lauantai 12. syyskuuta 2015

Kyykäten auringonlaskuun

Kun me muutettiin Hervannasta pois, ajateltiin pääsevämme eroon kaikista naapureista, jotka soittaa musiikkia liian kovalla, mutta vielä mitä! Toisella rajanaapurilla on ollut koko kesän radio päällä terassilla aivan yötä päivää. Mutta onneksi mekin osataan, salin ovet auki ja Sabaton soimaan, niin enää ei humpparadio häiritse.
Mitäs, onko joku tullut trukilla salille?! Huomaa kengät, jotka on olemassa vain ja ainoastaan salimatkoja varten. 
Kuten niin monena iltana, taas tänään järkytimme naapuriston rauhaa hieman kolistelemalla painoja ja kuuntelemalla musiikkia, jonka tahdissa voisi polttaa vaikkapa leikkimökkejä. Meillä on kuitenkin paljon tervehenkisemmät harrastukset ja palvomme vain voimanoston jumalia. Tänään palvontarituaaliin kuului monenmoista hauskaa ja hyödyllistä, mutta enimmäkseen vain hauskaa.
Salialttari, jossa on pyhä kolminaisuus, eli vihko, pullo ja puhelin. Ja sormus, jota ei muistettu ottaa jo kotona pois. 
Iltahartauteen kuului seuraavia asioita:

Kyykky 2x10x20 kg, 6x40 kg, 5x50 kg, 1x65 kg, 1x77,5 kg, 1x91 kg, 3x2x74 kg
Pitäisköhän purkaa tuo autokatos edestä pois, niin voisi ihailla auringonlaskua kyykyn aikana?
Penkki 2x10x20 kg, 8x30 kg, 5x37,5 kg, 1x45 kg, x50 kg, 1x56 kg, 3x2x45 kg
Rahkaäijällä lähti vähän käsistä kameran HDR-ohjelman kanssa. 

Alatalja 4x6x n.50 kg
Työpäiväni kohokohta oli, kun noin 3-vuotias tyttölapsi näki mut ja huusi kirkkaalla ja innostuneella äänellä jo kaukaa "Tuolla on punatukkainen täti!"
Vipunostopumppailua 3xtuhat 2 kilon käsipainolla
Vipunostopumppailusta ei ole kuvaa, sen sijaan saatte katsella otosta, jossa Rahkaäijä kyykkää. Leikkasin tänään äijän tukan ja samalla se ajo itte partansa pois, mistä olin vähän pettynyt. (Koska parrakkaat miehet on ihania!) Kyykkylämmittelyiden aikana Rahkaäijä kuitenkin lupasi, että ajaa partansa vasta seuraavan kerran, kun saa kyykättyä 170 kiloa. Toivon siis varsin heikkoa kyykkyprogressiota Rahkaäijälle!
Siellä se parraton ähkii painon alla. 
Kun meidän iltajumppa oli saanut päätöksensä, ulkona oli jo hämärää.
En kommentoi kuvan tapahtumia.
 Totuus on, että me ei enää kovin kauaa heiluta Rautis Gymin autotallisalilla, koska siellä on juuri tasan niin lämmin kuin ulkonakin on. Tässä eräänä reeniaamuna vedin huppua syvemmälle päähän, kun salin lämpömittari näytti seitsemää astetta. Mutta kyllä mulla vaatekaapista vaatteita löytyy, ei se siitä kiinni jää! Rautis Gym ei olekaan millekään hienostopimuille, joiden tarvii saada reenata kalsarien kokosissa sortseissa ja urheilurintsikoissa. Ehei, ei tosiaankaan!
Kunnon reeni se tuo valon pimeimpäänkin iltaan!
Tällä hetkellä olo on salitreenien suhteen erittäin motivoitunut ja tämän syksyn aion reenata lujaa. Mutta kuten ennenkin sanottu, asioita voi tehdä kunnolla tekemättä kuitenkaan kaikesta liian vakavaa. Kyllä salilla pitää olla joskus hauskaakin. Sitten on korkea aika ruveta tekeen jotain muuta, jos tarvii vääntää hampaat irvessä. Tai toki hampaat on joskus irvessä kovan hauiskäännön aikana, mutta sillain henkisesti hampaat irvessä!
Vahtikoirat ikkunassa odotti, että tullaan kotiin. 
Salin jälkeen oli tietenkin vuorossa terveellinen ja kevyt (vain 1200 kaloria/annos!) palautusruoka. Omenaa, kauraa ja kalsiumia sisältävää maitotuotetta, eli pelkkiä terveellisiä asioita. Oikea syksyherkku! Käteviä nuo Rahkaäijän puurokulhot, mahtuu isompikin palautusruoka samaan kippoon.
Kaura-omenapaistos jäätelöllä putos mahaan aika nopeasti pienen iltaverryttelyn jälkeen. 
Mutta nyt riitti Rahkamuijan pölinät, koska nyt alkaa perineinen kysymyspatteristo, johon kaikkien on pakko vastata. Oletko koskaan ajanut trukkia? Oliko sulla lapsena leikkimökki? Entäpä mitä tuumaat parrakkaista miehistä vai oletko peräti itse sellainen? Saako salilla treenata kalsarin pituisissa sortseissa? Mikä on parhaan kaura-omenapaistoksen salaisuus? Kerro, vaadin sitä!

