torstai 5. marraskuuta 2015

Kuukauden kuumimmat juorut!

Hyvää päivää kansalaiset, kuukauden odotetuin julkaisu, eli Rahkis-Sanomat on täällä taas!

Rahkamuija joutui huijatuksi "Itkin päiviä!"
Rahkamuija sai tällä viikolla karvaasti kokea ruokateollisuuden suuren huijauksen. Pistaasipähkinäpussista löytyi pähkinä, jossa oli vain kuoret ilman pähkinää. Annetaan Rahkamuijan kertoa lisää tästä traagisesta tapahtumasarjasta. "Ihan rauhassa söin siinä pistaaseja sohvalla, kunnes löysin vain tyhjän kuoren. Ensin olin hyvin epäuskoinen, että voiko tämä olla edes totta. Alkushokista selvittyäni olen tuntenut vihaa ja pettymystä. Hoen jatkuvasti itselleni, että saatoinko olla niin tyhmä, että menin moiseen huijaukseen." Tapahtuneesta on tehty lastensuojeluilmoitus, rikosilmoitus ja evakuointipyyntö. Rahkis-Sanomien toimittaja ei tavoittanut Lidlin edustajaa kommentoimaan skandaalia.
Skandaalin aiheuttanut tyhjä kuori, joka lähtee tehtaalle tarkempiin tutkimuksiin. "Aivan kuin kuori nauraisi minulle ivallisesti" Rahkamuija huokaa ääni murtuen.
Rahkaperheen tulokärki, katso lista!
Yleisön pyynnöstä Rahkis-Sanomat selvitti Rahkaperheen tulokuninkaat ja -kuningattaret. Kohuttu lista tulee tässä.
1. Rahkaäijä
2. Rahkamuija
3. Leoko
4. Leo
Listan häntäpään hännäkäs Leo tavoitettiin juttua varten ja kommentti kuului ytimekkäästi "Mäy!" Rahkamuija sen sijaan vaatii solidaarisuusveroa parhaiten tienaaville, koska hänen mukaansa keskiluokka joutuu kokonaan maksamaan listan alimman puolikkaan elatuksen. "Keskiluokan kissanhiekkakulut ja broilerinsydänmaksut ovat riistäytyneet käsistä" Rahkamuija tilittää närkästyneenä. Kuten kaikki raharikkaat, myös tämän listan kärkisijat ei suostunut vastaamaan tuloja ja veroja koskeviin puheluihin.

Rahkamuija sai uskomattoman yhteistyötarjouksen "Harkitsin vakavasti!"
Blogikuuluisuus Rahkamuija on saanut jälleen uskomattoman yhteistyötarjouksen, jollaisista rivibloggaajat voivat vain haaveilla päiväunissaan. Tällä kertaa Rahkamuijaa lähestyi merkittävä kiinalainen yritys kaukaa ulkomailta asti. Rahkamuijan seula on kuitenkin hyvin tarkka, eikä yhteistyö tehdä minkä tahansa pilipalikrääsäfirmojen kanssa. Herra Tang Yin luotettava yritys on kuitenkin aivan eri asia, koska sieltä saa metallisia Police-rintamerkkejä! Rahkamuija teki pitkän ajatusprosessin yhteistyötarjouksen merkeissä "Harkitsin vakavasti poistanko viestin nyt vai heti".
Rahkis-Sanomat sai käsiinsä kuvakaappauksen tästä merkittävästä yhteistyötarjouksesta, joka ei kuitenkaan johtanut neuvotteluista huolimatta yhteistyöhön.

