lauantai 9. elokuuta 2014

Mä joka päivä kyykkyä teen ja salille iltaseitsemäks meen

Nyt kesällä olen duunaillut salilla kolme kertaa viikossa yksijakoisella ohjelmalla, jossa pääfokus on kyykyssä. Mä en tykkää tehdä mitään, missä olen huono, mutta tässä en haluakaan olla mukavuusalueella ja yritän saada kyykyn kulkemaan paljon kyykkäämällä.
Ohjelma ensimmäisellä viikolla tein vikassa kovassa sarjassa 5x60 kg ja tänään vastaavassa treenissä 5x66 kg. Ja väitän, ettei se kuuskyt kiloa ollut yhtään sen helpompi kuin tämän päivän sarja. Eli ahkera kyykkääminen kannattaa. Tai sitten rauta on vaan aina raskasta. Rahkaäijä nappasi vikan sarjan videolla ja kumma juttu kuinka nostot tuntuu itsestä paljon hitaammilta mitä ne videolta näyttää.
Ja kun joku kuitenkin miettii, että mikä hemmetin 66 kiloa, niin voin selittää. Madcow-ohjelma kestää yhdeksän viikkoa ja mulle tulee joka viikko yksi kilo lisää sarjapainoon. On henkisesti paljon helpompaa pistää joka viikko kilo lisää, kuin pyöristää rauta vähän ylös tai alas päin ja lisätä vaikka kahden viikon välein 2,5 kg. Kilo tuntuu niin paljon vähemmältä, kuin kaks ja puoli kiloa ja joka viikko kuitenkin saa progressioita aikaan, edes ihan vähän. Tähän asti olen saanut ohjelman antamat sarjat menemään läpi, mutta katsotaan sitten kun viimesellä viikolla pitäisi tehdä vitonen yli 70 kilolla.
Pringles-kiekot. Vaikutus kyykkysuoritukseen oikeasti 0, mutta tuntuu hienolta, kun on enemmän painoa kuin viime viikolla.
Kun käy vaan kolme kertaa viikossa jumppailemassa, tuppaa treenit vähän venymään ja me ollaan salilla varmasti vika. Joskus naureskeltiin niille voimanostajille, jotka oli salilla, kun me mentiin sinne ja jäi sinne, kun me lähdettiin. Ja nyt me ollaan ite sellasia. Mutta mikäs ollessa, salilla on oikein kivaa!
Rahkaäijällä on Madcow-ohjelmassa tuplapainot mun rautoihin nähden kyykyssä ja penkissä. Ihan en taida saada koskaan kiinni, mutta aina voi yrittää. 
Edellisen postauksen jälkeen toivottiin paljon, että kissajuttuja tulisi blogiin jatkossakin. Koska meikä on nyt tämmönen höyrähtänyt kissatäti, niin katit on nyt olennainen osa tätä blogia. Mutta alkuhuuman jälkeen tuskin kukaan jaksaa lukea kissa-asioita joka postauksesta, niin nyt lanseeraankin bogiin uuden osion, joka ilmestyy kerran viikossa postauksen lopussa. Saanko esitellä, maailmankaikkeuden ensimmäiset Leouutiset!

Viikon pääuutinen: Ensimmäinen kerta ulkona jännitti kaikkia
Leonardo-kissan sopeutuminen uuteen kotiin on ollut huikea menestys ja jo muutaman päivän jälkeen Leo on kuin ei olisi koskaan muualla asunutkaan. Torstaina lisäjännitystä toi ensimmäinen ulkoilu valjaissa meidän pihassa. Luotettavien lähteiden mukaan Leo on muutaman kerran käynyt valjaissa pihalla entisessä kodissaan, mutta ne kerrat eivät ilmeisesti olleet erityisen menestyksekkäitä. 
Valjaiden pukeminen ei tuottanut suurta ihmetystä, mutta ovesta ulos päästessä alkoi jännitys (ulkoiluttajaa jännitti, että Leo rimpuilee irti valjaista) ja ensimmäiset viisi minuuttia kuljettiin aivan maita myöten. Rohkea saalistajamme huomasi kuitenkin pian, että pihalla onkin kaikkea hauskaa ja kohta jo pyydystettiin ampiaisia, perhosia ja muita lentäväisiä. Kun narun jatkona seisonut ulkoilluttaja kyllästyi parinkymmenen minuutin jälkeen säntäilemään kissan perässä, oli aika siirtyi sisälle. Tästä kotileopardimme ei kuitenkaan pitänyt ja osoitti mieltään hyvin äänekkäästi. Enää ulkoilu ei taida herättää suurempaa vastusta, sillä nyt herra heittäytyy lattialle odottamaan valjaiden pukemista. Joko mennään?

Viikon rikosuutinen: Yöllinen pahoinpitely Messukylässä
Viime yönä tapahtui uhkaava pahoinpitely rauhallisella omakotialueella Tampereen itäpuolella, kun bengalikissa Leo juoksi ruopien Rahkamuijan naaman yli kello 5.20. Uhrille aiheutui naarmuja ylähuuleen tapahtuneesta. Epäilty kuitenkin kiistää vammojen tahallisen aiheuttamisen, mutta hepulilla epäillään olevan osuutta asiaan. Tapaus ei etene syyteharkintaan, koska osapuolet ovat tehneet sovinnon. 
Kuvan kissa liittyy tapaukseen.
Viikon viihdeuutinen: Kesäkissan rohkeat vesileikit -katso kuvat!
Tällä viikolla on tullut selväksi, ettei puheet bengalikissojen mieltymyksistä veteen olekaan mitään uutisankkoja. Leonardo viettää edelleen paljon aikaa pesuhuoneessa ja poikkeuksetta tulee sieltä pois tassut märkänä, kun vadissa on taas ollut saalistettavaa. Myös pöydälle jätetyt vesilasit ja kulhot kiinnostaa, yksi lasi Rahkamuijan lounaalleen varaamaa juomavettä onkin ehditty jo kipata parketille.
 