Mukavaa ja pörröistä viikonlopun jatkoa!

38 kommenttia:

 1. Mulle iskä toi pihaan kokonaisen leikkimökin mut Niina 5-veellä pääsi itku koska se oli KELTAINEN ja leikkimökit on PUNAISIA. Sanomattakin selvää että iskä kävi aika pikaseen maalikaupoilla!

  En oo ajanu koskaa trukkia. Naisen parta ei raavi juuri milloinkaan. Salilla mieluiten burkha mutta aina on plussaa jos ei pyllynposket tai bikinirajat vilku. Parhaan kaura-omenapaistoksen salaisuus on runsas kaura-voi-fariinisokerimössö jossa ei oo säästelty varsinkaan voita, fariinisokeria eikä kaurahiutaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis todellakin ymmärrän syyn itkuun, ei leikkimökki voi olla keltainen! Mitähän siellä sun iskän päässä on oikein liikkunut, kun on sellasen hankkinut?

   Voimakkain nainen on se jol on pisin parta. Samaa mieltä, mielestäni kaikki voisivat siirtyä käyttämään burkhaa salilla, niin miehet kuin naisetkin. Tai sitten tehdä reeninsä semmosissa omissa teltoissa, ettei kukaan näe. Rahkaäijän tekemässä omenapaistoksessa ei kauheesti ollut voita!

   Poista
 2. En ole itse ajanut trukkia, mutta äiti ja kaveri ovat, riittääkse? Lapsena ei ollut kesämökkiä (eikä ole vieläkään). Miehellä parta on enemmän not kuin hot.

  Ja kunnon treenihousut pitää olla! Eräässä työhaastattelussa rekrytoija sanoi, että firmassa pidetään aina sukkia jalassa. Saman voisi laajentaa salietikettiin, reisien pitäisi olla peitetyt :D

  Paistoksesta itsestään en tiedä, mutta paljon jäätelöä ja vaniljakastiketta vaan sekaan niin hyvä tulee ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittää! Voit tarvittaessa aina pyytää äitin tai kaverin avuksi, kun tarvitaan trukkia!
   Hauska toi työhaastattelu! Jäin vaan miettiin, että onkohan jossain firmassa sitten yleistä, ettei pidetä sukkia. :D

   Samaa mieltä, jäätelö tai vaniljakastike tekee kaikenlaisista paistoksista hyvää!

   Poista
  2. Mun pitää vastata tähän sukka-asiaan: meillä ainakin on ihan normaalia toimistolla, että jos kesällä on hame tai mekko, niin ei ole sukkia tai sukkiksia. Yksi sissi painelee vieläkin ilman, kun ei kuulemma tykkää sukkahousuista. Itse käytän niitä jo.

   Ja vastataan nyt sitten noihin sun kysymyksiinkin:
   En ole ajanut trukkia. Mulla ei ollut leikkimökkiä, mutta useammalla kaverilla oli, niin sain kyllä leikkiä tarpeeksi mökissä.
   Mun mielestä miehen naama ja parran malli vaikuttavat kovasti siihen, mitä mieltä parrasta olen. Esim. Lemmy on cool.
   Mun mielestä kaikkien pitää saada käyttää sellaisia vaatteita kuin haluavat. Varsinkin salilla, missä ei ole samanlaista etikettiä kuin vaikka väittelytilaisuudessa. Itse en lyhyitä sortseja tykkää käyttää, koska mun reiteni hankaavat silloin yhteen.

