maanantai 22. toukokuuta 2017

Kesän eka päivä

Viime lauantaina oli huippukiva päivä. Aamupäivällä kävin vähän mittelemässä voimiani seuran penkkikisassa ja vein voiton kotiin 60 kilolla ja sarjani ainoana osallistujana. Ei hassumpaa! Tämä oli mun ensimmäinen pelkkä penkkikisa ja mietin etukäteen, että miten osaan vain penkata ilman kyykkyä ja vetoa. Mutta penkkaa vaan, ei se ole sen vaikeampaa!
Tangossa voittoraudat 60 kiloa. Kuva Eero Niemelä.
Penkkikisan jälkeen lähdettiin Rahkaäijän kanssa polkemaan Vehoniemeen, koska siellä oli kakkubuffet ja me tykätään kakuista. :D Oli aivan ihana keli ja Tour de Tampere -pyöräilyn takia tuli vaikka kuinka paljon muitakin maastopyöräilijöitä vastaan matkan varrella.
Äksönintäyteinen päivä jatkui vielä illalla, kun me lähdettiin Lielahteen Motokeidas-motskarikaupan synttäreille katsomaan renkaanpolttoa ja muita älyttömyyksiä. Melkein aurinko pimeni, kun savu oli niin sankkaa.
Kuvasin päivän aikana videoita ja sen voit katsoa tuosta alta. Penkkikisaosuus alkaa kohdasta 4:15, pyöräily seitsemän minuutin kohdalta ja motorsportti kohdasta 11:45. Nämä tärppeinä, jos et jaksa katsoa koko videota, mutta jokin tietty juttu kiinnostaa. :D Video on suomeksi, vaikka otsikko on englanniksi.
Kuukauden mittainen pyöräilyhaaste on muuten nyt noin puolessa välissä ja yllättävän hyvin on mennyt. Joka päivä olen siis ajanut fillarilla vähintään puoli tuntia ja toisinaan reilusti enemmänkin. Koputan puuta, mutta uskon selviäväni tämän haasteen kunnialla loppuun!

Hauskaa viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti