perjantai 27. kesäkuuta 2014

Parhaat Lidl-löydöt TOP 7

Mää vihaan shoppailua, siis sellaista päätöntä haahuilua ja spontaania ostelua. Eilen pakotin itseni kaupunkiin etsimään muutamaa juttua, jotka tarvitsin ja nautin vaatekaupoissa vaeltamisesta suunnilleen yhtä paljon kun silmän raapimisesta haarukalla. En tykkää ostella mitään turhia rättejä, en kestä hitaasti edellä laahustavia ihmisiä ja rahatkin vielä menee. Urheilukaupat on sitten asia aivan erikseen ja aivan omassa sarjassaan painii yksi, eli Lidl. Silloin kun Lidl tuli Suomeen, olin vielä lapsi ja sieltä ostettiin lähinnä hedelmätoffeeta ja pistaasipähkinöitä. En muista mikä oli ensimmäinen vaate tai käyttötavara, jonka hankin Lidlistä, mutta sen jälkeen homma on lähtenyt ihan käsistä. Kuten pitkäaikaiset lukijat tietää, luen lähes fanaattisesti Lidlin mainokset ja erityisen hereillä olen, kun valikoimiin ilmestyy urheiluvaatteita. Kokemuksesta tiedän, että silloin pitää olla liukkaat liikkeet ja heti kärppänä valkkaamassa parhaat päältä. Tänään nappasin mukaan neljän euron reenitopin ja parin euron sukat ja sen innoittamana tahdonkin esitellä ikiaikaiset Lidl-suosikkini.

Reenitopit kollektiivisesti
Nyrkkisääntö on, että jos Lidlissä on reenitoppeja myynnissä, niin mää ostan sellasen. Ne on hyvännäkösiä, mukavia päällä ja aivan puoli-ilmasia, mutta kestäviä. Tänään ostettu oranssihtava on vähän sellasta läpikuultavaa kangasta (ei sillain rivolla tavalla!) ja nyt mietin, että pitäiskö käydä hakemassa myös mintunvihreä samanlainen.

Urheiluaurinkolasit
Ihan vielä en ole keksinyt miksi ostaisin sadan euron urheiluaurinkolasit, kun mun käyttöön aivan pätevät saa kympillä.

Maailmankartta
Olin vielä Tiimarissa töissä, kun eräs asiakas tuli leuhkimaan kuinka hienon kartan oli ostanut Lidlistä. Kun ruokatunti koitti, niin määkin laukkasin Liiteriin karttaostoksille. Jos illalla ei tule uni, alaosan lippuja voi järjestellä uudelleen mielessään.

Sukat kollektiivisesti
Ihan kaikenlaiset sukat. Kompressiosukat, urheilusukat, nilkkasukat... Vielä en ole huonoja sukkia ostanut Lidlistä. Plussaa kirkkaista väreistä.

Kengät kollektiivisesti
Mua alkoi melkein hävettämään kun tajusin, että mulla on kolmet kengät Liidelistä. Näistä suosikit on saappaat ja balleriinat on ollut viime aikoina kovassa käytössä.

Urheilurintsikat
Jos kaikki maailman sporttailevat naiset tietäisivät hoksaisi tän, niin Shock Absorber menisi konkurssiin. Aivan parhaat!


Rasvakeitin
Tämän Rahkaäijä on hankkinut jo poikamiesaikoinaan, mutta se oli kannattava sijoitus, sillä toisilla treffeillä tarjoillun friteeratun banaanin jälkeen  olin jo aika valmista kauraa naimisiin . Itse tehdyt ranskalaiset, suklaapatukat, sipulirenkaat... Kaiken voi friteerata. Parsakaali on kuulemma erityisen hyvää rasvakeittimessä käyttämisen jälkeen.

(Se on ylähyllyllä, en jaksanut ottaa alas.)
Listan ulkopuolelle jäi varmasti vaikka ja mitä käyttistä Lidl-kamaa. Kuitenkaan edes paras ei voi aina onnistua. Pyöräilyhousujen kokojen kanssa on aina uskomatonta arpajaista ja toppauksetkin on joskus vähän huonot, paistinpannut ei pärjää millään Ikean pannuille ja kahden hengen tuplatyyny oli ihan floppi. Mutta mä annan nämä anteeksi niin kauan kun säännöllisesti on tarjolla värikkäitä ja halpoja reenitoppeja! Eikä koskaan sovi unohtaa Milbonan laastirahkaa, joka on sitä paitsi ravitsevaa, mutta sillä voi myös tilkitä harvaseinäisen hirsimökin. Kätevää, mutta näppärää!