   Poista
  3. Ai niin, kaura-omenapaistoksen salaisuus: paljon voita!

   Poista
  4. Näin sähköpostista, että sää Minttu olit kommentoinut, mutta nyt kun aloin vastaan kommentteihin, hätäännyin, että mihin sun kommentit meni ja kävin roskapostilaaristakin kattoon, että menikö sinne mutta täällähän nää! Olipas pitkä lause. :D

   Määkin oon joskus töissä kapinallinen, enkä käytä sukkahousuja hameen alla, vaikka pitäis.
   Mukavaa, ettei lapsuutesi ollut ihan kokonaan leikkimökitön! Ja varmaan kiva kavereillekin, kun leikit niiden kans siellä.
   Mää en taas syty yhtään tommosista Lemmy-parroista! Semmonen kunnon viikonparta on parempi.
   Olispa kyllä hauskaa, jos joku menis väittelytilaisuuteen superlyhyissä sortseissa, heh. Määkään en pidä liian lyhyistä sortseista samasta syystä ja lisäksi lahkeet rullaantuu sillain ärsyttävästi.
   Luulen, että voimme näiden kaikkien kommenttien perusteella todeta, että voi todellakin on tärkein ainesosa kaurapaistoksessa!

   Poista
 3. Moi!
  -Olen ajanut trukkia. Meidän firman pienintä osaan kuljettaa täysin sujuvasti, isointa olen kokeillut.
  -Ei leikkimökkiä, mummolan pihassa oli vanha maitolaituri, sitä sain käyttää.
  -Parta: täydellinen on noin 2-3mm tumma sänki. Ei mua pitempikään haittaa, mutta tykkään että kasvonpiirteet näkyy.
  -Paistos: voin ja kaurahiutaleiden suhde ratkaisee. Pitää olla rapsakkaa, mutta ei kuivaa.
  -Saliasu: jos sitä "kuntoa" tarttee esitellä, löytyy nykyään miss/mr jumppashortsikisaa ihan jokaiselle. Salilla ei ole niin kuuma, että pitää olla alasti. Koskee myös miehiä, paidan voi pitää päällä vaikka olis kuinka elämänsä kunnossa.
  Kiitos ja hei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   -En tiennytkään, että olet noin kokenut trukkikuski! Mää varmaan tuhoisin sillä isolla kaiken eteen osuvan.
   - Meilläkin oli lapsena maitolaituri.
   - Paitsi jos on ruma leuka, parralla saa sen hyvin piiloon.
   - Kuiva paistos on todella nounou, sen pelastaa vain tuhti määrä vaniljakastiketta.
   - Samaa mieltä, että paita pitää olla päällä salilla päällä, se on kohteliasta.
   Kiitos!

   Poista
 4. Oletko koskaan ajanut trukkia? En, onneksi, näillä ajotaidoilla ;)
  Oliko sulla lapsena leikkimökki? Mummin mökillä oli kaikkien lastenlasten yhteinen.
  Entäpä mitä tuumaat parrakkaista miehistä vai oletko peräti itse sellainen? Riippuu miehestä ja parrasta. Valitettavan usein parta haisee käyneeltä maidolta :(
  Saako salilla treenata kalsarin pituisissa sortseissa? Saa. Tää on vapaa maa!
  Mikä on parhaan kaura-omenapaistoksen salaisuus? Rasva ja sokeri, my favorite :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta et voi tietää vaikka olisit juuri trukkikuskina erityisen hyvä!
   Se on kyllä aivan totta, että miehen pitää ymmärtää, että partaa pitää pestä ja huoltaa samoin kuin vaikka tukkaa. Muuten sinne muuttaa ötökät asuun.
   Kysymys kuuluu, että saako vapaassa maassa reenata sitten myös alasti?

