sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Rahkisvlog 3

Mä ymmärrän kaikkia suuria elokuvantekijöitä, että mestariteoksia ei voi pukata maailmaan kovin usein, koska luova työ on niin hidasta. Niin on myös meillä reenivlogien kanssa, pari vuodessa on nähtävästi ihan riittävä tahti! Yleensä kuvaaja-ohjaaja-leikkaajalla on vähän erimielisyyksiä päähenkilön kanssa tuotannon suurista linjoista, mutta tänään produktio saatiin loppuun sovussa. Edes musiikista ei tarvinut riidellä! Aiheina mun uudet jouluvalot (<3) ja valmistautuminen salin voimanostokisoihin, joihon tänään "herkisteltiin" ja haettiin vähän aloituspainoja. Ja on siellä allekirjoittaneen kyykkyenkkakin!

Ja mitä me sitten ostettiin sieltä Prismasta?
Currykanaa ranskalaisilla/lankkuperunoilla, näillä palautuu! Ruokalukemisesta ja annoksen koosta voi päätellä syöjän. 
Oivaa ensi viikkoa ja joulukuun alkua! 

P.S. Vaihdettiin tietokoneen toinen näyttö telkkariin, kun katotaan leffoja makkarissa, niin nyt on ainakin riittävän suuri ruutu blogin tekemiseen!

4 kommenttia:

 1. Jaa oot menossa kisalavalle! Muistanko väärin vai olitteko aiemminkin?

  Hyvä määrä kasviksia teidän annoksissa :D Tällaista rehellisyyttä kaipaisi blogeissa eikä mitään lässytystä siitä miten joka aterialla menee viittä eri kauden kasvista. Onks sun annoksessa parsakaalia päällä vai jotain ricotta-pinaatti täytteisiä tortellineja? Sun pitäisi ottaa kyllä äijän annoksista mallia ettei tanko tunnu lattiaan liimatulta maastavedossa - vai mennäänkö voimanoston puolella salikisoissa nostoihin vaa'an kautta? :o

  Voin kuvitella miten huikaiseva visuaalinen elämys blogini on tolla näytöllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkaäijä on ollut aikasemmin! Mää en oo ollut ennen, jännää!

   No kai sää nyt näät ton puolikkaan avokadon, joka on mössötty mun annokseen? :D Ei vaan, meillä harrastetaan sellasia eturuoka/jälkiruokavihanneksia, jotka on yleensä pari kokonaista tomaattia tai kolmannes kurkusta tai pari porkkanaa, ei niitä kukaan jaksa ruveta pilkkoon lautaselle! Ja vaikka kuinka yritän, niin parsakaalista en pahemmin pidä. :(
   Joo salikisoissakin on punnitus, mutta kuten isot pojat, niin aina on seuraava painoluokka odottamassa!

   Ei tartte silmälaseja!

   Poista
 2. Sulla on copycat: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1417769085796.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on kato niin tätä, kun kaikenmaailman pikinipimut vaanii kaiken päivää mun blogia ja varastaa täältä ideoita itelleen!

   Poista