perjantai 7. marraskuuta 2014

Lihakset kiiltäviksi!

Vaivaako sinuakin lihaskalvojen kireys ja yleinen lihasjumitus? Oletko myös huomannut, että autosi saattaa tarvita pientä kiillotusta? Ei hätää, Rahkamuijalla on täydellinen ratkaisu molempiin ongelmiin! Ole hyvä ja varaa rahapussiisi 20 oravannahkaa ja mene lähimpään Biltemaan. Siellä myydään autonkiillotuskoneita, jolla hierominen tekee ihmeitä kireille lihaskalvoille.
Ja tää ei ollut oikeesti mikään vitsi! Kuultiin tää kiillotin-niksi salilla (terveisiä vaan Veikolle!) ja ensin pidin ihan humpuukina, mutta väärässä olin.  Mulla on ollut tällä viikolla polvet aika kipeet (siis oikeesti semmoset, että tekis mieli jättää kissojen hiekkis tyhjentämättä vaan siksi, että kyykistely tuntuu niin kauheelta.) Sitä aiheuttaa muun muassa se, että reisien ulkosyrjien kalvot on törkeen kireet ja jalat muutenkin jumissa. Eilen hurruuttelin kiillottimella jonkun aikaa reisiä ja ai autuus, tänään polvet on ollut melkein priimat! Ja jos ei muuta, niin voi kiillottaa auton. Tai vaikka polkupyörän. Kuka sitä nyt epäkiiltävällä polkupyörällä kehtais ajaa.
Rapuhanskat on suunnilleen parasta, mitä on keksitty sitten polkupyörän.
Ainakin täällä Tampereella tuli eilen ja tänään varsin messevästi lunta ja sehän meinaa myös messeviä pyöräkelejä! Tänään kävin salilla pyörällä ja kieli poskessa liirailin menemään, kun ei ollut hirveen pitävät renkaat.
Tätä rengasta Hiihtoliitto suosittelee, luistaa meinaan hyvin!
Mutta arvaan, että tätä riemua kestää suunnilleen huomiseen asti ja sitten on taas mustaa ja märkää. Kun lunta kerran oli, piti tietenkin vähän testailla läskipyörän lumiominaisuuksia. Lyhyesti vois kuvailla, että se tuntuu kuin ajaisi hangessa traktorilla, jota pitää polkea.
Parasta on ajaa lumella, jossa kukaan muu ei ole vielä ajanut. 
Traktori tulee, lapset pois alta!
Lopulta mulle jää aina käteen täpäri, koska fätbaikki on Rahkaäijän.

Jaaa sitten vähän Leo(ko)-uutisia, töttöröö!
Tällä viikolla kissajätkiä on ilahduttanut kiipeilytelineen uudet ominaisuudet. Sen lisäksi, että Biltemassa myydään hierontakoneita, siellä myydään myös kivoja pahviputkia kissoille. Kun näin myynnissä olevan valtavan kasan valuputkia, pystyin heti arvaamaan, että meillä näitä rakastetaan.
Joskus toivoisin olevani kissa. (Tänään melkein ostin Prismasta kissoille joulukalenterin ja sitten tulin kuitenkin järkiini. )
Päällystin kolmen euron putket juuttikankaalla ja ne pääsi osaksi kiipeilykeskusta. Aiemmin syksyllä kerroin myös huutokauppaostoksestani, eli bambutikkaista ja niissä on nyt askelmilla tassunpitävää köyttä. Leikkikenttään kuuluu ilmeisesti myös vieressä oleva ryijy, jonka sisäpuolta(!?) Leoko rakastaa kiivetä ylös. Ja lopulta mätkähtää alas.
Revin tän mäsäx!
Leo(ko)-uutisten toimittaja kävi vähän tekemässä galluppia uudesta leikkikeskuksesta uutisia varten. Toimittaja löysikin kaksi kommentin antajaa.
Leo, sekatyömies, Tampere. "Tää mun ilme varmaan kertoo kaiken olennaisen tästä sun gallupista ja pahviputkista. Taidat ite olla vähän pahvi. "
Leoko, olkapäälläroikkuja, Tampere: "Samoilla linjoilla. P.S. Koska on ruokaa?"

Leokon tähdittämä Kissojen suojelu Kisu ry:n ensi vuoden kalenteri on muuten nyt ostettavissa! Sen voi klikkailla postissa kotiin tulevaksi täällä tai sitten voi vaihtoehtoisesti noutaa oman kappaleensa Kisu ry:n Joulukiertueen pysäkeillä. Huomenna kalentereita ja muita Kisutuotteita voi ostostella Pirkkalan Muppetissa. Mää meen kyllä hakeen pari, sunnuntaina on meinaan vähän merkkipäivää tiedossa eräillä iseillä.
Mitäs me kalenterityt... eikun siis tyttö ja poika.

Nyt me kaikki, ihmiset ja kissat, toivotamme just sulle hauskaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Kissojen ilmeet tosiaankin :D kalenteri lähtee tilaukseen, hyvää viikonloppua Rahkaväelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ei paljon kiinnosta. :D
   Oikein, kyllähän sitä pitää kalenteri ens vuodeks olla! Ja kiitos samoin. :)

   Poista
 2. Kiillottaja, tarviin heti! Joskus aina sitä mietti i, että miten on joku keksinyt tätäkin kokeilla ekaa kertaa. Niinku esim simpukoita! ..Itellä mennyt salit vähän ruikalle, kun heti iski kiertäjäkalvosimen Espanjassa jökkiin. Kaikkea tein puolitoista kuukautta, mutta lopulta apu löytyi dödöpurkista. Ihmisen ja seinän väliin se ja triggerpisteet jurruksiin, avot. Eli oodi randomesineille kehonhuollossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku on varmaan kiillottanut autoonsa ja vahingossa sohassu sillä reiteen ja huomannu, että täähän olikin hyvä jutska. Sillain ne aina käy! Vaarallisia noi ulkomaat, kun tulee paikat kipeiksi. Mutta sikahyvä idea toi dödöpurkki! Ja tuurilla saa vielä hyvää hajuakin itseensä. :D

   Poista
 3. Ei hitto, mullahan on tuollainen kiillotin autotallissa. Täytyy kokeilla heti kun on joku muu paikka kipeenä kuin viisaudenhammas....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs kuule sano, viisaudenhammaskin voi muuttua vaikka kuinka hyväks kun vähän kiillottimella tärisytät!

   Poista
 4. Ei löydy autoa, eikä auton kiillotintakaan ja kun kelitkin ovat mitä ovat niin ainakin yksi kuraisen pyörän ajelija ilmoittautuu :-)

  Tuossa ihan houkuttava pyöräilyvideo. Samalla saarella tuli 2009 pyöräiltyä, vähäsen eri reittiä mitä videossa.

  http://www.viraalisesti.fi/matka-ylos-oli-jotain-epatodellista-mutta-kun-sain-nahda-mita-tapahtui-matkalla-alas-leukani-loksahti/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me juuri ostettiin uusi letku, että saadaan kurapyörät puhtaiksi. Muuten kaikki kura on sisällä!

   Katottiin Rahkaäijän kans tuo video tässä joskus ja mun mahan pohjaan otti jo pelkkä katselu! Tuolla on varmasti muitakin upeita reittejä paljon. :)

   Poista