   Ilahduin kun kommentoit pitkästä aikaa, kiitos! :) :)

   Poista
  2. No jaa... Kyllä etenkin Rautis Gymillä kannattaisi kokeilla nakutreeniä ;)

   Mä käyn aina ahkerasti lukemassa ja raportoin myös siipalle, jos täällä on jotain tärkeetä - ja se ihmettelee, miksi sen pitää katsoa tuikituntemattoman Rahkamuijan mavevideoita :D

   Poista
  3. Siinä olis naapurit ihmeissään, kun meillä olis nudistireenit menossa. :D

   Voih, vähän säälin sun miestä, kun joutuu katsomaan mavevideoitani vuodesta toiseen. ;)

   Poista
 5. En oo ajanut trukkia mut vois olla hauska kokeilla! Ei ollu leikkimökkiäkää lapsena. Mä en kyllä myöskään oikein syty parakkaille miehille, tosin kyllä se joillekin sopii!

  Salille ei kyllä tarvi tulla sellaisissa miniminishortseissa, musta se on vähä mautonta. Jos haluu pakaraa esitellä ni menis uimahallii.

  Kauraomenapaistoksen salaisuus on riittävästi rasvaa ja ripaus kanelia!

  Meinasitko muuten mennä opiskelijoiden sm-kisoihin nostamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trukin pystyis varmaan ostamaan, jos myisi talonsa ja muuttaisi leikkimökkiin asumaan! Jos trukeista tulisikin uusia mopoautoja ja nuoriso rälläisi niillä kylillä!

   En oo muuten pitkään aikaan käynyt uimahallissa. Mutta siellä näkee yleensä vaan vanhojen ihmisten pakaroita.

   En oo menossa osm-kisoihin, koska mummulla on silloin synttärit!

   Poista
 6. Jes mä oon aina halunnut vastata blogikyselyyn!
  Varastossa vietetty aika on kyllä haitannut mukavia harrastuksia, mutta mä sudittelin niillä ajettavilla kärryillä, millä ei nosteta lavoja (mikskä niitä sanottiinkaan?). Mulla ei ollut leikkimökkiä, mutta oli NIIN siistiä, jos jollain kaverilla, serkulla tms. oli. Mutta silti en muista että oltais koskaan leikitty niissä mitään? Ne oli vain sellasia ihailun kohteita, lasten punainen ferrari pihan perällä. Jos olisin mies, mulla olisi parta. Oi kyllä! Ja salilla saa reenata vaikka minkälaisissa vaatteissa, jos sali on oma. Parhaan kauraomenapaistoksen salaisuus on ajoitus, jotta jätski sulaa siihen _just sopivasti_.
  Kiitos ja kumarrus! Olikin hyvä idea keskittyä tähän matkalla kisoihin, jotka alkoi just vähän jännittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että nyt pääsit vastaamaan!
   Ajettavat kärryt? Pumppukärryt? Vai sellanen minitrukki, missä seisotaan päällä ja vaan siirrellään kamoja?
   Mun muistaakseni tärkein leikkimökkileikki oli sellanen, että siivottiin ja järjesteltiin leikkimökkiä. Mä myös kerran nukuin leikkimökissä, mutta se ei ollut erityisen hauskaa.
   Mullakin oli parta, jos olisin mies. Aivan sairaan pitkä parta!
   Toivottavasti kisa meni hyvin ja polkujalka oli kohdallaan!

   Poista
  2. Juu! Minitrukki. Vaik on tyhjillä pumppukärryillä ajelukin lystiä aikansa :D
   Muistan myös monista leikeistä sen, että hirveellä innolla järjesteltiin nukke-, lego tms. maailmoja, ja sitten ku ois tullu aika varsinaisesti leikkiä, niin ketään ei enää huvittanutkaan. Joskus myöhemmin sitä hoksas että leikkiähän se oli se järjestelykin.
   En tiedä miksi, mutta tuli mielikuva lotr kääpiöistä partoineen ja siitä seuraava ajatus tähän: http://www.raverly.com/patterns/library/viking-or-dwarven-beard
   Siitä hieman kästöitä pimenevien iltojen ratoksi!
   Kiitos pääsin kyllä maaliin! Uskomatonta ylä- ja alamäkeä niin kirjaimellisesti, fyysisesti kuin henkisesti. Yli 4h!

