maanantai 19. tammikuuta 2015

Kun ihminen on kyykkysiltään, murheet eivät tunnu miltään!

No niin, nuoriso! Ihan vain tämän kylmän maanantain kunniaksi päätettiin tehdä oikein kunnon hc-treenivideo, eikä mitään perinteistä pelleilyä. Jos reenikin on totista puuhaa, niin miksi videon pitää sitten muka olla hauska ja kepeä? Painavaa rautaa ja rumia ilmeitä, kerpele!
Ja varokaa sitä leviävää influenssa, vain vahvat jää eloon!

p.s. Meidän pokkari meni rikki ja tää on kuvattu puhelimella. Eli jos linjoilla on siellä joko herra Hajo Siko tai herra Kame Rasi Japanin päästä, niin pistä pari Nikonia tuleen!

14 kommenttia:

 1. Kiitos aamun piristyksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun katselit! Mäkin olen vieläkin ihan virkistynyt tuosta reenistä. :D

   Poista
 2. Voi jestas kun aina pistää hymyilyttään sun jutut :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja juttuja on taas sulla. Talviset pyöräilyt, kisulit ja saunomiset. Kiva myös kun kirjoitelet hieman useammin. Ei tarvi niin usein pettyä kun ei sivustolla vieraillessa ollutkaan uutta luettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunnon talvi on inspiroinut pyöräilemään ja kirjottamaan. :) Mulla on blogin kanssa sellanen meininki, että teen postauksia, kun siltä tuntuu ja ehdin. Haluan, että tämä pysyy mukavana harrastuksena, eikä muutu pakkopullaksi, että pakko päivittää joka viikko vähintään neljä kertaa. Moni muu asia kuitenkin menee blogin edelle, jos pitää kiirettä elämässä.

   Poista
 4. Mahtavat soundtrackit! Huvittaa, kun suunnilleen kohdassa 1:09 näyttää ihan kuin tuo valkopaitainen mies kumartaisi siulle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelin viikonloppuna tiskatessa jotain humpparadioo, niin kuulin ton biisin siellä ja tiesin heti, että niin reenivideomatskua!

   Ahhahah, meni mavet niin hyvin, että olin ansainnut pari kumarrusta. :D

   Poista
 5. Hyvä kyykkysyvyys ÄIJJÄLLÄ! No on sullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni etukyykyssä keskittyminen ilmeisiin, niin varsinainen reeni jäi vähän taka-alalle. :D Kai huomasit äijän uudet kyykkykengät??

   Poista
  2. Katos joo! Tutun näköiset mutta en muista merkkiä, Adidas? Ootko ite hankkimassa kunnon kyykkykenkiä?

   Poista
  3. Ne on näköjään Niket, piti pohjasta tarkistaa. :D Mulla on vähän se, että mulla menee polvet herkästi eteenpäin ja nilkan liikkuvuus ei kuitenkaan ole varsinaisesti ongelma, niin nyt ainakin tuntuu, että ei välttämättä olis mun juttu. Tietysti vaatis reenaamista, että niillä sais formin kohdalleen!

   Poista
 6. Moi RM! Kameroista ja kuvista tuli mieleen, että mulla on ikävä sun paint-kuvanmuokkausta. Hyvän tekstin lisäksi ne ovat hauskoja järjettömyydessään! Ja kissoja ei koskaan voi olla liikaa. Hyviä reenejä!
  Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Suvi!
   Mää pistänkin joku päivä Paintin tulille, kun tulee kunnon inspiraatio! Tää suuren taiteilijan elämä on tämmöstä, et luomisvimma vaihtelee. :D
   Mää oon samaa mieltä, että kissoja ei voi olla liikaa, kuus vois olla just hyvä määrä!

   Poista