keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Vuoden odotetuimmat joululahjat!

Tänään suunnilleen kaikki ovat joutuneet avaamaan uuden tilin, koska vanha on niin täynnä veronpalautuksia. Tiedän, että raha polttelee nyt pahemman kerran taskussa ja se olisi suotavaa käyttää viimeistään huomenna. Joulukin on sopivasti tulossa, niin nyt on aika pukea ostohousut jalkaan ja lähteä tuhlaamaan rahat joululahjoihin! Kaikkia ei kuitenkaan ole kohdannut tuhansien eurojen palautusonni ja tuhlailubudjetti on vain rajallinen, mullakin on hassattavaa ainoastaan 65 euroa. (Tämäkin vaan siksi, että kerran viime vuonna olin Iltalehden kuvassa ja kuvapalkkio oli 100 euroa ja en jaksanut lähettää sinne verokorttia ja palkkiosta meni 60 prossaa veroja.) Sitten on niitäkin, jotka joutuu tässä pelissä miinuksen puolelle,joten joululahjoihin ei viitsisi käyttää paria euroa enempää. Mutta kaikkein pahin homma on se lahjojen keksiminen, huhhuh, aivot menee kuolioon jo pelkästä ajatuksesta! Hei, ei hätää, Rahkamuija on käyttänyt ainakin kolme saunakertaa joululahjojen miettimiseen ja jakaa parhat tipsit koko kansalle! Joululahjat on jaettu kolmeen budjettiluokkaan, jotta jokainen voi valita hittilahjan oman tilinsä saldon mukaan.

Salitreenaajalle
1. Mangnesiumia ei voi olla koskaan liikaa, se antaa otettapitävyyttä niin tankoon kuin elämäänkin. 2. Hierontarulla kuuluu ihan jokaisen liikuntaa harrastavan sisustukseen! Ja jos ei ole muuta käyttöä, niin voi leikkiä sen olevan tosi iso kaukoputki! 3. Tosifanaatikko lentää kolmen viikon matkalle Texasin Dallasiin ja treenaa siellä ...Destination-salilla mr. Olympia-kisaaja  Johnny Jacksonin valmennuksessa. 


Kokkaajalle
1. Jokainen kotikokki rakastaa avokadoja, joten pussillinen niitä on mukava yllätys. Kun osan laittaa jääkaappiin, ne ilahduttavat vielä uutenavuotenakin! 2. Trovärdig-paistinpannu IKEAsta sopii kovempaankin käyttöön, ulkopinta tyylikkään pronssin värinen.
3. Kokonainen keittiö IKEAsta. Kannattaa ottaa samaan rahaan se kasauspalvelukin tai tulee tunnelmaltaan varsin kireät joulunpyhät. 

Krosvittaajalle
1. Lacrosse-pallolla on kiva availla lonkkia ja muita paikkoja ja jos haluaa vaihtaa lajia, haavipallopallo on jo valmiina! 2. Lekalla voi paukutella vaikka mitä, ens jouluna sitten ne traktorinrenkaat. 3. Vaativinkin lahjansaaja ilahtuu varmasti omasta henkilökohtaisesta toiminnallisen treenin keskuksesta. 
Kissaihmiselle
1. Mikään ei ole ainakaan Leokon mielestä niin hauskaa, kun paketillinen pingispalloja! 2. No okei, ehkä vielä enemmän hauskaa meidän molempien mielestä on naksutinkoulutus, osta siis naksutinkirja ja klikkeri. (Sopii myös koiraihmiselle!) 3. Vuosisadan kissayllätyksestä vastaa jättimäinen Savannah-kissa, joka on kotikissan ja villin servaalin risteytys.  Voi olla vähän vaikea löytää täksi jouluksi, mutta ensi joulukin on ihan kohta!
Pyöräilijälle
1. Rangasrautoja ei ole koskaan liikaa, ulkomaisista nettikaupoista löytyy useita eri värejä, niin ei tarvitse tyytyä Bilteman harmaisiin. 2. Vuositilaus Fillari-lehteä ei voi mennä hutiin! 3. Veronpalautuksissa piehtaroiva antaa läheiselleen tietenkin lahjaksi kuukauden harjoitusleirin Etelä-Amerikassa ja koska ei sinne kehtaa vanhoille pyörillä mennä, pistetään kerralla kalustokin kuntoon!
Nyt kenellekään ei varmasti jäänyt yhtään epäselväksi, että mitä pukinkonttiin pistetään tänä jouluna! Voi sitä antamisen ja tuhlaamisen riemua!
Mitä sä toivot joululahjaksi? Kerro!