   Poista
  3. Mä tykkään edelleen rakentaa legoilla, se on ihan parasta! Joskus salaa haaveillaan Rahkaäijän kanssa, että ostetaan kasa legoja ja rakennellaan yhdessä. :D
   Ihan hillittömän tyylikäs tuo parta, ei morjes! Haluan tommosen!
   Hei hienoa, voitit ylämäet! Maaliin pääsy on aina parasta. :)

   Poista
 7. En ole ajanut trukkia -arvelen, että jätän myös jatkossa sen kokemuksen väliin.
  Mummolassa oli leikkimökki, sellainen perinteinen, punamullalla maalattu.
  Parrakas mies on ok. mikäli parta on siististi muotoiltu ja sopii kantajalleen.
  Niillä, jotka treenaavat oikeasti, ei ole tarvetta esitellä itseään salilla!
  Kauraomenapaistokseen tarpeeksi (fariini)sokeria ja voita, että ei jää kuivaksi ja mauttomaksi. Lisäksi laitan n. puoli desiä vehnäjauhoja ja jätän paistoksen pinnan mahdollisimman kokkareiseksi <--ne ruskistuneet kokkareet siinä pinnassa ovat ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos joku maksaisi sulle 50 000 euroa päivästä trukkikuskina, niin sitten varmasti ajaisit?
   Toivoisin, että meidän lähellä olisi joku miesten parturi, jonne voisin aina lähettää Rahkaäijän parran siistimiseen, koska itse en osaa sitä siistiä ja jos annan Rahkaäijän tehdä sen, se ajaa kaiken pois.
   Mmmm, kokkareet omenapaistoksessa, ai että! Parasta!

   Poista
 8. Oletko koskaan ajanut trukkia? En ja kaikkien turvallisuuden nimissä lienee parempi, etten koskaan ajakaan! :D

  Oliko sulla lapsena leikkimökki? Noup.

  Entäpä mitä tuumaat parrakkaista miehistä vai oletko peräti itse sellainen? Parrakkaat miehet on påp ja parran pituudesta ja mallista riippuen yleensä myös hot.

  Saako salilla treenata kalsarin pituisissa sortseissa? Saa, kunhan ei pakota muitakin treenaamaan sellaisissa. Ei saa, jos tekee maveja.

  Mikä on parhaan kaura-omenapaistoksen salaisuus? Granny Smith -omenat ja tarpeeks suuri määrä sokeria ja rasvaa (oikeesti mä aloin vastaamaan näihin kysymyksiin ihan vaan siks, että pääsin vastaamaan tähän :D). Omenoiden pitää olla kirpeitä, muuten paistoksesta tulee aika blaah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä pitäisi säätää joku laki, että kaikkien miesten pitää kasvattaa parta. Mutta entäpä sortsit mavea tehdessä, onko se liian visuaalinen ilmestys, kun joku pyllistelee sortseissa vai mistä moinen?

   Hienoa, että olin saanut viritettyä kysymysten joukkoon kunnon koukun. :D Meilläkin taisi olla tuossa paistoksessa Granny Smithejä tai ainakin jotain vihreitä ne oli. Yleensä mun lempiomena on Jonagold, mutta se ei sovi paistokseen!

   Poista
 9. Treenijuttuja jes! Lisää vaan. :) leikkimökkiä ei ollut, vaikka olisin halunnut sellaisen vaan kerrostalossa kun lapsuuden vietin... :( kyllä parta pitää miehellä olla, mitä karvaisempi mies sen parempi! En osaa ottaa kantaa salivaatetuksiin, mutta meidän salilla saa pukeutua kuinka tykkää, kunhan intiimialueet peitettynä jumppaa. Ja oikea voi tekee kaikista paistoksista hyvää, kuten on ylempänä todettu muutaman kerran jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reenijutut tulee varmaan lisääntyy näin syksyn kynnyksellä, kun pyöräilykelit huononee!
   Mun mielestä kerrostalojen pihoissa voisi olla sellasia yhteisleikkimökkejä kaikille lapsille. Joillekin intiimilaluidenkin peittäminen on liian suuri haaste.
   Toivottavasti Rahkaäijäkin nyt lukee nämä kommentit ja huomaa voin hehkutuksen ja pistää ens kerralla sitä!

