keskiviikko 27. elokuuta 2014

Viikon puolivälin tilitykset

Maanantaina menin salille nälkäisenä, väsyneenä ja kiukkusena töiden jälkeen ja se oli opettavainen kokemus. Niin ei kannata tehdä. Tänään tein kaiken toisin ja menin salille sillä meiningillä, että nyt teen hyvän reenin vaikka siihen menis viis tuntia ja koko Nekala räjähtäisi ympäriltä. Ja päätös piti, reeni oli suorastaan loistava! Mulla on viime viikoilta muistissa useampi salikäynti, jolloin rauta on ollut ihan liian painavaa ja sarjat on jäänyt kesken, niin hyvä treeni antoi taas uskoa siihen, että rauta tottelee, kun sitä oikein käskyttää.
Maanantain salia ei myöskään yhtään parantanu reenijuoma, joka oli sellasta önsinköötä, ettei pieni tosikaan. Hyi!

Tänään ohjelmassa luki kyykyn vikan sarjan kohdalla 3x69 kg, ja kyykkäsin sen tosta noin vaan! Ilmeisesti jotkut voimanoston jumalat säätelee maailmaa sillä tavalla, että vain yksi liike kerrallaan voi sujua hyvin ja muut jumittaa. Nyt on kyykyn vuoro räjähtää nousun, ja se passaa mulle!
Kehonrakennuksen jumala Weider jakaa pyhää sanomaansa meidän salilla. Tähän huikeaan, vuonna 1979, ilmestyneeseen opassarjaan kuuluu muun muassa teokset "Herkulesmaiset reidet" ja "Valtava rintakehä".
Tän tukkatyylin nimi on penkkinuttura. 
Nyt mää aion kertoo varoittavan tositarinan siitä, kuinka muuttoa ei kannata hoitaa. Se tehdään näin:
1. Älä valmistele muuttoa mitenkään, älä siis pakkaa yhtäkään laatikkoa ennen muuttopäivää.
2. Ensimmäisenä muuttopäivänä muuta sänky, pyörät ja ruokalautaset ja unohda sen jälkeen muutto kahdeksi viikoksi.
3. Havahdun viikko ennen kämpän luovutusta, että kaikki on ihan kesken ja asunto on tosi saastanen ja astinpesukoneen alta purettu kaappi on jossain maaseudulla haudattuna muiden ihmisten muuttolaatikoiden ja kamojen alle. Älä pidä kiirettä sen hakemisessa.
4. Viimesellä viikolla et ehdi muuta kuin muuttaa, käydä töissä, muuttaa, hätäsesti reenata ja muuttaa taas.
5. Tee periaatepäätös, ettet muuta enää ikinä.
Jos jotain hyvää pitää tästä muuttomeihemistä etsiä, niin löytää hauskoja kuvia. Rahkaäijä 21 v. ja Rahkamuija 19 v.
Viime viikolla kissauutiset jäi ihan hunningolle, mutta juuri nyt voit kuulla Leo-uutisten alkutunnuksen (saat keksiä sen itse) pärähtävän soimaan. Hyvää iltaa Leo-uutisista!

Viikon terveysuutiset: Eläinlääkärissä ei ollut kivaa!
Reilu viikko sitten Leo päätti, että mitä sitä suotta käymään hiekkalaatikolla, kun muuallekin voi tehdä tarpeensa ja huolestunut omistaja päätti viedä herran eläinlääkäriin tehtyään ensin vaativaa tutkimustyötä Google-hakukoneella.
Käännyimme Hakametsän eläinklinikan puoleen, jossa aivan ihana lääkäritäti teki diagnoosin, että muutto on nyt aiheuttanut ressipissatulehduksen. Leo sen sijaan ei erityisemmin välittänyt eläinklinikan meiningistä ja huusi kuin hyeena suurimman osan ajasta. Mutta selvisimme yhdessä koettelemuksesta, vaikka molempien hermot oli aivan riekaleena kotiin päästessä. Mutta nyt herralla on taas kaikki hyvin ja eläinlääkärikäynnin koettelemukset ovat vain kaukainen muisto.

Viikon mallikansalaisuutiset: Entinen huligaani paransi tapansa!
Viime viikolla uutisosoimme alas revityistä verhoista ja järsitystä akkarista, mutta nyt on aivan toinen ääni kellossa! Leo on viime päivinä kunnostautunut erityisesti kotitöiden saralla. Joka aamuisesta tiskauksesta on tullut jo yhteinen tapa ja Leo myös mielellään järjestelee vaatehuoneitamme uuteen uskoon.
Kun päivittäinen yhdyskuntapalvelus on suoritettu, voi ottaa myös ihan rennosti.
Ensi viikosta lähtien saamme luultavasti uutisiin myös toisen päähenkilön, kun herra Leoko saapuu taloon ja tämän myötä myös uutisten nimi vaihtuu Leo(ko)-uutisiksi. Pysykää kanavalla, lisää kissamaisuuksia luvassa!

