maanantai 26. joulukuuta 2016

Tapanintansseissa

Tapanintanssit perinteisesti lopettaa joulun ja tänään tanssittiin tangon tahtiin salilla. Ensin vuorossa oli jalkakyykkyjenkka, joka mukavasti lämmitti tunnelman. Paikalla ei valitettavasti ollut elävää musiikkia, mutta kuulokkeissa tanssirytmejä tarjoili ruotsalainen soitin- ja lauluyhtye Sabaton.
Seuraavaksi rytmitajua koeteltiin penkkipunnerruspolkan parissa. Askelsarjat oli onneksi niin helppoja, että tällainen rytmitajutonkin pysyi mukana tahdissa.
Hikihän tässä humpatessa tuli, mutta kesken ei parane heittää tanssikenkiä nurkkaan, vaan kinkunsulattelu jatkui leuanvetovalssin parissa.
Vielä lopuksi tarjolla oli paritanssia, nimittäin vanha perinteinen hullutteluhumppa, jossa mies vie ja nainen yrittää pysyä tahdissa kynsin hampain.
Se joka väittää ettei tanssiminen ole kovaa urheilua, on väärässä, koska näissä Tapanintansseissa tuli ainakin karmea hiki ja hengästyminen. Onneksi kanttiinissa oli tarjolla virvoittavaa juomaa!
Tapaninpäivän tunnelmissa taitaa olla myös Leo, joka yrittää keventää joulun jälkeen. Kun kinkku ei enää maistu, on vaikka omena mukava välipala!
Taidan tästä lähteä vielä yhteen valmiiseen pöytään, aina on tilaa ruualle. Varsinkin kyykkytreenin jälkeen!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Leo näyttää vaan enemmän leikkivän ruuallaan kuin syövän sitä 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta pitäähän omenakin tapaa ennen syömistä. :D

      Poista