keskiviikko 21. joulukuuta 2016

JOULUHOROSKOOPPI!

Sieltä se joulu tulla jolkottaa, kolme yötä enää! Tämä keskitalven (keskiminkä?!) juhla on monille se vuoden tärkein tapahtuma ja siksi se onkin täynnä odotuksia. Stressaamisen voi nyt lopettaa, koska Rahkamuijan virallinen Jouluhoroskooppi kertoo kaiken olennaisen joulusi kulusta. Viime yönä Petteri Punakuono ja Vesa-Matti Loiri ilmestyivät uneeni ja kuiskivat tämän horoskoopin sisällön korvaani ja lisäksi tulkitsin hieman homejuuston kuvioiden antamia merkkejä universumin asennosta, joten ennustukset ovat täysin glögin... eikun siis vedenpitäviä.

Vesimies 20.1.-19.2.
Jupeterin asennon vuoksi Vesimiehillä saattaa olla töistä vapaata 24.-26.12. Vesimiesten joulua varjostaa joulun menoliikenteessä saatu lahja sinipukuiselta henkilöltä. Mutta ethän anna sen pilata koko joulun tunnelmaa? Lähelläsi on henkilöitä, joilta voit ottaa mallia jouluilosta. Uusi kuu lupaa Vesimiehille perunasalaattiähkyä vuoden viimeiselle päivälle.

Kalat 20.2.-20.3.
Boheemi Kalat havahtuu vasta aattoaamuna joulun suurimpaan iloon eli antamisen lahjaan, mutta Venuksen virtauksen vuoksi kaupat ovat onneksi auki myös pyhien aikaan. Tähtien asento lupaa maaliskuisille Kaloille myös akuuttia polttelua rinnan ja ylävatsan seudulla jouluyön tienoille, mutta saatat saada apua käsikauppalääkkeestä nimeltä Rennie.

Oinas 21.3.-20.4.
Otavan asento näyttää, että Oinaan tulee laittaa perjantaina uuniin jotakin isoa ja hitaasti kypsyvää. Rauhalliset oinaat viettävät joulua rakkaiden ihmisten parissa, mutta tässä voi olla varjopuolena kaavoihin kangistuminen, Lahjapaketista saattaa paljastua jotakin vihreää, makeaa ja pallon muotoista.

Härkä 21.4.-20.5.
Toukokuussa syntyneitä härkiä saattaa piinata todellinen jouluähky Golf-virran tuomien lämpimien tuulien vuoksi, Tästä on kuitenkin helppo päästä yli, koska aattoiltana kiltit Härät tulevat kohtaamaan punanuttuisen vanhan miehen, jolla on mukana monenlaisia paketteja. Luvassa saattaa olla pehmeitä tai kovia paketteja.

Kaksonen 21.5.-21.6.
Säntillisten kaksosten joulusiivoukset eivät mene hukkaan tänäkään vuonna, koska monille Kaksosille on luvassa mieluinen lahja vanhalta mieheltä. Kesäkuisten Kaksosten juomalasista löytyy jouluviikonloppuna jotakin punaista ja makeaa, jossa on kuivattuja viinirypäleitä seassa. Kuukauden viimeisenä lauantaina toukokuiset kaksoset tulevat näkemään taivaalla värikkäitä räjähdyksiä.

Rapu 22.6.-22.7.
Rapujen joulu menee melko makeissa merkeissä, mutta liioitella ei kannata. Herkkiä Rapuja ilahduttaa jouluaattona telkkarissa kello 11.33 alkava koskettava jouluklassikko. Joulutorttujen sakarat ennustavat silmävammoja vuoden viimeisenä päivänä kaikille huolimattomille Ravuille.

Leijona 23.7.-22.8.
Leijonaa piinaa koko joulun paha valinnanvaikeus tv-ohjelmien suhteen. Ratkaisu löytyy kuitenkin vaistoja kuuntelemalla. Aattoiltana heinäkuiset leijonat tulevat syömään jotakin ruskeaa ja melko makeaa, joka on yleensä kääritty rapiseviin papereihin. Elokuiset leijonat sen sijaan menevät aattoiltana huoneeseen, jossa on todella kuumaa ja kosteaa ja joku lätkii koivuvihdalla selkään.

