perjantai 27. huhtikuuta 2018

Vahvaa menoo

Tulin vaan leuhkiin tänne kaikille, kuinka vahva oon nykyään! Tai ainakin tänään. Ensin kyykkäsin enkkasarjat 4x5x92,5 kg, eikä ollut helppoo eikä hauskaa sekuntiakaan, mutta tuli kumminkin. Sen jälkeen aloin tekemään penkissä vitosia 55 kilolla (ennätyssarjoja nekin luultavasti) ja kaksi sarjaa tehtyäni tsekkasin Wendler calculatorista, että montako toistoa kyseisellä painolla pitäisi tehdä, jos tähtää 67,5 kilon ykköseen. Vastaus oli 7 ja lykkäsin seuraavassa sarjassa varmuuden vuoksi 8 toistoa. Huh! Ikävä kyllä Wendlerin laskuri ei tiedä sitä, että en ikinä jaksa treenata penkkiä stopilla ennen kisaa ja kisassa tanko pitää pysäyttää rinnalle, eli tuo 67,5 kilon ennuste on ehkä hieman yltiöoptimistinen. Mutta ei täysin mahdoton, jos osuu aivan älytön päivä kohdalle.
Viimeisen kyykkysarjan jälkeen oli pakko mennä huokaisemaan lattialle, kun otti niin koville.
Seuran kevätvoimanostokisoihin on siis neljä viikkoa aikaa ja joka toinen päivä mietin, että en varmasti mene kisaamaan, kun ei kiinnosta yhtään ja joka toinen päivä unelmoin uusista ennätyksistä. Myös Rahkaäijä haaveilee uusista ennätyksistä ja saattaa tehdä paluun kisaamiseen reilun kahden vuoden jälkeen. Aikamoista! Rahkaäijä on kuitenkin kova poika muuttamaan suunnitelmiaan, joten sitten kisapäivänä nähdään onko mies nostolavalla vai ei. :D
Penkin sarjatauoilla on aikaa aerobicata!
Treeneistä päästäänkin jollain ihme aasinsillalla siihen tosiseikkaan, että nyt on viikonloppu. Me julkaistaan joka lauantai ja sunnuntai videot ja nyt on siitä harvinainen tilanne, että viikonlopun molemmat videot on kuvattu ja editoitu. Yleensä tässä vaiheessa vähintään toinen on editoimatta tai jopa kuvaamatta ja se tietää yleensä varsin hektistä lauantaita. Nyt hommat on kuitenkin paketissa ja se tarkoittaa rentoa viikonloppua ja se kyllä kelpaa! Huomenna mennään maalle kevättalkoisiin ja muuten suunnitelmissa on lähinnä treenailla ja nauttia kevätpäivistä. Polkupyöriä on tullut myös ulkoilutettua aika paljon viime aikoina. Yhtenä päivänä tällä viikolla lähdin cyclocrossin kanssa ulos ja pihassa ensimmäisen polkaisen jälkeen ajattelin, että miten tää nyt tuntuu niin oudolta? Kappas vaan, takarengas ihan tyhjänä! Nauratti oikein, että miten en huomannut sitä aiemmin.
Häikäsee!
Iidesjärvi tulvii.
Nyt on aika lopettaa runoilut ja mennä nukkumaan, että huomenna jaksaa tehdä polttopuita ja siivota rantasaunaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti