perjantai 21. marraskuuta 2014

Piparkakkusali

Tänään on ihan tavallinen päivä Los Angelesin Venice Beachilla. Rannalla pelataan beach volleyta, nuorison skeittilaudat kolisevat asfalttiin ja turisteja ympäri maailmaa vaeltelee rantabulevardilla. Myös elämäntapabodari Bishoy Hannahilla on tänään ihan tavallinen päivä. Aamiaisen jälkeen hän saapuu Venicen Muscle Beach -salille jaaloittaa loppumattoman raudan pumppaamisen. Penkkiä, kyykkyä, hauiskääntöä, se on tämän päivän suunnitelma. Kun Bishoy aloittaa treenin, pian ulkosalin ympärille kokoontuu turisteja kuvaamaan ja ihmettelemään jättimäisen bodarin puuhia. Bishoy on tottunut jo tähän kaikkeen, välillä hän heittää muutamat hauisposet kameran kanssa hosuville japanilaisille ja jatkaa sen jälkeen treenejään. Kuten vuoden jokaisena päivänä, Bishoy syö treenitauolla paistettuja kananmunia, koska kananmuna on anabolinen ruoka! Auringon laskiessa ja ilman viiletessä turistit jatkavat matkaa ja Bishoy nostelee raudat ja tangot yöksi sisälle. Hän menee vielä hetkeksi pelaamaan tennistä rannalle erään kauniin tytön kanssa ja sitten onkin lihastenkasvatusunien aika.
Taas yksi päivä Muscle Beachilla on ohi, lihakset ovat ehkä vähän isommat ja turisteilla valtava määrä kuvia kameroissaan.


P.S. Aika törkeen kuumaa tuo sula sokeri. t. Rakkosormi

14 kommenttia:

 1. Onko Bishoy sellainen raw-voimanostaja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sillä on niin rankkaa reeniä et se ei meinaa pysyä kasassa. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Piparitaikina suorastaan kutsui mua tekeen jotain tällasta. :D

   Poista
 3. Syötävän hyvän näköiset rakennelmat :-)

  VastaaPoista
 4. Hei. Olin hetken aikaa elänyt ilman blogiasi. Tiedän, se on ollut rankkaa aikaa. Enkä oikeastaan vieläkään ymmärrä, miten se oli mahdollista. Nyt kun palasin ja luin Piparkakkusali-postauksen, tajusin, että olen TODELLA jäänyt jostain paitsi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Uskon, että olet käynyt läpi kovia aikoja, mutta onneksi mitään lopullista ei ole päässyt tapahtumaan. Voimia asian käsittelyyn!

   Poista