8 kommenttia:

 1. Ihana tiskaaja!

  Meillä on (onneksi!!) tiskikone, mutta meilläkin karvainen nuori herra oli varsinkin pentuna innolla mukana sen tyhjentämisessä. Kissoja on myös jäänyt vaatekaappiin, kun palvelija on sulkenut oven epähuomiossa innokkaan viikkaajan ollessa vielä sisällä. :)

  Miten Leo suhtautuu imuriin? Meillä se on helvetinkone, jota paetaan jonnekin mahdollisimman korkealle eli kiipeilypuuhun tai kaapin päälle (molemmilla kissoilla on vakkaripaikat), mutta joitain kissoja saa kuulemma jopa imuroida eli se taitaa vaihdella paljonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon kans että meille pian ilmestyisi tiskikone, muuten en ala! Leo kans tunkee kaikkiin mahdollisiin kaappeihin, eihän sitä tiedä mitä jännää löytyy!

   Kun löin ekan kerran imurin päälle Leon ollessa paikalla, se otti vähä etäisyyttä, mutta sitten se ei enää edes huomannu sitä ääntä ja kulkee perässä kun imuroin. Pyykinpesukoneesta tulee poistovesi putkesta lattialle, niin sen veden "tappaminen" on ihan parasta vaikka kone jyskyttää vieressä. :D

   Poista
 2. Mulla oli maanantaina todella väsynyt treeni ja haukottelin ja sluibalin koko ajan ja eilen oli jo aika tykkiä menoa \o/ Mitäs me samikset.

  Tsemppiä muuttoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantaina ei pitäis edes yrittää reenata! Mulla yleensä reenit paranee viikon loppua kohti. :D

   Arvostan tsemppejä, enää tää päivä!

   Poista
 3. Mä ymmärrän tän "önsinköö" -sanan merkityksen tässä yhteydessä, mutta kiinnostaisi kovasti tietää sanan alkuperäinen lähde. Vai onko se joku Tampere-juttu? :)

  Multa loppu salikortti ja koitan kans kerätä voimia ja energiaa hankkiakseni uuden. Oltiin muuten yhdessä pyörälenkillä tuossa mun toissaöisessä unessa ja hauskaa oli :D En muista untani tarkkaan, mutta jos näin äkkiseltään arvailen, mulla oli varmaan joku teidän siisteistä pyöristä persiin alla. Pientä pyöräkuumetta kenties, eikä tuo maastopyöräpostaus auttanut kauheesti. Onneksi kohta tulee lunta niin ei tarvitse kukkaron puolesta pelätä.

  Meidän taloudessa on tämä emäntä opetellut nostamaan omat lattialle tippuneet tekstiilinsä(mä olen kauhea sika vielä tässäkin iässä) salamavauhtia sen jälkeen kun kissa tuli taloon. Kissa kun mieluummin pissaa vaatemyttyihin jos suinkin on saatavilla. Pari kertaa katin piti kouluttaa mua ennenkuin opein että vaatteet kuuluu kaappiin. Tai edes tuolinkarmille..
  Kissa olisi kuljetuskopassaan muuten näppärä äänitehoste johonkin kauhuleffaan, niin riivatulta se siellä ollessaan kuulostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väittelin tästä önsinkööstä kiivaasti Rahkaäijän kanssa ja mun näkemys on se, että Lumikissa se paha kuningatar puhuu önsinkööstä. Toivottavasti en oo nyt ihan väärässä. :D

   Munkin salikortti loppuu kohta! Mutta mulla on onneks liikuntaseteleitä vähän tallessa, niin ei oo niin paha hankkia uutta.
   Mihinköhän me oltiin menossa? Paitsi unet on sellasia, että ensin ajetaan pyörällä ja sitten ollaankin yhtäkkiä nostamassa perunoita Intiassa, niin ota niistä nyt selvää. :D

   Näppärää kun kissa tulee tollain opettaan siisteyttä! Toivottavasti mun vaatekasat saa vielä olla rauhassa, sillä niitähän löytyy lattialta ja paljon!

   Poista
 4. Nyt tulee suuri houkutus lähteä vuokraamaan Lumikki jostain ja tarkastaa tämä asia. Ankaran googlettelun tulokseksi löysin saksankielisen sanan "unsinn" joka tarkoittaa hölynpölyä :)

  Jos taas pitää arvailla, niin luulen että uneksin Tampereesta :) En vaan tiedä mikä siinä paikkakunnassa niin kiehtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä selvitin vähän tätä önsinköö-asiaa ja suureksi hämmästykseksi sain kuulla, että se on joku ihan mun oma versio asiasta, eli en tiedä mitä siinä elokuvassa oikeasti sanotaan. :DD
   Tampere on paras. Se siinä kiehtoo!

   Poista