Mirrit syövät Rahkaäijän kädestä, katso kuuma kuva!
Koska Rahkis-Sanomia ei pelota herrat tai hallitukset, julkaisemme jälleen kuuman kuvan, joka varmasti aiheuttaa kohua Suomen jokaisessa niemessä ja notkossa. Paparazimme oli juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kun Rahkaäijä syötti sylissään kehräävää mirriä herkkupaloilla. Rahkaäijän vaimo ei halunnut kommentoida kuvaa. Luotettavan tietolähteen mukaan Rahkaäijä on paennut kohua muukalaislegioonaan.
Varoitus, kuva sisältää voimakasta materiaalia!
ERO OLI LÄHELLÄ! Lue koko koskettava tarina!
Parhaissakin parisuhteissa on vaikeat hetkensä ja nyt Rahkaäijä ja Rahkamuija saavat kertoa koskettavan tarinansa tässä syvääluotaavassa parisuhdehaastattelussa. Kaikki alkoi tiistaina, kun pariskunta ajoi salin jälkeen Prismaan. Silloin kaikki oli vielä hyvin. Asiat lähtivät kuitenkin ajautumaan väärään suuntaan lihahyllyllä, kun Rahkamuija olisi halunnut kanan paistileikettä ja Rahkaäijä jauhelihaa. Ristiriidasta syntyi kiivas väittely, jonka seurauksena Rahkamuija lähti yksin kohti maitohyllyä. Kassalla pariskunta kuitenkin jälleen kohtasi ja viimein kaikki oli hyvin. "Luulin jo menettäneeni Rahkaäijän, kun en löytänytkään häntä heti maitohyllyltä tultuani, mutta sitten näin horisontissa tutut mustat kollarit ja hupparin" Rahkamuija tilittää hiljaa alkuviikon traagisia tapahtumia.
Maitohyllyn välittömästä läheisyydestä löytyi myös rahkaan uutta maustetta. Erittäin oudon makuista, kuului Rahkamuijan asiantunteva tuomio!
Mukana huippuvaikea ristikko!
Rahkis-Sanomat haluaa osaltaan olla mukana edistämässä kansan muistia ja aivotoimintaa ja siksi julkaiseekin ensimmäisen kerran huippuhaastavan ristikon, joka ei sovi aloittelijoille. Ristikon on laatinut Mensan jäsen ja kaikkitieteiden dosentti R. Ahkamuija.
Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan maailmanympärysmatka ja kuusi tsiljoonaa euroa. (Ratkaisusana kuvailee mainiosti Rahkis-Sanomien päätoimittajaa!)
Tällainen oli Rahkis-Sanomien marraskuun numero, joulukuussa sitten jotain aivan muuta! Kommenttikentässä voit antaa palautetta ja kertoa toiveita tulevia numeroita varten. Ja leuhkia, jos onnistuit ratkaisemaan ristikon. Rahkis-Sanomien toimituskunta toivottaa kaikille mukavaa viikonjatkoa!

16 kommenttia:

 1. Aikamoista vastakkain asettelua ristikossa :o

  t:Rahkaäijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot vaan kateellinen, kun et osannut ratkaista ristikkoa!

   Poista
 2. Kai kuitenkin heitit kuoren suuhun ja imeskelit suolat sen pinnoilta? Edes vähän vastinetta hukkaan menneille rahoille..

  Olen ostanut luumurusinakeittoa heti kun se ilmestyi kauppoihin suklaakalenterien vanavedessä. Menee törkeän hyvin alas niin puuron kuin rahkankin kyljessä ja olo on kuin ois joulu ainainen. Eilen näin kaupassa myös piparirahkaa mutta jätin vielä reiluhkon hinnan vuoksi hyllyyn. Pitää mennä uudestaan kun parasta ennen-päiväys tulee kohdalle. Tämä ei tarkoita sitä että olisin ottanut sen päivämäärän ylös ja merkinnyt kalenteriin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietkö mikä tässä oli kaikkein surkeinta? Ne oli suolaamattomia pistaasipähkinöitä. :(

   Luumukeitto on hyvöö! Mutta ei se rahkan sekaan kuulu, se on vissi ja varma! Me käydään sen takia aina aikasin aamulla tai myöhään illalla kaupassa, että saa alennettuja päiväystuotteita!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä, eipä Rahkis-Sanomien toimitus siis ihan turhaan koonnut lehteä yötä päivää kolmea viikkoa putkeen!

   Poista
 4. ^Komppaan ylläolevaa. Kannatti kyllä tilata tämä lehti. Niin shokeeraavaa ja yllätyksellistä luettavaa koko lehti kannesta kanteen. Kun tämän lehden saa silmiensä eteen se on luettava kertaistumalta loppuun! Sanaristikkokin oli mukavan haastava. Kiitos toimitukselle! En malta millään odottaa joulukuun numeroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että maailmasta vielä löytyy laatujournalismin ystäviä! Tällaisen hyvän lehden parissa voi helposti vierähtää useampikin tunti. Joulukuun numeron materiaalin keräys on jo alkanut, saattaa tulla aikamoinen jouluspesiaali!

