sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Yhtä juhlaa salilla ja sen ulkopuolella

Aurinkoista iltaa!
Koko loppuviikko on ollut yhtä juhlaa, mutta jossain ihmeen välissä olen ehtinyt treenailemaankin. Raudankolisteluhommat on ollut varsin jalkapainotteisia, torstaina kova mave, perjantaina sumomavea krostreininkissä ja tänään kova kyykky. Latasin eilen (kun luulin, että ehdin kirjottaan postauksen) Youtubeen videon torstaina treenistä, kun tein maastavedossa ykkösiä sarjana (tai sarjaa ykkösinä, miten vaan). Kävin joka vedon jälkeen ihan ylhäällä vetämässä hapet ja sarjan loppua kohti hapenottotauot meinasi ruveta vähän venymään...
Meillä on työpaikan crosstraining-vuoro joka viikko Kuntotehdas punaisessa ovessa Nokialla ja perjantaina kävin pitkästä aikaa siellä huhkimassa. Tehtaan tirehtööri veti meille kahvakuula/sumomave-jumpan ja sumomavet otin vähän löysin rantein (tai reisin), mutta lopun kahvakuula-soutu-kombossa ei tarvinut enää pahemmin löysäillä. Oikeasti soudun tilalla olisi ollut boksihyppyjä, mutta pilasin nilkkani koko viikoksi rullaluistelemalla maanantaina, niin sain erivapauden soutaa.
Sumomaven paras puoli on se, että reidet näyttää hyvältä sitä tehdessä. 
Eilen ja tänään pääsin taas kotoisalle HH Gymille riehumaan. Aika tarkalleen vuosi sitten löydettiin tiemme sinne reenailemaan ja nyt saliin on tullut kiinnittyä kovasti. Alkuun ajatus kymmenen minuutin automatkasta salille oli vähän luotaantyöntävä, mutta se on hinta, joka me ollaan valmiita maksamaan kunnon salista. Eikä sovi unohtaa salin hyvää pössistä!
Joku muu alotti, me vaan jatkettiin!
En näköjään pidä enää muita housuja, kun näitä sortseja. 
Kerrankin kuvatodiste, että joskus myös kyykkään. 
Täysin aiheeseen liittymättömästi, maistoin eilen ekaa kertaa paljon kehuttua Questbaria. Ennakkohehkutuksen perusteella ajattelin, että se on jotain jumalten nektariinia proteiinipatukan muodossa, mutta ei se nyt kovin kummallista ollut. 
Sitten niihin juhlahommiin! Piti jättää Pirkan pyöräily väliin tänä vuonna, koska oli vähän tärkeämpää tekemistä. Rahkaveli juhli valmistujaisiaan ja ylpeä isosisko kaateli kahvia vieraille. Onneksi kukaan ei voi riistää multa isosiskon titteliä, vaikka koon puolesta olen jo kauan sitten jäänyt pikkusiskoksi.
Tää pönötys ei oikein pue meitä...
Nyt ollaan vähän enemmän mukavuusalueella!
Eilen en näyttänyt ehkä ihan yhtä fiksulta, kun lähdin Ikean kesäjuhliin. Pirskeiden teemana oli 1920-luku ja heti kun kuulin teeman, tiesin mihin suuntaan lähden asuhommia viemään. Ensin haaveilin, että olisin pukeutunut pelkkään tynnyriin, olihan kakskytluvun lopussa lama. Tynnyrin kanssa istuminen ja oleilu muutenkin olisi saattanut olla vähän hankalaa, joten muokkasin vähän ajatusta. Eilen hain Clas Ohlsonilta juuttisäkin, Motonetistä juuttinarua ja kerjuukipon ja Rahkaäijän kanssa askarreltiin vielä sanomalehdestä hattu ja kengät sekä kulkurin säkki. Ja tadaa, autenttinen kerjäläis-look oli valmis!
Olisko kolikkoo antaa, että saisin vaikka perunaa tai pettuleipää?
Vielä matkalla bileisiin nauroin ääneen asulleni, mutta paikan päällä totesin, että kappas vaan, muut näyttää aivan hemmetin hyvältä helmissään ja hapsumekoissaan ja mulla on päällä perunasäkki, hyvä minä. Pieni itsensä nolaaminen ei kuitenkaan mennyt hukkaan, koska panostukseni palkittiin illan paras puku -palkinnolla! Wuhuu! Vastaava tittelin olen joskus saanut ala-asteella koulun vappunaamiaisissa, joissa olin rölli. Juuttisäkkistaililla ei siis voi mennä hutiin.

