perjantai 4. joulukuuta 2015

Juoru-joulukuu!

Hei kaikki juorujen ystävät! Nyt on taas Rahkis-Sanomien uuden numeron aika. Pidä tonttulakistasi kiinni, nyt tulee kovaa kamaa!

Oletko aina käyttänyt kattilaa ja sheikkeriä väärin?!?
Luulitko kapeakatseisesti, että kattilassa keitellään makaronia ja sheikkeristä nautitaan palkkaria? Unohda rasistiset ennakkoluulosi ja huomaa näiden joka kodin esineiden monipuoliset käyttökohteet! Kattilaan on mainio tehdä aamusmoothie, kun kaikki isot juomalasit ja sheikkerit ovat pesukoneessa. Tämä on sitä arjen pientä luksusta, kun voit kuvitella olevasi jossakin eksoottisessa maassa, jossa ei käytetä juomalaseja.
Sheikkerissä taas on näppärä kuljettaa vaikkapa tulitikut ja sanomalehti kuivana retkelle mukaan! Jos et harrasta retkeilyä, voit kuitenkin silti käyttää sheikkeriä ja pakata sinne salaatin töihin mukaan otettavaksi, kun kaikki muovirasiat ovat pesukoneessa! Sporttinen mimmi käyttää sheikkeriä myös näppäränä käsilaukkuna, johon mahtuu kivasti mukaan vaikkapa luottokortit! Älä jumiudu vanhoihin kaavoihin, vaan näe käyttöastioiden lukuisat mahdollisuudet!


Rahkaäijä tilittää: Kaikki on loppu!
Eräänä joulukuisen arkipäivänä Rahkaäijä koki erittäin karvaan pettymyksen huomattuaan, että pakastimesta on kaikki oriental wokmix -vihannessekoitukset loppu. "Tässä järkkyy ihmisen perusarvot!" huokasi murtunut Rahkaäijä heti tapahtuman jälkeen. Tapahtumasta shokkiin joutunut mies ei osannut arvioida, mitä nauttii lounaaksi wokin sijaan. "Tällaisen tapahtuman jälkeen on vähän vaikea yrittää miettiä tulevaisuutta, mutta tänään on varmaan pakko mennä Prismaan."
Rahkis-Sanomat julkaisee kuvan Rahkaäijän omaisten luvalla. 
Traagisen tapahtuman jälkeen Facebookissa nousi esiin tukikeräys Rahkaäijän nostamiseksi taas jaloilleen ja tukikeräystä kannata julkaisu onkin jaettu yli 86 000 kertaa tähän aamuun mennessä. Rahkaäijä on kaikesta saamastaan tuesta kiitollinen "Hienoa nähdä, että ihmiset edelleen välittävät heikommistaan ja auttavat vaikean paikan tullessa."

RAHKAMUIJA PUPUTYTTÖNÄ!
Rahkis-Sanomat sai ensimmäisenä mediana maailmassa käsiinsä kuvan, jossa Rahkamuija poseeraa puputyttönä. Luotettavan lähteiden mukaan ainakin Vatikaanin Playboy-lehti on ollut kuvasta kiinnostunut. Kotoaan tavoitettu Rahkamuija ei halunnut kommentoida kesken olevia neuvotteluita, mutta vihjasi, että jotakin kuvauksia on tosiaan tehty. Rahkis-Sanomat julkaisee kohutun ja sensuroimattoman puputyttö-kuvan yksinoikeudella.


