torstai 19. huhtikuuta 2018

Kevätkuvia!

Jotain vaan tapahtui ja suunnilleen yhdessä yössä tuli kevät. Kyllä mulle käy! Tässä vähän kuvia viime päivien puuhailuista.
Otettiin viikonloppuna kesäauto ulos tallista ja kurvailtiin katto auki. Vähän tuntui huijaukselta kuitenkin, kun järvet on vielä jäässä ja tienvarsilla puolen metrin lumipenkat.
Käytiin avoautoreissulla Pyynikin näkötornissa pitkästä aikaa. Kyllä Tampere vaan näyttää hienolta!
Kissat on hengaillut nyt ulkohäkissä muutamana päivänä ja niitä ei saisi millään sisälle sieltä! Otin tän kuvan aivan pari päivää sitten ja nyt takapihalla ei ole enää juuri ollenkaan lunta.
Kävin morjestaan viime viikolla Into-koiraa ja myös sen omistajaa Reettaa. Äly paistaa molempien silmistä. :D
Into on kova poika pussailemaan!
Salilla oon käynyt lähinnä ottamassa kuvia, höh höh! Tällä viikolla on vähän kevyempi treeniviikko ja sitten on vielä viisi viikkoa aikaa paukuttaan ennen seuran kevätkisoja. Ajattelin osallistua, jos treenit jatkuu hyvin!
Mun tän vuoden teema on, että en osta mitään turhaa. Eilen kuitenkin ostin naurettavan leoparditekoturkin. :D En tiedä mikä on turhaa, jos ei tämä! Mutta hankin tämän Macklemoren keikkaa varten, koska sinne vaan sopii niin hyvin härkänen kirppisturkki. Sovin myös itseni kanssa, että voin myydä tämän eteenpäin reissun jälkeen, niin en tavallaan rikkonut ostosääntöäni.
Ja jos joku nyt epäili, että tein turkin Leosta, niin tässä todiste, että kissa on elossa. Eiku hetkinen, näyttää ihan kuolleelta!?
Meillä saattaa joskus jäädä keittiön kaappien ovet auki ja Leoko käyttää aina tilaisuuden hyväkseen. :D
Tänään oli suuri päivä Tampereella, kun uusi Ratinan kauppakeskus aukesi. Kunnon kansalaisina tietysti hyökättiiin sinne jo päivällä pyörälenkillä. (Ei muuten näkynyt pyörätelineitä?) Ihan suuren maailman meininki, kun kauppakeskus oli ihan täynnä väkeä. Lähes ilmaisen lounastarjouksen perässä käytiin syömässä eräässä Aasia-buffetissa ja ravintolassa oli joka pyötä täynnä ja tarjoilija ohjasi meidät istumaan pöytään, jossa oli lounastamassa pari vanhempaa leidiä. Saatiin tosi hyvät lounaskeskustelut, kun porukalla ihasteltiin uutta hienoa kauppakeskusta ja päiviteltiin keskustan kauppojen kiristyvää kilpailua. Hyvä lounaskohtaaminen!
Leolla on näköjään ollut tänään keikat Ratinassa, kaikkialle toi kissa ehtiikin! 
Joo ja sitten päästään oikeasti asiaan! Mä ja Rahkaäijä katotaan fanaattisesti Shark Tankin Amerikan versioo ja yhdessä jaksossa oli vaahterasiirappivoita ja hattaraa. Olen mainoksen uhri ja oli pakko tilata nämä hirveistä postikuluista huolimatta (ja huom. mitä tuli tuohon aiempaan kommenttiin turhien asioiden ostamisesta, niin mikään syötävä ei ole koskaan turhaa!:D). Kovat oli odotukset, mutta en pettynyt!
Leoko meni ihan sekaisin tästä hattarasta ja se tunki kuonoaan koko ajan purkkiin ja söi raivokkaasti kaiken mitä sai. Uskomaton herkkupylly!
Tänään päivällä ajeltiin cyclocross-pyörällä ja sitä riemua ei vaan voi kuvailla, kun pääsee ensimmäisiä kertoja rullaamaan harjatulla pyörätiellä. Pyörä vaan lentää eteenpäin! Koko ajan tekisi mieli mennä vaan polkemaan ja jättää kaikki muu toiminta näiden aurinkoisten päivien ajaksi. Ei oikeastaan hassumpi ajatus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti