sunnuntai 17. elokuuta 2014

Blogiantisankari

Tänään (tai oikeesti jo eilen) piti olla salipäivä, mutta aamulla päätin, ettei mua yhtään huvita mennä salille töiden jälkeen. Töistä päästessä oli yhä sama olo, teki mieli vaan vetäytyä peiton alle uuden Ikea-kuvaston kanssa ja vetää maapähkinävoita suoraan purkista. Tässä kohtaa suuret blogisankarittaret kirjoittaa kuinka ne nousi ylös laiskotuksen suosta ja suuntasi salille ja teki parhaan kyykkytreenin ikinä ja pakarat räjähti kasvuun (Boooom! Strobovaloja ja ilotulistusta!) ja palkkari oli ihana palkinto tästä treenistä, joka on varma voittaja, kun syksyllä jaetaan bodauksen Noobelit. Mutta mää en oo yhtään blogisankaritar ja tulin vaan kotiin maadottaan. Eikä mulla ole edes maapähkinävoita.
Verhoja sentään ripustin tässä päivänä eräänä, niin urheilullinen olin!
Nyt meillä on aika kissaisaa, eikun siis jaffaisaa!
Joskus ajattelin, että hah, miten ei joku ei muka jaksa mennä töitten jälkeen salille. Nyt kun itse vähän maistaa 40 tunnin työviikkoa ja hoitaa vielä muuttoa loppuun, niin treenit vaatii vähän extratsemppausta. Mutta ei me ikuisesti muuteta (vaikka se nyt tuntuu siltä) ja huomenna taas menen salille. Ihan varmasti. Huomenna (tai seuraavana maanantaina) voisin myös harkita mun kesäruokavaliosta luopumista. Itse kehittämäni, huippuunsa hiottu Fatfarm Advanced-ruokavalio on sisältynyt lähinnä tortilloja, jäätelöä, karkkia ja aurajuustoa. Kolme jälkimmäistä voisin vaikka rajottaa pariin kertaa viikossa, paitsi että ensin mainittu maistuu parhaalta, jos on vähän auraa kyytipoikana. Mutta ei ruokaressiä, ehdin koko talven syömään perussettiä eli jauheliha-riisi-hemapaa.

Mutta nyt siihen viikon odotetuimpaan osioon, eli tämän viikon Leouutiset!

Viikon rikosuutiset: Selittämätön tihutöiden sarja kummastuttaa
Uutisoimme viime viikolla Messukylässä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Epäilty pahoinpitelijä on nyt parantanut tapansa eikä kynsi enää kenenkään naamaa keskellä yötä, mutta koska kyseessä on paatumaton rikollinen, vahingoilta ei ole vältytty. Tällä hetkellä rikostutkijan pöydällä on useita tapauksia, muun muassa Aku Ankan silppuaminen, jumppamaton kynsiminen ja verhojen alas repiminen. Tekijän eduksi on kuitenkin sanottava, että juuttikangasverhot on niin kammottavat, että ne sietääkin repiä alas. Rikostutkinta jatkuu eikä ketään tuomita ilman riittävää näyttöä (eipä!). Jos syyllinen löydetään, tämä ei kuitenkaan joudu vankilaan, sillä uskomme enemmän eheyttävään virikehoitoon. Rikoshalut vähenevät, kun energia kanavoituu muualle.

Viikon fitnessuutiset: Leo elää kurinalaista elämää!
Leo tietää, että kissamainen kroppa vaatii säkrifaissia ja sen takia mirri kieltäytyykin lähes kaikista herkuista. Vaivalla kaupasta kotiin kannetut herkkubiitit lähinnä pyörii kivasti lattialla, kun niillä leikkii, mutta suuhun ei mene vahingossakaan palaakaan. Paitsi eilen herralla taisi olla sallittu herkkupäivä, kun vieraat toivat tuliaiseksi Lidlin lohen makuista herkkutikkua, eikä kiusausta voinut enää vastustaa vaan sitä oli pakko vähän maistella. 

Leo pitäytyykin mielellään vain omenassa, kun herkuista puhutaan, mutta hän tiedostaa hedelmäsokerin haitallisuuden ja myös omena toimii vain leluna. Tyyppi kävi ihan itse pöllimässä omenan pöydältä, nappasi karasta hampaillaan ja kantoi lattialle ja siitä riittikin iloa ihan koko päiväksi!  Viimeinen kuva todistaa, että omenaa vain vähän maisteltiin, eikä syöty ihan kokonaan. Nam!Linjojen vaaliminen vaatii myös jatkuvaa treeniä. Tässä pieni tyylinäyte Leon vapaaohjelmasta, joka sisältää lähinnä muuttolaatikoiden yli loikkimista ja yleistä hepulointia.
Leonardo ja uutisia kansalle välittävä nöyrä toimittaja kiittävät mielenkiinnosta. Jäämme innolla odottamaan mitä raportoitavaa uusi viikko tuo tullessaan!

8 kommenttia:

 1. Ihana jaffasisustus! Mä olen toistaiseksi tyytynyt kauhistelemaan noita verhojen hintoja.. Toisessa kuvassa Leonardon ilme näyttää kovasti siltä, että mahdollinen tuleva karvapallo/muu oksennus tähdätään juuri tuohon matolle :D

  Mä olin hyvä emäntä ja annoin kissalle leikkikaluksi herneen (tuoreen) ja sen kanssa se paineli silmät suurina menemään aina siihen asti että koira tuli ja söi hänen vaivalla tappamansa saaliin.

  Mä olen oppinut tähän mennessä sen, että jos töissä joutuu sykkimään liikaa ja siihen päälle pakottaa itsensä salille urheilemaan, niin siitä ei seuraa kuin ylirasitus ja flunssa. Joten parempi jäädä kotiin koomaamaan jos suinkin pystyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli valmiina Jaffa-matto ja hinnalla millä hyvänsä oli saatava myös verhot ja niitä olikin sitten aika heikosti tarjolla missään. Leonardolla on nyt joku viha-rakkaus-suhde tota mattoa kohtaan, siinä on kiva kölliä, mutta sitä voi myös vähän raapia ja purra. :D
   Ollaan kyllä tämmösiä hyviä ja luonnonmukasia kissanimistajia, kun katti saa leikkiä omenalla tai herneellä, ei ainakaan mitään made in China -leluja! ;)

   Just niin, hyvä nyrkkisääntö sykkimiseen on, että parempi vajarit kun överit!

   Poista
 2. Katoin ensin että tossa ekassa kuvassa leuatat verhotangossa. Pettymys oli suuri kun luin kuvatekstin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä pettymys! Lupaan ens kerralla laatia kuvatekstit leuatus-myönteisemmiksi, vaikka kuvassa ei oikeesti leuateta. :D

   Poista
 3. Voi ei. Hei voisitko mitenkään kirjottaa huonompaa blogia, tai ees jostain tylsästä aiheesta (niinku vaikka jostain missikisoista tai bikini fitnessistä), kun tässä kävi nyt niin, että kun tulin pienen tauon jälkeen taas blogiin niin jäin taas ihan koukkuun.

  Treenaus +kissakuvat = koukussa. Ei hyvä, ei.
  Ei mulla muuta :p jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi kun just suunnittelin syksyn kunniaksi sellasta kattavaa kuudenkymmenen postauksen sarjaa misseistä, jotka ovat siirtyneet bikini fitneksen pariin!
   Kissakuvat on parhaita. :))) kiitos!

   Poista
 4. Ok-talossako nykyään majailette :o Melkoista kehitystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän niinku joo. Kehitys kehittyy. :D

   Poista