Tässä tämänkertainen Leouutislähetyksemme, kiitämme lukijoita ja tapaamme jälleen ensi viikolla!

22 kommenttia:

  1. Oon sanonut tämän ennenkin, mutta sä olet paras! Sain taas nauraa ääneen kirjoituksellesi, olet niin hyvä muotoilemaan pienetkin asiat jännittäviksi :D "Kuvan kissa liittyy tapaukseen." oi että :D

    Ja olen kanssa huomannut, että se toimii, kun lisää pieniä painoja usein! Jos ei välttämättä voimassa näy niin ainakin fiilis on parempi kun on jalkaprässissäkin se 5kg enemmän kuin viimeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta oletko koskaan miettinyt, että miks pistetään jotain kuvia uutisjuttuun, jotka ei muka liity tapaukseen, onks vähän tylsää?:D
      Just niin! Ja jos joka viikko pistää kilon tai jopa viis lisää, niin vuoden päästä on jo ihan kohtuullisesti enemmän. :D

      Poista
  2. Leon väritys on kyllä tosi kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mä pidän erityisesti noista mahan pilkuista!

      Poista
  3. Tuollainen vesikissa sopis meidän vesikoirien kaveriksi hyvin. Hmm... pitää laittaa harkintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me nähtiin pyörälenkillä koira, joka oli uimassa ojassa, niin naurettiin, että Leo olis sen hyvä ystävä. :) En tiedä, onko mikään muu kissarotu noin myötämielinen vettä kohtaan.

      Poista
  4. Voi Leo sentään. Hän on niin suloinen. Näin muuten viime yönä unta, että olin käymässä Tampereella ja sä pyöräilit mua vastaan Hämeenkadulla sun vihreällä kiiturilla. Ja Leo oli sellaisessa mummopyöränkorissa mukana :D Älä kysy mistä nää mun unet tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että, tää oli niin hyvä!:D Nyt mää vaan haaveilen siitä, että Leo malttais istua pyörän korissa. Kerran näin pyöräilevän miehen, jolla istu oranssi kissa olkapäällä, ja se oli niin hauskan näköstä!

      Poista
    2. Eiiikä, olkapäällä!! :D Thaimaassa niillä oli aina koirat messissä skootterin kyydissä, se näytti kans superhauskalta. Välillä ne istui etukorissa, välillä siinä jalkatasolla mut joskus töröttivät myös siinä penkillä kuskin kanssa.

      Ps. Katsoitko eilen kissadokkarin yleltä?

      Poista
    3. Se oli Kaliforniassa jossain pikkukaupungissa, en tajua miten se kissa pysy sen äijän päällä. Sitä oli selvästi harjoteltu. :D Skootterikoira olis kans kiva!
      Olin salilla kun se tuli, mutta onneks on Areena!

      Poista
  5. Leouutiset ovat paras idea sitten leuatuksen! :D Ja se, että idea päihittää moottoripyörän työntämisen, on jo aika kova saavutus idealta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho oho, panokset kovenee! Mä toisinaan vähän ihmettelen sitä, että miten me keksittiin se moottoripyörän työntäminen, se oli niin pimeetä touhua! :D

      Poista
  6. Upeen näkönen katti! Vaikken ees välitä kateista, mutta värit on tärkeitä. Tuleeko noita nostokursseja lisää?! Olisin hyvin kiinnostunut! t. aloittelija lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvostan kanssa värit korkeelle, enkä olis ottanut tylsän väristä kissaa!
      Voin vähän kysellä olisko Tampereen voimanostajat innostuneita pitämään kolmannen satsin ja olisko sinne muitakin tulijoita. Selvitän asian! :)

      Poista
  7. Ei uskoisi että rauhallisessa Messukylässä tapahtuisi tuollaisia väkivallantekoja. Hyvä kuitenkin että tekijä on saatu kiinni ja pääsee ulkoilemaan ainoastaan valjaissa :)

    P.S. Suosittelen hurjapäälle Flexi-tyyppistä talutinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus rauhallinenkin seutu voi muuttua villiksi, jos sinne muuttaa jotain huligaaneja! Ostettiin myös 7 metrin Flexi, mutta nyt mua pelottaa että se ampasee puuhun, kun narua riittää nyt niin paljon. :D

      Poista
  8. Leonardo on kyllä niin upee! Minäkin haluun tollasen oman leopardin <3 ..mut noinkohan Mauno tykkäis? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mauno saattais kyllä suuttua, jos ei pääsisi enää olemaan huomion keskipisteenä. :D Leonardon entisessä kodissa oli myös koiria, että hyvin ne varmasti miksais yhteen!

      Poista
  9. Ahahahah, aivan mahtavaa settiä taas!! Sun jutut on käsittämättömän mainioita, ja Leouutisten eka osa loistava :D Ihana kissa muutenkin, ne on parhaita. Ja onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mä ja Leo ollaan ilosia, että Leouutiset on saanut niin hyvän vastaanoton ja suunnitellaan jo seuraavaa uutislähetystä. :D Kissat on ihan huippuja otuksia, ei siitä mihinkään pääse!

      Poista
  10. Tulipa taas hyvä fiilis kirjoituksistasi. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipa hyvä mieli tästä kommentista heti aamusta, kiitos! :)

      Poista