   Poista
 5. Niin sitä mirrejä syötetään ja lihatiskiltä karkaillaan, mitä draamaa! Mutta nää on näitä juttuja jotka jokaisen pariskunnan on vaan käytävä jossain vaiheessa läpi. Tällaisten sekoilujen jälkeen sitten yleensä ymmärtää oman vakaan parisuhteen arvon :D

  Kyllä se tuo sanaristikkoon aina haastetta kun käytettävissä ei ole perinteistä kynää ja paperia ristikon ollessa vielä noin laaja ja monisyinen. Melkein piti kaverille kilauttaa mutta jatkoin sitkeästi omin avuin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tällaiset julkkispariskunnatkaan ihan draamoitta selviä arjestaan! Luotettavan lehdistön tehtävä on tuoda tällaiset pimeätkin hetket esiin, koska kansa janoaa tietoa!

   Arvasin, että ristikko haastaa kaikki älynystyrät kunnolla hommiin! Ristikon laatijan omatkin aivot olivat aivan solmussa tehtävää laatiessa.

   Poista
 6. Kaikista lukuisista lehtitilauksistani, Rahkis-Sanomat tarjoaa ehdottomasti eniten vastinetta rahoille (?)! Ja mirrijutut varsinkin kiinnostaa aina! Tätä lissää, tänks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että olet viihtynyt tämän lehtitilauksen parissa, lasku tulee viikon päästä! Seuraavan kerran laatuluettavaa taas joulukuussa tarjolla. :)

   Poista
 7. Ristikon ratkaisu on "pösilö". Olin todennäköisesti ainut, joka pystyi ratkaista ristikon?! Rahat voi toimittaa vaikka jääkiekkokasseissa, vien sitten ne itse pankkiin.

  Ootko varma, että pistaasipähkinä ei ollut mennyt piiloon pussin pohjalle ja vain jättänyt kuoret hämäyksen vuoksi?

  Hieman kritiikkiäkin lehdestä: tuolla mirri-jutulla ei ole haettu muuta kuin lehden myynnin kasvua. "Kehräävä mirri sylissä", todella irstasta. Olen järkyttynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, suuret onnittelut ristikkonerolle! Vein rahat Tammerkosken sillan alle sinisessä Ikean kassissa, käy äkkiä hakeen ne sieltä ennen ku joku muu ehtii!
   Voi kuule, olisin kyllä huomannut moiset piiloutuvat pähkinät. Ei ole muuta mahdollisuutta, kun ruokateollisuuden salaliitto.

   Kaikki myyntiluvut osoittavat, että Rahkis-Sanomien marraskuun numero oli jättimenestys juuri tämän otsikon ansiosta, joten pitäydymme jatkossakin härskeissä otsikoissa ja irstaissa kuvissa!

   Poista
 8. Kun tulin lauantaina aamulla pulloja keräämästä, niin huomasin viestisi ja lähdin heti noutamaan rahoja. Ei löytynyt Ikean pussia, rahoista nyt puhumattakaan! Sillan alla haisi vain virtsa! Epäilen, että mitään rahoja ei koskaan ole ollutkaan, saatiin vain ihmiset lukemaan lehteä ja käyttämään aikaansa ristikon ratkaisemiseen. Alhaista!

  Miten muuten Leokolla voi olla suuremmat verotettavat tulot kuin Leolla? Onko Leokolla pääomatuloja vai saako se isompaa viikkorahaa, jota tuskin on verottajalle ilmoitettu? Minua myös ihmetyttää fiskas-mainossa, missä kerrotaan, että sitä kissa ostaisi. Miten kissa voisi ostaa fiskasia, kun sillä ei ole rahaa ja vaikka olisikin, niin ei se osaisi käyttää sitä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas epäilen, että rantojen mies Pentti ehti ennen sinua ja Tampereella on nyt uusi yllätysmiljonääri. Olit vain aivan liian hidas, pahoittelen!

   Leokon suuremmat tulot selittyvät hyvin yksinkertaisella syyllä, koska Leoko oli mukana Kisu ry:n kalenterissa ja sai kuvasta palkkioksi kolme kalenteria. Leo sen sijaan keskittyy vain villasukkien kuljetteluun ympäri taloa, joten isoa ansiotason nousua ei taida olla luvassa tulevina vuosina.
   Tätä kissan shoppailukäyttäytymistä voisi alkaa tutkia tarkemmin ja tehdä aiheesta vaikka väitöskirjan. Sillä saisi luultavasti myös taloustieteen Nobelin!

   Poista