   Poista
 10. Mä tahtoisin ehdottomasti joskus opetella ajamaan trukilla ja salainen työfantasiani on että saisin joskus kokeilla varastomiehen töitä.
  Mulla ei ole ollut lapsena leikkimökkiä mutta nykyään pihassa on grillikota jota voisi sanoa myös eräänlaiseksi leikkimökiksi.
  Mies kasvattaa välillä sellaisen tosi kivan leukapieliä pitkin menevän parran ja silloin se näyttää mun mielestä ihan Hugh Jackmanilta (Wolverine, you know). Pukinparrasta en välitä, mutta jos mies on kalju, niin silloin mikä tahansa partamalli tasapainottaa mukavasti, ettei mies näytä ihan pojalta :)
  Kalsarinkokoisissa sortseissa ei voi edes kyykätä, koska ne ajautuvat kuitenkin persvakoon (olettaen että tekniikka on oikea), mun mielestä todella epäkäytännölliset ja julkisilla paikoilla vähän vaivaannuttavat.
  En ole koskaan tehnyt kaura-omenapaistosta, mutta kyllä se jäätelö saa minkä tahansa paistoksen maistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin tahtoisin olla kunnon varastopertti ja painaa pitkää päivää laatikoiden ja lavojen kanssa!
   Hei määkin haluan tommosen aikuisten leikkimökin eli grillikodan. Se olis kiva!
   Joudun nyt tunnustamaan, että googletin miltä Hugh Jackman näytti (ihan hyvältä!). Olen sama mieltä, että kaljun kanssa parta sopii yleensä aina. Siinä on sellasta mukavan rouheaa tunnelmaa.
   Mulla on yhet tosi lyhyet sortsit, eikä niitä voi käyttää salilla, kun ne lahkeet koko ajan rullaantuu ylös, ärsyttävää. Ja kerran menin niillä kauppaan ja oli tosiaan aika vaivaantunut olo.
   Suosittelen voimakkaasti kaura-omenapaistoksen valmistamista, se on hyvää! :)

   Poista
 11. - En.
  - Oli.
  - Sänki miellyttää enemmän silmääni.
  - Saa, mutta itse en treenaisi.
  - Oman puun omenat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyttä ja ytimekästä ilmaisua. :D
   Sänki raapii ikävästi, jos se on liian lyhyt. Tai sitten ei saa mennä liian lähelle!

   Poista
 12. Oletko koskaan ajanut trukkia? Enno.
  Oliko sulla lapsena leikkimökki? Ei ollu.
  Entäpä mitä tuumaat parrakkaista miehistä vai oletko peräti itse sellainen? Usein mua on mieheksi luultu, mutten ole parrakas enkä mies. Mutta kyllä miehellä parta pitää olla.
  Saako salilla treenata kalsarin pituisissa sortseissa? Öö, en ymmärrä kysymystä. Ilman housuja ei saa treenata, mutta lahkeen pituus on sivuseikka.
  Mikä on parhaan kaura-omenapaistoksen salaisuus? Kaura, omena ja vaniljakastike.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tavannut sut ja et tosiaankaan ole mies etkä parrakas, etkä erityisesti miehen näköinenkään! Mutta kyllä, parta miehen tekee.
   Jos unohtaisi reenihousut kotiin, sitten ehkä pitäis reenata ilman housuja. Mutta se olis vähän hassua.
   Sulanut jäätelö on vähän kuin vaniljakastiketta!

   Poista
 13. Moro! Ei trukilla ajokokemusta, mutta trukin kyydissä, siellä haarukan nokassa, olen istunut. Ei omaa leikkimökkiä, mutta naapurissa oli. Naapurin tytön kanssa yövyttiinkin siellä, kun todettiin että se piti paremmin vettä kuin teltta :).
  Jos naamasta rupeaa puskea karvaa, niin musta tulee sirkuksen parrakas nainen. Miehillä parta menee, mutta muutaman päivän sänki on parempi.
  Jos kalsarin mittaset treenihousut on myös löysät, niin ehdoton ei. Vilkkumisvaara. (jos pituutena pitkät kalsarit, niin kaikki mallit käy;)).
  Parhaassa omenakaurahässäkässä pitää olla sopivassa suhteessa (reilusti siis) voita sekä sokeria, jotta osa kaurahiutaleista karamellisoituu ja rapsakoituu. Niin ja paksu kastike!
  terkuin Elina (hyvä lukija, huono kommentoija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei semmnen trukin haarukassa istuminenhan on vaarallista! Paitsi jos se trukki on paikallaan. Ehkä sittenkin vähän vaarallista.
   Mä nukuin aina kesällä monta yötä teltassa ja teltan päällä oli sellanen paviljonki, niin sinne ei satanut. :D
   Kerran yhdellä miehellä oli salilla just semmoset lyhyet sortsit ja sitten sieltä koko ajan vilkkui kaikenlaista. Ei näin.
   Kiva kun luet, Elina! Ei haittaa vaikka on "huono kommentoija", ei kaikki voi olla kaikessa hyviä. :D