Mitä hittejä (ja huteja) sulla on Lidlistä? Löytyykö samoja suosikkeja? Kerro!

Rahkalaskuri: 893

28 kommenttia:

  1. Mä oon ostanut Lidlistä kympillä juoksurepun. Ihan hirveesti en oo ehtinyt sitä testaileen mutta tällaselle satunnaiskäyttäjälle ihan mahtavan halpa ostos. Oon kyttäillyt noita niiden vaatteitakin mutta aina on ollu mun lähi-Lidlistä (Hallituskatu) koot loppu. Ehkä vielä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole helppoa löytää hyvää juoksureppua, joka pysyy selässä eikä paina tai hinkkaa, toivottavasti toi on sellanen! Huono reppu harmittaa satunnaiskäytössäkin. Keskustassa on varmaan muutama muukin sporttivaatteiden ostaja, eli paikalla pitää olla heti kun Liiterin ovet aukenee. ;)

      Poista
  2. Itel menee vähä toisenlaisiin juttuihin nuo lidlin parhaat ostokset mut omat lidlin helmet on laminointikone, paperisilppuri ja kolvi tms mil saa puuhun taiteltua kaikkee hienoa :)
    Ja ompahan parit lidlin kankaiset leggarit ihan törky hyviksi osottautunu :)
    -Heidi S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laminointikone olis kyllä eri näppärä ja kiva! Tommosia "koneita" on oon aina välillä siellä kattonutkin, mutta mää aina pelkään, että jää nurkkiin vaan pyöriin, jos ei olekaan käyttöä. Leggingsit täytyykin pitää mielessä!

      Poista
  3. Meikä on samanmoinen lidsmainos-fanaatikko, luen sitä kun raamattua ja ympyröin kaiken mitä haluun ostaa! (usein treenivatteiden joukkoon eksyy muutamat tohveerasiat..) Paras hankinta on bokserimaiset urheilualkkarit ja urheiluliivit! Voisin elää niissä, niin täydelliset. Tänään vois mennä hakee ainakin niitä sukkia, ja toppikin houkuttelis.. Onneks täälä peräkylällä missä asun ei lidlistä lopu koskaan tuotteet kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin, että ollaan aikasemminkin puhuttu tästä yhteisestä Lidl-hulluudesta. :D Mua harmittaa, että en ole ikinä noita urheilualkkareita ostanut, meinaan jos ne on yhtä hyvät kun rintsikat niin varmaan pitäisi. Peräkylän Lidl on kyllä onni!

      Poista
  4. Lidl on hyvä kauppa - onneksi jo moni tietääkin sen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mutta silti moni epäilee Lidlin laatua. Mutta jääpä mulle enemmän toppeja. :D

      Poista
  5. Täällä pitää olla haukkana paikalla, kun mainoksessa on Liidelissä tarjolla urkkavaatetta. Varsinkin naisten vaatteet häviävät sen siliän tien. Olen ostanut noin vuoden aikana tosi paljon urkkavaatetta...kaikenlaista. Meni tosi pitkään ja minut piti suorastaan ympäripuhua, että uskaltauduin koko kauppaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin naisten vaatteet menee varsin vauhdikkaasti ja tietyt jutut pitää oikeesti hakea samana päivänä kun tulee myyntiin, koska muuten koot loppuu. Onneks voitit ennakkoluulot, koska nyt olet monta urkkavaatetta rikkaampi. :D

      Poista
  6. Mä en oo ostanut muuta kuin sukkia, niissä laatu on vähän vaihdellut. Toiset on kestäny hyvinä ahkerassa käytössä, yksiin tuli reikä heti ekan käyttökerran yhteydessä ja pari nukkaantui ihan älyttömästi ekassa pesussa. Oon muutaman kerran hiplaillut siellä jotain toppeja ja shortseja, mut toistaiseks ainakin jättänyt ostamatta, ku jotenkin en vakuuttunut siitä miltä se kangas tuntui enkä niin innostunut väreistäkään. Mua ärsyttää miksi melkein kaikissa naisten topeissa on jotain pinkkiä tai liilaa yök.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sellaset tavalliset "arkisukat" on kestänyt melkein parhaiten hyvänä. Noi pitkät kompressiosukat yritän pestä aina pesupussissa, jos se vähän vähentäis sitä nukkaantumista. Tossa värivalikoimassa olet muuten ihan oikeessa, että väliinsä naisten vaatteet on vähän "tunkkasen" värisiä, tai niissä on ihan ihme kuviointeja (etenkin pyöräilyvaatteissa). Esimerkiksi vihreitä naisten urheiluvaatteita on aivan liian harvoin! Miehille kyllä löytyy vihreetä.

