perjantai 1. huhtikuuta 2016

Rahkikset lähtee Hollywoodiin!

Huhheijaa, en olisi ikinä pari kolme viikkoa sitten uskonut tätä kaikkea. Rahkaäijän Youtube-kanava kertaheitolla räjäytti meidän elämän uusiksi. Hydraulic Press Channelilla eli HPC:lla on nyt 315 tuhatta tilaajaa, joka tarkoittaa sitä, että kanava on Suomen 11. suurin tilaajamäärältään ja kasvu jatkuu koko ajan hurjana. Nämä on niin huimia lukuja, ettei itsekään voi uskoa, mutta koko ajan vaan hullummaksi muuttuu. Koska pitkälti yli puolet kanavan seuraajista on Pohjois-Amerikasta, on videoita vähän hölmöä tehdä täältä peräpohjolasta käsin pienellä budjetilla hämärän konepajan perällä. Siispä, tehtiin eilen kahden vuoden soppari Disneyn omistaman Maker Studiosin kanssa!! Ihan huikea homma ja tämähän tarkoittaa sitä, että meidän osoite siirtyy Hollywoodiin niin pian kuin mahdollista.
Hehheh, olisinpa tiennyt kolme vuotta sitten, että muutan takana näkyvään kaupunkiin!
Mä lähden itse asiassa jo ylihuomenna kohti uutta mannerta kissojen kanssa, mutta Rahkaäijä tulee laivalla perässä. Se kuuluisa hydrauliprässi on niin valtava, että se pitää tuoda rahtilaivalla meren yli. Meille myös selvisi sellainen seikka, että Pohjoin- ja Etelä-Amerikan välissä oleva Panaman kanava on niin hillittömän kapea, että prässi ei mahdu siitä, joten laiva joutuu kiertämään pidemmän lenkin kautta. Tässä kävi taas kerran kuitenkin aivan mahtava tuuri, koska Valio haluaa vähän vetoapua Pingviini-jätskien mainontaan Rahkaäijän huippusuositulta kanavalta. Rahkaäijän laiva siis pysähtyy Etelä-Mantereella, missä hän Valion tiimin kanssa kuvaa mainosvideon, missä puristetaan prässillä oikea pingviini. Ai että, siitä tulee aivan huippuhauska juttu, varma ensi kesän hittimainos!
Rahkaäijän laivamatkan reitti. Ties vaikka joku Australiassa keksisi vielä pyytää hydrauliprässin kylään. 
Rahkaäijältä menee laivamatkaan ja pingviinin puristamiseen arviolta kolme viikkoa ja sillä välin mää etsin meille asuntoa Hollywoodista. Eihän mulla tosiaan ole mitään asuntoa siellä vielä ylihuomenna kun menen, mutta Suomen toinen kuuluisa Youtube-tähti Smoukahontas eli SAARA eli Sara Maria Forsberg lupasi majoittaa mut siksi aikaa luokseen, kunnes löydän meille asunnon. Tämä koko Youtube-hässäkkä on ollut tosi hullua, niin olemme viestitelleet paljon Saran kanssa ja hän on todella ymmärtänyt millaisia fiiliksiä me ollaan koettu.
Siellä jossain esikaupunkialueella levisi jo sana, että maailmankuulu hydrauliprässi saapuu kaupunkiin, niin jengi on jo kerääntynyt kaduille venaan sen saapumista. Mehän ollaan siellä kun rokkistaroja! Seuraavaksi täytyy varmaan hommata sitten henkivartijat!
Jaa että onko mulla sitten mitään tekemistä Jenkeissä?! Ihan kun tässä ei olisi vielä tarpeeksi hulluutta, niin santabarbaralainen taidegalleria haluaa perustaa pysyvän näyttelyn mun muovailuvahaeläimille! Siis niin uskomaton juttu oikeesti, mutta ne oli aivan rakastuneita mun muovailuvahaeläimiin ja sanoivat, että niistä voisi myös tehdä muovisia versioita ja ottaa myyntiin matkamuistoiksi galleriaan myymälään.
Etenkin tuo kirahvi sulatti taidegallerian väen sydämen. Puhumattakaan kalan jättisilmistä!
Että tällaisia pieniä uutisia tähän aamuun! Ei tässä pysy mitenkään pääkoppa perässä, mutta sen vaan sanon, että tästä tulee upeinta ikinä! Rahkafamily goes Hollywood!

13 kommenttia:

 1. Tosi huippua! Mutta mihin unohtuivat uutiset Leon ja Leokon maailmanvalloituksesta? Eikös Hollywoodissa ole heidänkin varalleen jotain? -Sirppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis Leoko pääsee näyttelemään uuteen Leijonakuninkaaseen ja Leo taas aloittaa oman talk shown lauantai-illan prime timessa. Hyvä että tekevät jotain ruokansa eteen!

   Poista
 2. Melkein menin tähänkin vipuun :-D

  VastaaPoista
 3. Kuin myös =D Tosin sitten kun jatkoin lukemista ja meno vain yltyi, niin siinä vaiheessa tuli mieleen, että onko aprillipäivällä mitään tekemistä tämän kanssa. En tosin yhtään epäile, etteikö teistä olisi tämän tyyppiseen maailmanvalloitukseen, mutta että näin äkkiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kieltämättä niin sakeeta settiä, että ei varmaan uponnut kehenkään kokonaan, toisin kuin aiemmat aprillipilat. :D
   Kyä me vielä maailma vallotetaan!

   Poista
 4. Spontaani repeäminen mielikuvalle pingviinistä prässissä :D Tosin sitten tuli vähän paha mielikin. :( Mutta silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtenä iltana kun kehiteltiin tätä juonta, naurettiin molemmat aivan hysteerisesti kun keksittiin tuo pingviinijuttu. Se olis aika radikaalia! :D

   Poista
  2. Pingviini: liiskattu.

   Poista
 5. Hehe ei menny läpi! Nimittäin Valio ei enää omista pingviinijäätelöä vaan Nestle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hitsi, tämmöseen pieneen asiavirheeseen mun muuten niin uskottava pila siis kaatui. :(

   Poista
 6. Moikka Rahkis! Miltä tuntuu olla Suomen ja ehkä koko maailman suosituin muovailuvaha-artisti juuri nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis! Mää melkein 25 vuotta venasin, että mun taitelijan ura breikkaa ja nyt se sitten kävi. Tuntuu hienolta! Luulen, että saan lähiaikoina Nobelin rauhanpalkinnon ja taiteilijaeläkkeen, kun oon nyt niin tunnettu artisti. Mutta silti joudun ite ostaan muovailuvahat Prismasta, pyh!

   Poista