torstai 3. syyskuuta 2015

Syksy saapui salille

Kaukana (=viime viikolla) on ne ajat, kun Rautis Gymillä vielä bodattiin hihattomissa ja sorteissa. Nyt vedetään fleecen kauluksia korkeammalle ja salaa suunnitellaan autotallisalin pistämistä talviteloille. Leokon voimanostotanko muuttaa sitten talveksi sisälle, se ei jää kylmään talliin jäätymään!
Ei olla saunassa, ei.
Sitten kun salilla tulee oikeasti kylmä, muutetaan takaisin Nekalaan HH Gymille reenaamaan. HH on paras kuntosali heti meidän Rautis Gymin jälkeen, joten kovin huonoon ei juoduta vaihtamaan! Vähän jo myös kaipaan kaikkia HH Gymin sekalaista seurakuntaa, siellä ei koskaan tule tylsää, kun aina on paikalla jotain suuria persoonia. Eihän Rahkaäijänkään seurassa varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta vaihtelu virkistää ja sitä rataa.
"Jaa mää vai, määhän oon parasta saliseuraa!"
Tänään aloitin reenin perinteeksi muodostuneella kiukuttelulla, mutta sitten vilkaisin Arskaa seinällä...
...Ja aloin kyykkään. Kun unohtaa turhat löpinät ja keskittyy vaan kyykkyyn, hyvä tulee. Viime aikoina olen kokeillut sellaista taktiikkaa, että lietsoan itseni pieneen vihaan ja aggressioon ennen kovia kyykkysarjoja, ettei tulisi kyykättyä turhaan löysin rantein tai reisin, vaan kaikki peliin. Toimii! Kunnon sihinät ja kiroilut tanko selässä ennen alas menoa, niin johan nousee ripeästi ylöskin.
Rahkaäijä teki komean setin käsipainoja salille. 6, 11 ja 17 kilon hanttelit löytyy nyt salilta. 
Itte seppä Ilmarinen se siinä vetelee maasta. 
Omalla salilla voi myös harrastaa kaikkia hauskoja höpöhöpöliikkeitä ja kesän kuluessa olen toisinaan vedellyt maasta kuminauhojen kanssa. Kumpparit tankon ympäri ja jalkojen alle ja sitten tanko räjähtävästi ylös! Helppoa ja hauskaa, paitsi että kämmenien nahka on kuoriutunut pois jo kauan sitten.
Mulla on vihreät ja violetit kuminauhat ja valkkaan ne aina sen mukaan, tuntuuko violetilta vai vihreältä. <3
Oikeesti vihreät on vähän jäykemmät. 
Kun tein mavea, jouduin pyytään Rahkaäijää kaks kertaa ottamaan uuden kuvan, kun edellisessä oli ihan liian tyhmä ilme. Jaa miten niin?
Ketäs nämä ovat? No siinähän on jonkin sortin jylsijä, ehkäpä olava tai lotta ja itäsaksalainen moukarinheittäjärouva. 
Ylihuomanna elikkäs lauantaina ei tarvitse kyykätä tai vetää maasta, sen sijaan pitäisi hoitaa sellainen kevyt 38 kilometrin maastolenkki. Sappeen maisemissa järjestetään SappeeMTB-tapahtuma ja sinne olen osallistumassa, kuten on muutama muukin Maastomimmijengiläinen. Vitsit, että mua jännittää! En ole kovin pitkiä lenkkejä ajanut maastossa tänä kesänä ja viime viikon flunssakin on vasta juuri selätetty. Mutta uskon mahdollisuuksiini selvitä tapahtumasta hengissä! Näin tällä viikolla untakin, että eksyin yksin metsään, mutta se huoli on varmaan aika turha, kun tiedän, että Reetta-ystäväiseni on painanut pitkää päivää Laipanmaan metsissä merkkaamassa reittejä. Muita mahdollisia uhkia on nälkään kuoleminen, mutta siihenkin aion varautua ja ottaa repun täyteen eväitä. Ai ai, tulee varmasti hauska päivä! Videolla on vähän esimakua siitä mitä on luvassa.
Vielä ennen lauantaitakin on hauskaa luvassa, koska huomenna menen katsomaan tämän vuoden parasta suomalaista bändiä elikkäs Tiisua Klubille. Olen kuunnellut viikko sitten ilmestyneen levyn läpi aika monta kertaa ja se muuttuu kerta kerralta paremmaksi, vau!
"Sä sanoit mulle et mulla on suuret pakarat
Ei se haittaa
Ainakin on takamus jota voi kouria
Eikö kelpaa?"
Tiisu- Anna mun pyöristyä rauhassa

Näihin syvällisiin mietelmiin päätämme tällä kertaa ja toivotamme kaikille katsoji... eikun siis lukijoille mukavaa iltaa ja tulevaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Anni hyvä. Diablolta tulee uusi levy tänä vuonna, jotenka on hyvin ennen aikaista ja todennäköisesti turhaa puhua tämän vuoden parhaasta kotimaisesta orkesterista mitään. Jollei sitten halua julistaa jo Diablon tulevaa voittoa etukäteen.

  T:Rahkaäijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukas se juuri taisi sanoa, että Diablon uusi kappale ei ollut erityisen hyvä? ;)

   Poista
 2. Amorphikselta tulee huomenna uusi levy, sillä voi aloitella :)

  t. Elisa, jota ei yhtään jänskätä lähteä ajamaan (tuliko riittävän uskottavalla äänellä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin just hyvä alottelulevy lauantaina! :)

   Poista
 3. Höpöhöpöliikkeet oli paras! Välillä tekisi itsekin mieli kokeilla salilla jotain ihan päätöntä, muttei sitä oikein kehtaa... Ehkä mä otan mallia susta ja teen vaan :D

  t. Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pokkana vaan kokeileen kaikkia mahdollisia höpöliikkeitä, ei ne muut kauaa jaksa tuijottaa! :D

   Poista
 4. Tiijäkkö, aina ku ärsyttää joku maailmassa, ja tuun tänne (voi blogin katsomisesta sanoa "tulla tänne") niin se ärsytys menee pois. Ja noin, nyt se meni pois.

  Että kiitosta vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olin SappeeMTB:n puolessa välissä ja vähän ajattelin, että jään ikuisiksi ajoiksi sinne metsään, mutta sitten luin tän kommentin ja aloin heti uskoa, että pääsen vielä maaliin. Että kiitosta vaan sinulle siitä! :) :)

   Poista
 5. Ihana Anni-ystäväiseni :) Terveisin Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Hyvin tiesin, että en eksy, kun olit reitit niin hyvin merkannut. :)

   Poista