      Poista
  7. Mäkin oon ostanut treenipaidan, sukkia, pyöräilypaidan, urheilucapreja jne. Juoksuhameenkin pari vuotta sitten ostin, mutta ei se sitten ollutkaan mun juttu. :D Parhaat ostokset on olleet urheilusukat ja sun mainitsemat urheiluliivit. Noi liivit on tosi napakat ja hyvät. Onneksi ostin heti kahdet. :D Toivottavasti tollasia aurinkolaseja tulis myyntiin. Sellaset mäkin tarttisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa, että ostin noita liivejä vaan yhdet, mutta toivottavasti seuraava satsi on yhtä hyvää kamaa. Ja aurinkolasejakin varmasti tulee, niitä on ollut parin vuoden aikana useamman kerran, muistaakseni samalla kertaa joidenkin pyöräilykamojen kanssa.
      Mä taas ostin sieltä kerran sellaset turkoosit haaremihousut, mutta ne ei ollut mun juttu. :D

      Poista
  8. Lidlin nilkkatuki on paras ikinä! Venähtänyt ja muljahtanut nilkka pysyy hyvin kasassa kympin tuella,ei hikoa eikä ahdista,aivan paras! Myös Lidlistä hamstratut tuoksukynttilät ovat mun mieleeni :3 Ja ovikello!! Langaton ja voi valita monista soittoäänistä oman lempparin! Hih,korvataan kaikki vähittäistavarakaupat lidleillä,jookos?!

    Fanaatikko Turust

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovikello!?! No nyt päästiin asiaan! :D Aika mieletön löytö, toivottavasti on svengaavia soittoäänivaihtoehtoja. Ja todellakin kaikki konsanantti-ketjujen kaupat pois ja Lidlit tilalle, kyllä jokaisessa kylässä vähintään kolme Lidliä pitäis olla!

      Poista
  9. Äh, kun mä en oo sitten yhtään innostunu niistä Lidlin urkkavaatteista. Mulla on pari teknistä paitaa, yks toppi ja yhdet shortsit, mutta kaikissa on jotain vikaa. Mut oon mä kyllä yhden hyvän löydön tehnyt: 5 euron vedenkeitin, joka on melkein päivittäin käytössä (joskus montakin kertaa päivän aikana) ja se on kestäny jo kohta 7 vuotta! Hurjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häh, olin ihan varma, että sää tykkäisit Lidlin värikkäistä urheilutopeista. :D
      Tämän vedenkeitin-asian muuten allekirjotan täysin! Meillä oli sellanen kanssa toooodella pitkään, mutta sitten se ei enää ymmärtänyt napsahtaa pois päältä ja keitti vettä maailman tappiin asti, ellei nypännyt johtoo seinästä. Mutta hinta-laatusuhde oli vähintääkin kohdallaan!

      Poista
  10. Meillä on Lidlin paistinpannu, ollut nyt ehkä n. 6kk ja käytössä monta kertaa viikossa, eikä ole mennyt miksikään! :) Ihan loistava tapaus ja ehdottomasti hintansa väärti! Lidlistä ostettu myös 4vuotta sitten sähkökäyttöinen kylmälaukku, minkä saa kytkettyä pistorasiaan ja auton tupakansytyttimeen - loistava vehje tämäkin! Muinoin ostanut lidlistä myös vitriinikaapin, joka oli ehdottoman kestävä ja vankkarakenteinen, laadultaan jopa parempi kuin Ikean vastaavat! Nyttemmin siitä on jo luovuttu, kun ei sopinut uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne paistinpannut on kyllä hyviä, mutta Rahkaäijä käyttää niitä sen verran ronskisti, että kolme kuukautta oli niitten elinikä. :D Tuo kylmälaukku kuulostaa äärimmäisen näppärältä ja sellaselta, mille meilläkin olisi käyttöä. Tuollasia helmiä taitaa tulla vaan melko harvoin myyntiin. Ja mää en edes tiennyt, että Lidlissä on joskus ollut vitriinikaappejakin!