Neitsyt 23.8.-22.9.
Neitsyeiden joulun kohokohta koittaa vasta Tapaninpäivänä, jolloin illan tansseissa saattaa olla yllättävää vientiä. Saman päivän iltana tulet kohtaamaan pitkän ja tumman siniasuisen henkilön, joka kehottaa puhaltamaan reippaasti pilliin. Elokuiset Neitsyet selviävät tästä ilman jatkoseuraamuksia, jos Tapaninpäivän juomat ovat olleet melko mietoja.

Vaaka 23.9-22.10.
Vakaiden Vaakojen joulu sujuu rauhallisissa merkeissä, kunhan kiukaalle ei laiteta kuivumaan pyyhkeitä, eikä jätetä kynttilöitä yksin palamaan. Marsin ja Uranuksen törmääminen tarkoittaa Vaakojen kohdalla sitä, että jouluaamuna kannattaa ehkä jäädä kotiin nukkumaan, eikä lähteä muiden mukana paikkaan, jossa lauletaan porukalla laahaavia lauluja ja istutaan pitkillä penkeillä.

Skorpioni 23.10.-22.11.
Levottomat Skorpionit eivät pysy paikallaan edes jouluna, mutta onneksi eräs vanha ja parrakas mies saattaa tarvita apua pakettien jakamisessa jouluaattona. Skorpionien koko vuoden kestänyt ahkeruus ja kiltteys muita kohtaan palkitaan ja paketeista saattaa paljastua jotakin pehmeää, jossa on kaksi lahjetta. Uranuksen outo sijanti saa kaikki Skorpionit lupaamaan 50 kilon laihduttamista ja tupakkalakkoa kuukauden viimeisenä päivänä.

Jousimies 23.11.-21.12. 
Aatonaattona Jousimiesten kannattaa viimeistään ripustaa kimaltavia asioita sisälle tuotuun puuhun, sillä se auttaa paatuneimmankin joulunvihaajan pääsemään tunnelmaan. Marraskuisia Jousimiehiä saattaa myös kohdata onni riisipuurolautasen äärellä, kun hammas osuu johonkin kovaan. Poikkeuksellisesta Föhn-tuulesta johtuen Jousimiehet saavat tänä vuonna vain pehmeitä paketteja.

Kauris 22.12.-19.1
Niilin virtausten takia joulukuiset Kauriit saavat taas kerran joululahjat ja synttärilahjat samalla kertaa. Mutta ei hätää, Kauriille voi olla luvassa hyviä löytyjä kuukauden viimeisinä päivinä erityisesti vaatekaupoissa. Tammikuisten Kauriiden ei kannata syödä pöydälle jäänyttä mätiä jouluyönä, muuten luvassa voi olla sekainen vatsa joulupäivänä.

Nyt kaikki voivat rauhaisin mielin lähteä valmistautumaan jouluun, kun kaikki joulun kuviot ovat selvillä. Jos kuitenkin ilmenee vielä kysymyksiä jouluisesta kohtalostasi, katson mielelläni uudestaan Petteri Punakuonon suuhun ja tulkitsen sieltä tulevaisuutesi.

Ihanaa joulunaikaa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Lisäksi tähän vielä pari kiinalaista horoskooppia:

  HEVONEN
  Itsepäisten hevosten kannattaa muistella lapsuutensa jouluja ja yrittää löytää sieltä jotain joulurauhan pilkahdusta tässä räjähtävän kiireisessä arjessa. Jouluna on syytä ottaa rauhallisesti eikä kannata arkea enemmän tressata siivouksesta!

  JÄNIS
  Vaikka suurpiirteinen ja boheemi jänis ei yleensä ota toisten mielipiteitä huomioon, on se kuitenkin jouluna lähes välttämätöntä. Tylsyydeltäkään ei sukujouluna useinkaan vältytä ja jänikset joutuvat jopa pois omalta mukavuusalueeltaan, mutta kaikki palkitaan varmasti seuraavassa elämässä!

  Mahdollisimman täydellistä joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sovi unohtaa myöskään japanialaista horoskooppia:

   Maallistunut jänis.
   Jänistä ei nappaa horoskoopit, joulu tai tuonpuoleinen. Sen sijaan jänis nauttii joulupöydän antimista ja sulatelee niitä kaikessa rauhassa kotiluolassaan.

   Poista
 2. Haha, minun osaltani horoskooppi on ainakin jo nyt osunut ihan oikeaan, olen jo saanut yhden yhdistetyn joulu- ja syntymäpäivälahjan! T. Joulukuinen kauris, syntynyt 23.12. :D
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin meedio, että tiedän tällaiset asiat. ;)
   Oikein hyvää joulua ja huomista synttäriä!

   Poista