Rahkaäijä reenasi jalat ilmeisesti liian vaisusti, koska nyt pitää kuulemma lähteä vielä fiilistelemään kesäiltaa fillareilla. No sehän sopii mulle! Toivottavasti ensi viikkokin on yhtä 5/5 kuin tämäkin viikko, myös sulla! Morjes!

Rahkalaskuri: 868

10 kommenttia:

 1. Haha, mää oon ostamassa häihin kolttua ja oon ehkä kattellut tommosta samanlaista raitamekkoo mikä sulla kuvassa on. Se on hieno. Luulen, että oon samaa hipelöinyt kaupassa. En oo vielä kuitenkaan sovittanut, mutta tiistaina on pakko viimeistään joku kolttu hankkia. =)

  Questbarin patukoita en oo ikinä maistanut, mutta mielessä on myös ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä kolttu, suosittelen lämpimästi ja sopis varmasti sullekin! :)

   Verkkokauppa.comissa kun poikettiin, niin bongasin noi siältä. Varmaan joku toinenkin maku pitää maistaa, ennen kuin voi lopullisesti tuomita.

   Poista
 2. Vanhalla kunnon tynnyri + henkselit-kombolla ei voi mennä vikaan mutta onhan sullakin todella päräyttävä asu! Voin vaan kuvitella kun siellä on tansittu charlestonia helmet kaulassa ja rahkakerjäläinen on huudellut "spare a dime, mate?". Yksi parhaista ootd-kuvista koskaan blogeissa!

  Hyvä viikko huokuu tästä kirjoituksesta :) Varsinkin kyykky ilahdutti, onko polvivaivat jo historiaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellisen tynnyrin hankkiminen olisi voinut muodostua pieneksi haasteeksi. Jossain naamiaiskaupassa olisi ollut semmosia kankaisia tynnyripukuja, mutta se olis mun mielestä ollut ollut vähän huijausta. :D Kaks euroa oli mun illan kerjuusaalis, että vähän pitää vielä reenailla ennen kun viittii Hämeenkadulla lähteä kerjään.

   Kyllä polvet on ehkä vähän parempaan päin ja esimerkiks pyöräillessä ne ei vaivaa enää juuri ollenkaan. Kyykky riippuu paljon päivästä, mutta olen oppinut ingnooraan rutinat, niin sekin auttaa. :D

   Poista
 3. Hyviä maveja, torso ja jalat oikenivat samaa tahtia joka toistossa. Jopa vikassa toistossa maltoit oikaista jalat riittävän hitaasti! Thumbs up

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Oon tehnyt pitkään ja hartaasti töitä mavetekniikan kanssa ja nyt se alkaa vihdoin näkyä. Joskus aikaa sitten oli semmosta suorin jaloin -settiä, että huhhuh!

   Poista
 4. Paljon oli malmia tangossa tossa mavevideossa? Hyvän näköisiä toistoja tosiaankin! Sumomavekuva näyttää siltä, että jalat voisi olla hiukan leveemmällä ja kädet puolestaan kapeemmalla otteella tangossa. Vai eikö sua haittaa, että kädet osuu reisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en huomannutkaan kirjottaa sitä mihinkään mutta tasan markka oli siinä. Kiitti!
   Kun ekan kerran tein sumolla, niin kokeilin ensin leveemmällä, mutta siihen ei oikein liikkuvuus riitä. Täytyy kokeilla vähän kapeempaa otetta, mutta toi kyseinen tanko oli niin silkonen, että jos ei olis pitänyt koko matkalta karhennuksista niin se olis pudonnut ristiotteesta huolimatta. :D

   Poista
 5. mitä helvettiä toi sun asus :DD

  VastaaPoista