      Poista
    2. Hoi! Varmaankin vannoutuneena Lidl-fanina huomasit jo, mutta ens vkon maanantaina (14.7) tulee taas myyntiin sähkökäyttöinen kylmälaukku (: t. lidl-täti

      Poista
    3. Oijoi, en ollutkaan vielä huomannut, kun en ehtiny selaan mainosta. Kiitos Lidlin täti!

      Poista
  11. Paras vaatehankintani Lidlistä on jotkut "tukialkkarit". Siis aivan parhaat pökät urheiluun! Ei hylly pylly kun juoksee, niin on napakat ja hyvät. Laitan ne kaikkiin tärkeisiin juoksuhommeleihin. Onneks kurkistin paketin sisään nimestä huolimatta ja totesin kompressiokalsareiksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä löytö! Nykyään kompressio on niin muotia, että enää kukaan ei myis niitä tukialkkareina. :D Rahkaäijää nauratti toi "ei pylly hylly" -juttu!

      Poista
  12. Siis mä olen niin raivoissani, että meidän alueella Lidl muutti mainosjakelunsa päiväpostista ilmaisjakeluun, koska jälkimmäistä ei tule meille, kun alaovi on lukossa :( Pelastukseni on Lidl-appsi, jostai voi lukea tarjoukset mutta eihän se samalta tunnu kuin lehden selailu (ei, en ole säälittävä, paitsi vähän...)

    Ja niitä ostoksia... Riisinkeitin ja jätskikone on keittiöön tullut. Kaikennäköisiä askartelutarvikkeita papereista, nauhojen kautta kuviosaksiin. Henkilövaaka kylppäriin ja fööni kans. Vaateostokset on keskittynyt lähinnä urkkapuoleen, jotain normisukkia on tainut tulla ostettua. Mutta ne urheiluvaatteet on kyllä hinta-laatusuhteeltaan aivan jotain järjetöntä! Harmi, että mä oon hieman liian pieni moniin Liiterin kokoihin, tai sitten 32/34 vaan loppuu aina ennen kuin ehdin apajille. Mutta perjantaina sentään sain itselleni uudet juoksushortsit, pinkkinä tietty. JEE!

    T. Lidlfani-84

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hääh, ei enää Lidl-mainoksia joka viikko?!? Määkin olisin aika raivoissani tommosesta. Se on suunnilleen ainoa mainos, jonka viittin onkia postilaatikosta mukaani, muun roskan jätän sinne "hautumaan". :D Mutta toi Lidl-appsi menee heti lataukseen!

      Mulla on kanssa muuten tuolta askartelu-sektorilta akryylimaalit ja ne on ollu tosi hyvät. Ja myös jotain korttipohjia olen tainnut ostaa myös. Toi vaatteiden koko on kyllä hankala juttu, varsinkin jos ei ole tämmöstä turvallista 36/38-kokoa. Mutta hyvä sentään, että juoksusortsien kanssa tärppäsi, ne oli meinaan hyvännäkösiä!

      Poista
  13. Täällä kans yks vannoutunut Lidl-fani, joka ei juuri muualta enää treenivaatteita suostu ostamaan. On juoksutakkeja, juoksuhousuja ja juoksupaitoja, sukkia, urheiluliivejä (ihan huippuja saa 4,99 eurolla!), olen ostanut vaikka kuinka monet lenkkarit Lidlistä jne. Kaikki kestäneet kovassa käytössä hienosti, ei ole mitään moittimista missään tuotteessa tähän asti ollut. Samaa harmittelen, että heti on päästävä apajille, muuten kyllä tuotteet loppuu auttamattomasti kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, siellä selvästi puhuu todellinen asiantuntija! Ei tosiaankaan enää kiinnosta maksaa lenkkareista mitään sataa euroa, jos saan kahdellakympillä täysin käyttööni sopivat Lidlistä. Me tarvittais ehkä sellanen Lidlin kultainen kanta-asiakaskortti, jolla pääsis apajille ennen avaamista ja vois ostaa parhaat päältä. :D

      Poista