sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kevyen viikon bemäksit

Aivan mahtava viikonloppu takana! On ollu yrittäjäkekkereitä, James Bondia, paljua ja raclettee ja vaikka mitä. Tänään ollaan otettu kuitenkin "ihan rauhassa" ja käyty vaan salilla, ajamassa bemäksiä ja kokattu. Tosi rauhallinen sunnuntai taas!
Mikäs tässä meditoidessa!
Mulle kävi tässä yhtenä päivänä sillä tavalla, että hartiat oli vähän jumissa ja olin syönyt liian vähän tai liian harvoin, niin iltaa kohden yltyi aivan julmettu päänsärky ja paha olo. Menin kuitenkin töistä suoraan salille, mutta reeni en pystynyt tekemään, kun oli niin paha olo. Kotiin päästessä päässä jyskytti ja oksetti, mutta enimmäkseen itku tuli sen takia, että reeni jäi tekemättä ja miten ihmeessä jaksaisin mennä seuraavana aamuna salille. Tajusin, että on varmaan aika pistää valoja päälle ja pitää tosi kevyt viikko reenistä. Kaikki merkit viittasi siihen, että nyt on aika vähän jarruttaa. Joka paikka oli jumissa, ja rauta tuntui raskaalta ja reenit vähän junnasi. Nyt syksyllä on tullut reenailtua melko paljon, kun olen niin tohkeissani koittanut takoa lisää kiloja yhteistulokseen, että joulukuun kisoissa olisi 300 kiloa kasassa. Mutta silti ei saa unohtaa lepäämistä. Onneksi huomaan aika helposti sen, milloin meinaa mennä yli ja himmata sen mukaan.
70 kilon maastaveto ja 100 prosentin keskittyminen.
Olin neljä päivää reenaamatta, enkä tehnyt muutenkaan muuta kun rullailin läskipyörällä töihin, ja se teki aivan superhyvää. Tänään oli taas sellainen olo, että voisin tehdä kevyen comebackin salille, ja kävin nostelemassa kaikkea suht kevyesti, mikä tarkotti noin 50 prosenttia. (Kun näistä prosenttihommista puhutaan, niin silloin aina tarkoitetaan prosentteja ykkösmaksimista.) Vaikka pitäisi tämmösen tosi kevyen viikon, on mun mielestä kiva käydä vähän nostelemassa, että pysyy tatsi yllä nostoihin ja tekniikkaan. Alkuviikonkin otan vielä rauhallisemmin, niin sitten voi ruveta taas paukuttamaan kunnolla.
Tossa painossa lukee, että vain junioreille ja naisille. Miehet ei vissiin tarvi noin pieniä kiekkoja. 
Mää huomaan kevyen viikon tarpeen myös siitä, että reeni lakkaa kiinnostamasta. Yleensä mun mielestä on aina kiva mennä salille ja suunnitella päivän reeniä, mutta joku mättää, jos salille meneminen ei nappaa yhtään ja nostelu tuntuu vastenmieliseltä. Viime viikolla koinkin jotenkin lannistusta ja kauhua mun 300 kilon tavoitteesta, mutta nyt tällain levänneelle mielellä ja ruumille se on taas aivan hyvä tavoite. 6 viikkoa aikaa!
Tällä viikolla Rahkaäijä näytti mulle ylläolevan aivan mahtavan ja riemastuttavan videon ja siitä saatiin vähän vaikutteita tän päivän puuhiin. Jospa mäkin saisin tollasen tukan ja ajotaidon, kuin tuolla videon naisella!
Rahkaäijä oli ihan noitten minikääpiöiden idoli!
Rahkaäijä osti keväällä BMX-pyörän ja kerran taidettiin sillä käydä kokeilemassa Vilusen BMX-radalla, mutta kesällä oli jotenkin kaikkea muuta niin bemäksäilyt vähän jäi. Nyt kuitenkin päätettiin, että voisi taas tällain heti perään marraskuussa käydä vähän kokeilemassa pumppailua radalla. Jos luulee, että BMX on ihan helppoa, jos on ajanut alamäkeä, niin ei muuten ole. Alkuun en saanut yhtään jutun juonesta kiinni, mutta sitten eräs prokuski vähän antoi hyviä vinkkejä meille, niin jo lähti sujumaan paremmin!
Pumppaa pumppaa!
Sovittiin, että ajetaan kymmenen kertaa rata ja otetaan aikaa alussa ja lopussa ja katotaan, tapahtuuko mitään parannusta. Kakkoskierroksella mun aika oli 58.6 sekuntia ja Rahkaäijän 44.3 sekuntia. Vertailun vuoksi rataennätys on kuulemma alle puoli minuuttia. Ekat kierrokset oli tosi raskaita ja hapottavia, mutta kun sain kupletin juonesta kiinni, ajaminen muuttui vähän kevyemmäksi. Mutta yllättävän raskasta silti! Käy ihan intervallireenistä, kun minuutti sykitään radalla ja minuutti huilataan, kun toinen ajaa. Yhdeksännellä kierroksella otettiin taas aikaa ja Rahkaäijä kellotti 42.7 sekuntia ja mää tein huiman parannuksen ajalla 50.9. Jee!
Joo, tää on niin hauskaa!
Nyt ajateltiin, että käydään reenaamassa bemäksiä ennen lumien tuloa Vilusella aina kun ehditään. Tykkäsin tän päivän hullutteluista tosi paljon, vaikka vielä olenkin vähän pihalla tekniikasta. Kunhan saan ajotekniikan toimimaan, leikkautuu ajasta sekunteja pois aivan tolkuttomasti!
Vilusen skeittiparkki ja takana viehättävä Kaukajärven lähiö.
Postauksen alussa leuhkin, että tänään ehdittiin kokkaileenkin, mutta sen lisäksi oltiin aika nopeita syömäänkin, joten en saanut lasangnesta valitettavasti kuvaa. Mutta sen sanon vaan, että kun valkokastikkeen korvaa pelkällä vuohenjuustolla, niin se on aika hyvää! Laiskan kokkaajan valinta.
Nyt mää meen rakentaan mun uusilla legoilla, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti