauta nousee ja nostelu on kivaa!
Vielä alkusyksystä ajattelin, että jos pääsen treeneihin kunnolla kiinni, voisin lähteä ässämmiin kisaamaan. Eihän siinä sitten kauheesti tullut syys-lokukuussa reenailtua ja viimeisen naulan löin itse arkkuun, kun sovin meidän firman kalenterivastaavana yhdet tärkeät kuvaukset kisapäivän päälle. Varmaan siksi, että voin kaikille selittää, ettei millään pääse, kun on tärkeitä työhommia. Mutta oikeasti niin kauas lähteminen tuntui vähän turhalta, kun treenit ei tosiaankaan ole ollut tämän vuoden aikana ihan sitä tasoa miten SM-tason urheilijat yleensä treenaavat. :D Voin mennä tekemään tämänhetkisen kunnon mukaisen tuloksen vähän lähemmäksikin kuin 500 kilometrin päähän. Eikä mun mielestä SM-kisat ole oikea paikka mennä selittelemään, että en oo nyt ehtinyt kauheesti jumppaileen.
Mä oon jo niin monta vuotta nostellut tankoa, että se saisi välillä ruveta nostelemaan mua!
Mä en myöskään usko, että tämä oli mitenkään ainutkertainen tilaisuus päästä SM-karkeloihin. Vaikka tulosrajat on noususuhdanteessa, on ne naisten sarjoissa kuitenkin sellaisella tasolla, että vielä toistekin saa tulosrajan rikki. Miehillä sen sijaan SM-kisapaikat on vähän tiukemmassa ja siinä saa tosissaan nostella, että puhkaisee kisarajan. Jos en nyt ihan metsään muistele, naisissa 63-kiloisissa tulosraja (eli yhteistulos) on tänä vuonna jotain kahden ja puolensadan kilon tietämissä, mikä on aika vähän, joten siinä onkin varaa nousta. Sen takia SM-tulosrajan rikkomista ei osaakaan oikein arvostaa, kun tuntuu, että sen voi rikkoa kuka tahansa, joka jaksaa mennä kisoihin nostamaan. Totta kai sitä lähtisi vaikka kuuhun kisaamaan, jos tulosraja olisi saavutettu hirveällä työllä ja tuskalla.
Niin eikö tää ollutkin penkki? Siis sellainen missä istutaan?
Katsoin juuri, että Suomen rankingissa olen alle 63-kiloisten sarjassa sijalla 25. ja 72-kiloisissa nostajissa sijalla 38. niin ei tarvitse myöskään pelätä, että menee mitali sivu suun, kun ei lähde kisoihin. Naisten voimanoston taso on noussut tosi kovaa tässä ihan parin vuoden aikana ja se on hieno juttu! Klassisen voimanoston SM-kisat on ollut edellisen kerran tammikuussa 2015, eli lähes kaksi vuotta sitten. Ne siirtyi tänne loppuvuoteen EM-kisojen ajankohdan takia, joten sen takia tässä välissä oli varsin pitkä aika. Näissä edellisissä kisoissa alle kuuskolmosten sarja voitettiin 350 kilon yhteistuloksella, nyt veikkaan, että samalla tuloksella ei varmasti pääse kolmen parhaan sakkiin. Omalla yhteistulosennätykselläni eli 307,5 kilolla olisi edellisissä kisoissa ollut kuudes, mutta tällä kertaa taidetaan vaatia vähän enemmän rautaa tankoon, jos havittelee paikkaa kuuden sakissa. Eli taso on kovassa nousussa!
Tietää, että rouva on paikalla, kun leiri on levittäytynyt pitkin salia.
Vaikka me ei lähdetä Sotkamoon nostelemaan, siellä on kuitenkin hyvä edustus Tampereen Voimanostajia ja jännityksellä odotankin, että mitä kaverit saavat siellä aikaan. Toivottavasti kaikki menee hienosti ja kunto osuu kohdalleen. Toivontankin tätä kautta paljon tsemppiä kaikille TVN:n nostajille ja toki myös muille, jotka on lähdössä Kainuun  kunnaille kisailemaan.

Ja sitten vielä loppukevennyksenä kuva tämän joulun hittilahjasta, eli Leo-laatikosta! Tämä näppärä joululahja toimitetaan kauniissa ruskeassa pahvilaatikossa ja sisältä paljastuu aivan elävän näköinen ja tuntuinen kissa, joka vaatii jatkuvasti äksöniä ja ruokaa! Lisäksi se syö kaikki laskusi ja repii lehdet kappaleiksi ja menee aina märillä tassuilla hiekkalaatikolle ja kuljettaa lihanpalat olohuoneen matolle. Toimitus kotiovelle, ei palautusoikeutta! Ilahduta lähimmäistäsi kivalla lahjalla, joka muistetaan (ja haistetaan, kun se vääntää kunnon joulutortut hiekkalaatikolle)! Käytä eduksesi huipputarjous ja tilaa kaksi kolmen hinnalla! Tarjous voimassa elokuuhun 2021 asti. Leo-laatikoita tarjolla rajoitettu, mutta reilu erä, ole siis nopea!
Tilaa omasi jo tänään! Maksu vain käteisellä.
Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Yksi Leo-boksi tänne <3!
  Tästä tuli kyllä mieleen tää sarjis: http://poorlydrawnlines.com/comic/the-present/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinne lähtee yksi paketti Leo-laatikkoja!
   Hyvä toi sarjis. Saakohan kukaan oikeasti kissaa lahjapaketissa?

   Poista