sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kyykkynaama

Isänpäiväjuhlinnat on nyt onnellisesti takanapäin ja isät oli iloisia, kun ne sai kissakalenterin lahjaksi. Tai sitten ne otti vaan semmosen "joo, kiitos kuule ihan hirveesti" -ilmeen tosi luontevasti. Varmaan harjotelleet.
Kaikki se kakku ja karjalanpaisti antoi hyvin virtaa lähtee tekeen salille sunnuntaireeniä. Toisinaan kun salilla ei ole ketään, meidän touhu menee Rahkaäijän kans tämmöseks:
Älä kuule mulle ala...
Koska mulla on näihin aseenkantolupa!
Punttia tankoon niinku olis jo!
Ja sitten kun joku tulee kesken kaiken huoneeseen, hävettää tosi paljon ja pitää yrittää esittää, että sai just jonkun lihaskrampin ja siksi raajat kouristelee erikoisesti ja naamallakin on aika tyhmä ilme. Mutta varmaan jo suurin osa meidän salin vakioreenaajista tietää, että pidän blogia, niin en mää erityisemmin kameraa piilottele tai odota, että koko sali tyhjenee ennen kuin voi ottaa kuvan. Enkä mä muutenkaan salaile blogiani missään, riittääpä töissäkin kahvipöydässä jotain jutunjuurta!

Kyllä me tänään vähän reenattiinkin. (Uskoo ken haluaa.) Mä tein nopeeta kyykkyä, kevyen maven, lantionnostoa ja etukyykkyä. Rahkaäijä ei lähtenyt moiseen hienosteluun, vaan teki pelkkää kyykkyä ja penkkiä. Se kattelee aina kaikkia jenkkiläisiä vlogeja ja niissä miehen mittana pidetään sitä, kuinka monta platesia eli kiekkoa on tangossa. Tänään Rahkaäijällä oli three plates -päivä kyykyssä. Äijä teki myös penkissä uuden enkkansa eli 130 kiloa, mutta voin näin meidän kesken paljastaa, että se oli pahin "runkkupenkki" koskaan. :D
Rahkaäijän ei tarvi ainakaan koskaan jännittää hyväksytäänkö kyykyn syvyys, kun hanuri käy melkein lattiassa. 
Mullakin oli kolme kiekkoa, mutta ne ei tainnut olla sinisiä ihan kaikki.
Oikeesti tässä kyykkää mun stunthenkilö.
Ei se enää kippaa niin paljon eteen, kuin joskus. Myöskään perä ei taitu niin pahasti alle (=buttwink) kun ennen. Vielä kun sais pidettyä kyynerpäät edessä. 
Kuolin tohon mun rukoiluilmeeseen aika pahoin. Ja vielä hauskempaa mulla oli kun tein tän Paintilla ja Rahkaäijä tuli kattoon mille nauran yksin, eikä sitä naurattanut ollenkaan. Omat vitsit on aina parhaita. Sen olen appiukoltani oppinut. 
Reenin aikana paikalle tullut salituttu oli ihan mäsänä tehtyään omalla painolla sata etukyykkyä samassa treenissä ja mä mietin, että jutun voisi jalostaa vähän pidemmälle ja tehdä vaikka 1000 takakyykkyä kymmenen päivän aikana. 10x10 joka päivä. Omalla painolla ei onnistuisi multa, mutta joku 40 kiloa saattaisi olla ihan realistinen taakka moiseen hulluuteen. Uusi vuosi vois olla kiva alottaa jollain vastaavalla sekoilulla. Paitsi, että meillä on jo yksi sekoilu tiedossa. Tammikuun ekana viikonloppuna ollaan menossa Uuteenkaupunkiin Röret runt -tapahtumaan ajamaan kilometrin pituiseen kuntoputkeen maantiepyörällä mahdollisimman monta kierrosta. Siellä on hyvä ottaa vähän pohjia Ratareittä varten!
Rahkamuijan vinkit absien säilyttämiseen ympäri vuoden. 1. Älä tee koskaan vatsalihaksia. 2. Syö mitä haluat. Toi maha on ihan sama kun mun käytöksen kymppi yläasteella, en todellakaan olisi ansainnut sitä.
Rahkaäijä on koukussa johonkin avaruustietokonepeliin, joka tarkottaa sitä, että se ei enää koskaan valita mulle blogiin menevästä ajasta, koska se voi pelata sillä aikaa sitä "Kerpaal Speis Programmiaan". Ei oo kuulemma ihan vielä päässyt Marsiin asti. Mutta ainahan sopii yrittää. Toivottavasti tuo tuliaisia. Mutta tää oli tämmönen pyhäpäivän pölinäpostaus, joka taas laskee internetin sisällön tasoa ihan vähän. Heippa ja terveisiä kaikille isille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä, parhaat vitsit on niitä, joille nauraa vain itse, ja parhaat lihakset ne, joita ei ole ansainnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiti, puhut vähän, mutta vain asiaa. :D

   Poista
 2. Kyllä paras vatsaliike on leuanveto! Ikinä ei ole ollut ylävatsalihakset niin kipeet kun sen jälkeen kun olen koittanu jotain leuanvedon tapasta räpeltää. Mun tekniikassa saattaa vielä olla hiomista.... :)
  Paras kyykky on tietenkin harras kyykky, ei tehois yhtään niin hyvin jos olisi huolesta vapaa ilme tai suupielet ylöspäin. Mun mielestä ton kuvan voisi kehystää, on sen verran taiteellinen asettelu. Kuvassa vaan kiteytyy kyykkäämisen syvin olemus. Rahkaäijä selvästi tulkitsi teoksen omalla tavallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein vielä pahempi vatsaliike on etukyykky, joskus ihan krampissa maha sen jälkeen. Mutta leuanveto myös! Mä kylläkin yleensä lopetan vetämisen siinä kohtaa kun lähden jaloilla ja keskikropalla sätkimään. :D

   Mä oon samaa mieltä, kyykyssä kuitenkin päästään aika lähelle sellasta meditaatiotilaa. Luulen, että Kiasma olis varmasti kiinnostunut tosta kuvasta! Ja Rahkaäijä on ehkä vaan kateellinen kun en tehny siitä samanlaista kuvaa.

   Poista
 3. Laitan ens kerralla ainakin kuus vitosen kiekkoo molemmille puolille tankoo! Haardkoor treining! Saisko muuten kuvan siitä rahkaäijän ass-to-grass-kyykystä, ei se ainakaan tossa kuvassa näy :D

  Meidän salilla käy oikeita huippu-urheilijoita, olympia-atleetteja ja muita. Ois se silti siistimpää jos kävis Rahkaväen kaltaiset oikeat julkkikset. Tuttuja myös kalenterista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo morjea, six plates!! Siihen ei ihan kaikki pysty! Rahkaäijä on kato niin valtavan nopeekin vielä, että meidän hiturikameralla ei semmosia ikuisteta. ;)

   Mutta hei, jos rahkansyönti olis olympialaji, me molemmat oltais varmaan mitalisteja, että se on vaan oikean lajin löytämisestä kiinni!

   Poista