8 kommenttia:

 1. Mulle toi Savannah, kiittooooos! No oikeastaan kelpaisi kyllä mikä tahansa maatiaiskarvaturrikkakin. Sitä joululahjaa pitää vielä malttaa odottaa ensi kesään saakka. Jouluaattona riittää, jos saan kinkkua ja lanttulaatikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans Savannah! Tai ihan oikee tiikeri! Mutta ens kesä tulee yllättävän nopeesti, varsinkin jos reissaa välissä. :)
   Homejuusto ja piparit, niitä ilman ei voi olla jouluaattona!

   Poista
 2. Kato kato, nyt on joululahjavinkkiä tarjolla sielläkin. Hyvä toi budjettijaottelu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin aion tänä vuonna panostaa vaan noihin vuosisadan jouluyllätyksiin tai ainakin itse odotan saavani niitä. :D

   Poista
 3. Kivasti tulee kyllä joka vuosi palautuksia, mutta niistä menee suurin osa johonkin tylsään veroon minkä joutuu maksamaan vuokra-osakkeista. Eli omaisuus ei tuo onnea, vaan lisää kuluja. Mutta maksaapahan ne aikoinaan itsensä takaisin :)

  Jos joululahjat olisi tuon viimeisten vaihtoehtojen luokkaa niin voisin huolia, mutta suurin osa lahjomisista on kauheeta krääsää millä ei tee mitään. Olen varmaan lähipiirini ainoa naisihminen joka pystyy selaamaan läpi Tupperwaren kuvaston ja sanomaan etten tarvii mitään :D Kieltäydyin myös sunnuntaisesta Ideapark-reissusta, koska mikään ei ole niin tylsää kuin shoppaileminen.

  Parhaimpia lahjoja ovat mielestäni sellaiset ikäänkuin kertaluontoiset. Suklaarasia on ehkä vähän tylsä, mutta paljon parempi kuin kynttilä, koska kestää iäisyyden että kynttilän saa poltettua pois nurkista kun taas suklaan hävittäminen pois nurkista ei ole homma eikä mikään.
  Lahjakortti johonkin palveluihin tai ravintolaan on paljon hauskempi käyttää pois kuin lahjakortti rättikauppoihin tai tavarataloon. Kyllähän näitä olisi, mutta en mä kyllä tunne siltikään tarvitsevani mitään joten vapautan lähipiirini ainakin omalta osaltani kaupoissa ravaamiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneks tulee palautuksia, niin voi sitten niillä maksaa ne verot! Yritän miettiä, että kun ei tule palautuksia, niin rahat on mulla olleet käytössä tasaisesti koko vuoden. :)

   Mä niiiiin ymmärrän sua tuon krääsän ja shoppailun suhteen! Kumpikaan ei maistu mulle! Ja joku Ideaparka joulukuun sunnuntaina, ihan kevyt helvetti. :D
   Mä yritän tänä jouluna pysyä sellasissa itse tai ainakin osin itse tehdyissä lahjoissa, niistä tulee varmasti molemmille osapuolille paljon parempi mieli. Ja ainakin saajaa tulee tiiviisti ajateltua, kun suunnittelee ja askartelee lahjaa!

   Poista
 4. Rahkamuija on myös uusimman Bodytreenin kuvassa sivulla 19, mutta nepä eivät maksa mistään mitään kenellekään :( Harrastuspohjalta tehdään lehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin jo kuvaan suostuessani, ettei ne maksa mistään mitään. :) Toisaalta ihan jees, ettei tässä maailmassa kaikesta saa rahaa, vaan jotain voi tehdä myös muiden syiden vuoksi. Tarvis varmaan vihdoin hankkia se lehti itellekin. :D

   Poista