sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

PÄÄSIÄISEN MEGA-ARVONTA! Palkintojen arvo 50 000 €!

Nyt on Keijolla kova käsi! Pääsiäinen on vihdoin täällä ja sen kunniaksi päräytetään ilmoille pääsiäissunnuntain super mega hyper ARVONTA! Arvontoja ei usein tässä blogissa nähdä, mutta kun kerran laitetaan kisa pystyyn, niin sitten pistetään kerrasta kunnolla!
Blogin uusi yhteistyökumppani lähti sponssaamaan palkinnot ja en melkein happea saa, kun niin on huikea meininki!!
Ihanaa, kun saan järjestää näin huikean kisan!!
Kaikki palkinnot lähtee siis yhdelle(!) voittajalle, joten yksi uskomattoman onnekas Hannu Hanhi voittaa nämä kaikki kerralla! Eiköhän sitten mennä palkintojen esittelyyn! Pidä penkistä kiinni, nyt tulee kovaa settiä!
Palkintosetissä ensimmäisenä on hulppea neljän hengen tynnyrisauna, joka on jokaisen omakotitalon ja kesämökin pihan kruunun jalokivi. Tottahan saunasta pitää päästä vähän uiskentelemaan ja sen kunniaksi pistetään mukaan kuuden hengen palju. Sauna ja palju on sellainen kombo, että kohta on kavereita jonoksi asti!

Ettei elämä menisi ihan paljussa lillumiseksi, niin pistetään mukaan huikean nopea sähköpyörä, jossa on 250 watin moottori ja 21 vaihdetta. Tästä ei enää työmatkatykki parane!
Jotta ei ihan tarvisi jäädä kotinurkkiin mankeloimaan, niin palkintosettiin on lisätty niin huikea reissu, että naapurit räjähtää kateudesta. Tyynellä Valtamerellä sijaitsee Bora Boran saari, joka on yksi maailman hulppeimpia ja kalleimpia lomakohteita. Tässä arvonnassa voit voittaa kahden hengen VIP-loman kahdeksi viikoksi Bora Boralla, sisältää täysihoidon ja lennot. Tämä reissu kuulostaa niin siistiltä, että en ehkä kestä!!

Vielä kirsikkana kakun päälle pistetään pottiin jokaisen viherpeukalon unelmavempele, eli puutarhakaivuri! Tällä on upea kuokkia kukkamaat ja perunapellot kuntoon kotipihalla ja vaikka naapurinkin tiluksilla! Kevät tulee ja tälle koneelle löytyy takuuvarmasti käyttöä!

Huh huh, ihan tässä alkaa hengästyttämään, kun luettelee nämä upeat palkinnot, joiden yhteisarvo on täysin käsittämättömät 50 000 euroa! Tällaista arvontaa et kyllä toista löydä internetistä, niin on megalomaanisen kokoiset palkinnot! En voi uskoa, että saan kunnian järjestää näin upean arvonnan upeille lukijoilleni! Kiitos teille kaikille näistä vuosista, on teidän ansiota, että saan mahdollisuuden tällaiseen!

Kuinka voit sitten osallistua! Se on helppoa! Käy tsekkaamassa yhteistyökumppanini nettisivut ja kommentoi tähän postaukseen paras pääsiäismuistosi ja nimimerkki! Osallistumisaikaa on VAIN TÄMÄ PÄIVÄ ja voittaja arvotaan tänään 1.4.2018 kello 23.59. Ole nopea ja käske kaverisikin osallistumaan, jos pääsisit vaikka mukaan Bora Boralle voiton osuessa kohdalle.

Onnea kaikille arvontaan! Pistetään arpamylly pyörimään! (Facebook ei ole mukana arvonnassa)

4 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa! Paras muistoni on, kun mummu piilotti meille aina pääsiäismunia kun olin lapsi ja niitä sitten serkkujen kanssa etsittiin ja riemuittiin kun löytyi.
  -Netta

  VastaaPoista
 2. Paras pääsiäismuisto on tältä päivältä, kun appivanhemmat tekivät uskomattoman hyvää ruokaa, lammasta ja mignonkakkua!
  -Riikka123

  VastaaPoista
 3. Parasta tän vuoden pääsiäisessä on kun Rahkamuija pääs vedättää mua :D Oot melkonen kelmi!

  VastaaPoista