Urheilu: Rahkamuija jäi kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä
Juuri saamiemme tietojen mukaan Rahkamuija on jäänyt kiinni juotuaan Rahkaäijän heraa! Rahkamuija ei halunnut kommentoida asiaa, mutta sen sijaan Rahkaäijällä on tapauksesta paljon sanottavaa: "Ostin itselleni suklaa-banaanin makuista heraa omilla rahoillani ja tänään huomasin, että Rahkamuija on käynyt heraämpärilläni, vaikka sillä on vielä omaa maapähkinävoin makuista heraansa jäljellä." Erityisen katkera Rahkaäijä on tapauksesta, koska herkullista heraa myydään vain Pirkkalan Verkkokaupassa ja sinne on moottoritietä ainakin 10 kilometrin matka, joten uutta heraämpäriä ei lähdetä hakemaan ihan niin vain. Tapauksesta on tehty rikosilmoitus ja Rahkamuijalle saattaa rapsahtaa rangaistukseksi ainakin viisi tiskikoneen täyttöä ja tyhjennystä. Kyse on kuitenkin vasta epäilystä, koska b-näytettä ei ole päästy ottamaan sheikkeristä, koska se on piilotettu Rahkamuijan reenikassiin.
Rahkis-Sanomien mukaan Rahkamuija on hieman aggressiivinen herapäissään. 
K18: POJAT SAUNASSA!
Joulukuu on saunomisen luvattua aikaa ja sen on huomannut myös Rahkaväen kissapojat Leo ja Leoko, jotka nauttivat saunan lämmöstä lähes joka päivä. Leoko kommentoi ylälauteen lämmöstä aloittaneensa saunavillityksen ja matkija-apina Leo seurasi pian perässä. Pojat eivät pidä löylyistä ja miesten saunavuoro alkaakin vasta ihmisten poistuttua saunasta.
Ovi kiinni, lämpö karkaa!
Mukana älykkyystesti!
Viime numeron ristikko oli huippumenestys, joka vaivasi älynystyröitä ympäri maailman. Tällä kertaa luvassa on vielä vaikeampi pähkinä, jonka on suunnitellut älykkyystutkija ja Mensan puheenjohtaja R. Ahkamuija. Jos osaat ratkaista pähkinän, olet luultavasti väestöstä älykkäimmän 0,005 prosetin joukossa.

Kysymys siis kuuluu, mikä kuvioista ei kuulu joukkoon?
Tässä oli joulukuun Rahkis-Sanomat täynnä asiaa ja ajatuksia, kuten sloganimme kuuluu "Aina rehellisesti ja totuutta muuntelematta!" Tammikuussa on luvassa Rahkis-Sanomien elämäntapamuutosspesiaali! Kiitos kaikille lehden tilaajille, teidän rahoilla me eletään leveäst... eikun siis puurretaan pitkiä päiviä laatujournalismin parissa!

4 kommenttia:

 1. Mainiota! Persoonallinen kirjoitustyylisi ja hauskat jutut saavat aina hymyilemään. Kiitos päivän piristyksestä jälleen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi mukavasta kommentista! Kiva aina kuulla, että blogi ilahduttaa muitakin kuin itteeni ja Rahkaäijää. :)

   Poista
 2. Luulen, että ratkaisin älykkyystestin: oikea vastaus on kuusisakarainen tähti vihreällä alustalla oktagonaalisen kuvion sisällä. Ristisanatehtävän palkinto taisi tosiaan mennä rantojen miehelle Pentille. Pentti ajelee nykyään vuoden 2016 mallin Aston Martin Vanquish:lla ja on aivan hiton leuhka. Mielestäni tämä tehtävä oli hankalampi kuin se ristisanatehtävä, joten palkintokin lienee hieman suurempi?! Ajattelin ostaa palkintorahoilla uuden Ferrari F12 Berlinetan, se on kovempi peli kuin Pentin. Rahojen toimituksesta pitää sopia paremmin, jotta ne eivät joudu taas vääriin käsiin.

  Minulla on aineita, joilla rauta alkaa nousta. Ainoana haittapuolena on runsaan puoleinen karvankasvu ja madaltunut ääni, mutta se ei haitanne tulosten parantuessa. Ota yhteyttä!

  K18-juttukin oli ihan siisti, eikä sisältänyt samanlaista irstautta kuin viime kerralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti vastaus on väärin. Oikea vastaus on tietenkin ympyrä, koska siinä ei ole kulmia lainkaan. Harmi homma, että nyt meni Ferrarit sivu suun! Ens numerossa on uusi visailu, ehkä sitten käy parempi tuuri. Pentti sen sijaan pisti mulle juuri sähköpostilla oikean vastauksen eli siitä tulee nyt entistä leuhkempi, ostaa kuulemma ökytalon Rivieralta.

   Luulen, että aineesi eivät ole kovin luotettavia, ties vaikka mitä dopingia sisältävät! Äiti on aina sanonut, ettei kannata ostaa netin nimettömiltä kommentaattoreilta mitään pillereitä.

   Kieltämättä saunakuva oli vähän pehmotavaraa, eikä sellaista hc-kamaa kuten viimeksi!

   Poista