tiistai 10. marraskuuta 2015

Luuranko kuntosalilla

Eräänä päivänä Lari Luuranko katsoi itseään peilistä ja huomasi tarvitsevansa vähän lihaa luidensa ympärille.
Niinpä Lari päätti aloittaa kuntosaliharrastuksen. Luuranko oli kuullut, että Nekalassa HH Gymillä käy Rahkamuijan lisäksi kaikki kaupungin isot äijät, joilla ei pahemmin kylkiluut paista, joten se oli ehdottomasti Larin valinta. Saatuaan salikortin Lari ei voinut kuin hymyillä leveästi.
Reenin aluksi Luuranko yritti hieman saada liikettä niveliin hakkaamalla nyrkkeilysäkkiä.
Lämmittelyiden jälkeen oli aika siirtyä tositoimiin, eli penkkipunnerruksen pariin. Penkkaaminen oli niin mahtavaa, että Larin silmät suorastaan syttyivät innosta!
Luuranko oli kuullut, että maastavedolla saa hyvin lihaa selkään ja jalkoihin, joten seuraavaksi oli kokeiltava sitä. Lari kuitenkin huomasi selkärankansa vähän pyöristyvän vedossa, joten tekniikkaa pitää vielä vähän hioa ennen isompiin rautoihin siirtymistä.
Lari Luuranko oli aina haaveillut näyttävästä yläselästä ja Pakkiksella neuvottiin vetämään leukoja, joten Lari siirtyi leuanvedon pariin. Saa olla tarkkana, ettei leukaluu kolise tankoon!
Lari tunsi tarvitsevansa vielä vähän lisää voimaa jänteviin pakaroihinsa, joten se suuntasi kahvakuulien luo ja teki muutaman sarjan etuheilautusta. Viimeisellä toistolla meinasi käydä huonosti, kun kahvakuula lipesi Larin kädestä. Onneksi ei tullut luunmurtumia!

Lari oli ollut aina sitä mieltä, että sen käsivarret ovat turhan luisevat, mutta hauiskäännöllä voisi saada mukavaa pyöreyttä käsiin. Lari ajatteli, että enemmän on parempi ja pumppaili hanskat turvoksiin Arskan 7-7-7 hauistreenillä.
Vielä lopuksi Luuranko harjoitti näppivoimiaan gripperillä. Nyt ei enää hillopurkit kettuile Larille! Fysioterapeutti taisi muuten joskus mainita, että Larilla on vähän yliliikkuvuutta nilkoissa. Mitähän se tarkoittaa?
Reenin päätteeksi Lari Luuranko oli tyytyväinen, vaikka jokaista luuta tuntui särkevän. Lari innostui salitreenistä niin paljon, että alkoi jo katsella salin seinällä ollutta mainosta salin voimanostokisoista. Löytyyköhän sieltä sarja myös tällaiselle isoluiselle kaverille?
Kerättyään luunsa Lari lähti kaupan kautta kotiin. Kaupasta se osti ainakin maitoa ja kalkkitabletteja. Jos ei tällä reenillä liha kasva, niin ei sitten millään!

P.S. Olen Fallout-leski, naapurihuoneessa tapetaan zombeja ja muita ydinlaskeuman jälkeisiä vekkuleita hyvin tarmokkaasti.

12 kommenttia:

 1. Tosi epäilyttävää että aloittelija-Lari vetää muka ekaa kertaa salilla MYÖTÄOTTEELLA leukoja? Melkeen väittäisin että lavastettu leuanvetokuva ellen luottais Rahkamuijan kunniallisuuteen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkamuija todistaa, että Lari veti myötäotteella! Lari on varmaan sen verran kevyt kaveri, ettei jalat tai keskikroppa paljon paina leuanvedossa. :D

   Poista
 2. Aivan huippua, nauraa rätkätän täällä ääneen. -Sirppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lari on ilahtunut, että hänen ensimmäinen salikäyntinsä oli myös muiden mielestä mukavaa! Kiitos!

   Poista
 3. Mave on selkeesti Larin laji, mää kuulin nimittäin että mitä lyhkäsempi tyyppi oot niin sitä helpompi mave on, joku vipuvarsijuttu siinä on! Larilla ei liikerataa ihan hirmusti tule, joten ei muuta kuin tekniikka kuntoon ja iiiisot raudat käyttöön ja enkat paukkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, Larista tulee vielä ihan uskomaton mavetykki! Pitkät kädet varmaan helpottaa myös. :D

   Poista
 4. Hahhahhah! Aivan mieletön salioutfitti! Alkaakohan tästä uusi salitrendi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisin, että Larin päähikinauha ja nyöriliivi tulee olemaan niin vuotta 2016! Kannattaa jo ruveta ompeleen omia!

   Poista
 5. Muah, sä oot niin hauska! Kiitos taas tästä! :D

  VastaaPoista
 6. Lari <3
  Nähdäänkö tulevaisuudessa Jari ja Karikin bodaamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin lihaksikkaita jo nyt, ettei niiden tartte!

   Poista