tiistai 29. syyskuuta 2015

KOHUPALJASTUKSIA koko rahan edestä!

Hyvää päivää Rahkis-Sanomista, tässä päivän otsikot:

Kun tilaat 15 vuoden elinkautistilauksen, saat rahkakipon puoleen hintaan. Tämä huipputarjous voimassa vain tänään! Toimi heti!

Kassista paljastui USKOMATON yllätys, katso kuva!
Tänä aamuna Rahki-sanomien toimitukseen kantautui juoru, jonka tamperelaisesta kauppakassista oli kurkistanut kissa. Selvitystemme mukaan kissaa ei kuitenkaan ole ostettu Prismasta, vaan se oli itse piiloutunut kassiin. Emme tavoittaneet S-ryhmän edustajaa kommentoimaan uutista.


"Luulin ajautuvani konkurssiin!" Lue koko koskettava tarina!
Näinä taloudellisesti haastavina aikoina pienikin, mutta yllättävä pakollinen hankinta voi suistaa tavallisen suomalaisen talouden täysin raiteiltaan. Näin meinasi käydä myös Rahkamuijalle, joka joutui pakon edessä ostamaan Merida-polkupyöräänsä uuden vaihtajan vaijerin. Vaijeri maksoi 2,9 euroa. "En tiedä miten selviän tulevasta kuukaudesta" Rahkamuija kommentoi.

Rahkamuija teki uuden huikean penkkiennätyksen!
Viime viikonloppuna Rautis Gymillä nähtiin uskomaton jännitysnäytelmä, kun Rahkamuija kokeili uutta stoppipenkin ennätystä. 57,5 kiloa nousi kevyesti. Entinen ennätys stopilla oli 55 kiloa. Uusi ennätys tehtiin erittäin haastavissa olosuhteissa, sillä salilla oli aluksi vain 5 astetta lämmintä. Penkkipunnerruksen aikaan lämpötila oli kuitenkin kohonnut jo yli kymmeneen asteeseen sisätilalämmittimen ansiosta. Rahkis-Sanomien toimitus ennustaa Rahkamuijan penkkituloksen kehittyvän tulevaisuudessa hitaasti, mutta varmasti.

Kun treenaaminen menee överiksi "Melkein halvaannuin!"
Viime aikojen kuntosalivillityksellä on myös synkät varjopuolensa. Sen koki karvaasti myös Rahkaäijä, jonka selkä kipeytyi kovan reenin ja lihashuollon puutteen vuoksi. "Pelkäsin halvaantuvani, sillä yhtenä päivänä toinen jalkani oli jo hieman puutunut istuttuani kaksi tuntia hankalassa asennossa" kertaa Rahkaäijä kauhun hetkiä. Rahkaäijä ei kuitenkaan turvautunut perinteiseen länsimaiseen lääketieteeseen, vaan lisäsi kehonhuoltoa ja kyykkytreenien määrä ja selkäongelmat vähenivät. "Nyt osaan arvostaa terveyttäni, kun lähes menetin liikuntakykyni" Rahkaäijä toteaa hiljaa ääni murtuen.
"Olen kiitollinen kyykylle, joka paransi kaikki ongelmani" kiittelee Rahkaäijä tangon alta. 
Sensuellit kuvat ruskan keskeltä!
Rahkis-Sanomat sai luotettavalta taholta käsiinsä rohkean kuvan, jossa Rahkamuija on ilmeisesti polkemassa kotiin töistä. Kuvassa ei säästellä paljasta pintaa ja estottomia kuvakulmia! Toimitus yritti saada kommenttia Rahkamuijalta puhelimitse, tässä katkelma puhelusta.
Rahkamuija: Rahkamuija puhelimessa
Toimittaja: Rahkis-Sanomien toimittaja tässä terve! Ajoit ilmeisesti viime viikolla töistä kotiin pyörällä.
Rahkamuija: Öööh... Mistäs te semmosta ootte kuulleet?
Toimittaja: Meillä on toimituksen hallussa kuvatodiste, ja aikamoinen kuva onkin!
Rahkamuija: Mää en halua kommentoida tämmöstä roskaa!!! Hyvää päivänjatkoa!
Tämä Rahkamuijan rohkea työmatkaselfie ei jätä mitään arvailujen varaan!
Tässä oli Rahkis-Sanomien syyskuun numero! Mitä mieltä olit tämänkertaisista uutisista? Voit kommentoida alapuolella olevaan kommenttiboksiin. Kommenttiboksi kuitenkin suljetaan, jos joku arvostelee rahkaa, maapähkinävoita tai kissoja. Muista siis hyvät tavat!

13 kommenttia:

 1. Tämä on hyvä lehti. Ehdottomasti tilaukseen! Mä en edes tarvitse mitään kytkyjä vaan tilaan ilman puolikasta rahkakippoakin. Huikeita uutisia hyvillä kuvilla höystettynä. Me like. Lisää näitä lehtiä. Koska ilmestyy uusi lehti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hienoa! Teit kuule oikean valinnan! Pistetään lehti tulemaan, niin pääset heti nauttimaan laatujournalismin helmistä! Seuraava numero ilmestyy varmaan lokakuun lopussa. Lehtilaskun voit muuten maksaa kahdessakin erässä, vain 875 euroa per erä!

   Poista
  2. Eikä ole edes pahan hintainen =D

   Poista
 2. Tilaukseen! Vaikuttaa just parhaalta lehdeltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään sinnekin sitten loppuelämän tilaus tulemaan, et tule katumaan!

   Poista
 3. Mielettömän hauska :) Tämä lehti piristi päivääni.

  VastaaPoista
 4. Paparazzeja sitten joka paikassa! Pääsin kuitenkin rauhassa menemään työmaalle, kenties tummalasisella limusiinilla mihin pyörä mahtui mukaan? :)

  Seuraavassa numerossa tahdon sitten ehdottomasti parisuhdetilityksen, kuinka Rahkaäijän pelon hetket vaikuttivat parisuhteeseen. Lujittuiko suhde vai meinasiko käydä päinvastoin?

  Mistä kaikkialta voikaan vielä paljastua kissoja? Onneksi mä pistän tän lehden tilaukseen niin ei tarvii arvailla, koska Rahkis-sanomat ei varmasti jätä yhtäkään kaapinovea avaamatta ja kissaa paljastamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa menen yleensä lentokoneella töihin, mutta luultavasti paparazzit hankkii kohta helikopterin. Sitten aion kaivauttaa maan alle seitsemän kilometrin tunnelin, jota pitkin pääsen rauhassa töihin.

   Täytyykin pyytää, että Rahkis-Sanomien ihmissuhdetoimittaja ottaa jutun työnalle ja kokoaa syväluotaavan parisuhdetilityksen aiheesta. Ehkä Rahkamuija ja Rahkaäijä pitäisi lähettää lehden rahoilla jonnekin paratiisisaarelle, koska sellasilta reissuilta kuulemma saa hyviä haastatteluja.

   Hieno, että tilaat lehtemme, jotta pysyt mukana Rahkiksia koskevien juorujen ensimmäisessä aallossa!

   Poista
 5. *pääsiT. Pakko korjata ärsyttävä kirotusvirhe :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä Anni! Onnittelut penkkienkasta! -RetuReitkallista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Kuusikymmentä kiloa on jo hyvin lähellä!

   Poista