   Poista
 14. Uuh mitä kysymyksiä, pakko vastata vaikka yleensä en kommentoikaan :)

  - En ole ajanut trukkia ja jätän sen muutenkin suosilla muille :) Tuho voisi olla valtaisa, enkä mä mitään trukkia tarvii kun on hyvä haukkari!
  -Oli mulla leikkimökki mutta annoin iskän myydä sen kun sain 5 markkaa, nyt kaduttaa...
  - Parrakkaat miehet on ihan kuumia jos se on sellanen lyhyt parta. Mutta oon kyllä lukenut että parta on jäätävä bakteeripesäke joten ehkä sit siloposki mieluummin...
  - Kalsarisortsit jättäisin yksityiselle salille... Mutta periaatteessa ihan sama mitä muilla on päällä.
  -Pelkkä sana omenakaurapaistos saa kuolan erittyyn ämpärikaupalla joten en halua tätä asiaa sen syvemmin spekuloida

  Terv. Atalpan salimuikki ja truu rahkamuijafani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kysymykset selkeästi vetosi kansaan. :D
   Joo siis aivan samaa mieltä, että kun on tarpeeks habaa, niin viis tonnia siirtyä kyllä ilman trukkiakin!
   No nyt on kyllä pakko sanoo, että aika halvalla lähti leikkimökki! Siis 5 markkaa?!? Olisit nyt pyytänyt edes 50 markkaa!
   No kai siellä parrassa nyt kaikenlaista kasvaa, jos sitä ei hoida ja pese. Mutta kukaan ei käskekään hengaileen semmosten rantojen miesten kanssa, joilla on likainen parta. :D
   Määkin muuten huomasin, että kuola alkaa melkein valuun suupielistä kun nyt näitä kaurapaistoshommia taas mietin. Ah!

   p.s. Maksoin viime vuonna yliopiston liikuntamaksun ja kävin KERRAN Atalpalla. 60 euron kertamaksu. Naurattaa vieläkin. :D

   Poista
 15. -Trukkia en ole ajanut, enkä tule ajamaan :-)
  -Leikkimökkiä ei ole koskaan ollut. Olen kaupunkilaistytsy ollut lapsena.
  -Jaa...parrakkaat miehet. No riippuu parasta ja tyylistä. Pieni siisti parta ok.
  -Mielestäni salille saa pukeutua miten haluaa ja itse viihtyy. Kalsarisortsit sallittakoon, kuka niissä viihtyy ja tykkää vain.
  -Omanalohkot ja kaurasokerimössö päälle ja uuniin. Nautitaan vaniljajäätelön kanssa. Salaisuus löytyy kaurasta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olin maalaistytsynä kateellinen kaikille kaupunkilaislapsille, kun niillä oli Tiimari ja R-kioski aina niin lähellä ja mulla ei.
   Näitä kysymysaiheita kun nyt mietin, niin tajusin juuri, että eräällä salilla kävi taannoin sellanen mies, jolla oli hurja viikinkiparta, mutta sillä oli myös melko lyhyet ja kireät sortsit. Aikamoista!

   Poista
 16. KUKKUU (taas)! Tykkään noista hrd-kuvien fiilingistä!
  -En ole ajanut trukkia
  -Kyllä vihreevalkonen leikkimökki oli Reitkallissa, meni juhannuskokkoon muutama vuosi sitten
  -Parrakkaat miehet <3 johtuneeko siitä, että isällä on aina ollu parta. ja löytyy mieheltänikin juunou. Ja pyysin, että kasvattais nyt iha rähjäsen parran :D
  -Jaa kalsaritrikoissa salille. Itse en lähtisi, mutta jos joku pukeutuu sillai, niin ei se oo miulta pois.
  -omenakaurapaistoksen salaisuus on oman puun omenat, en oo kyl pitkää aikaa tehnyt. TARVIS TEHÄ! oon erikoistunut viimeaikoina omenasosepiirakkaan ;)
  Terveisin Retu

  VastaaPoista