keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kissanpentuja! ♥ ♥

Elämä se osaa sitten yllättää! Viime aikoina kissapostaukset on ollut aika harvassa ja vähäisetkin kuvat on ollut aikaa sitten otettuja. Syy tähän on se, että oikeesti jo luultiin, että joudutaan luopumaan Rahkaperheen toisesta katista ja sitten tulikin jo ihan muuta ajateltavaa. Joskus alkuvuodesta Leo-bengali alkoi hiljalleen lihoa, vaikka ruuan määrä pysyi samana. Se myös käyttäytyi levottomasti ja suhtautui ihmisiin erikoisesti. Vähän aikaa googlettelin kaiken maailman kissojen mahasyöpiä, kunnes vein sen eläinlääkäriin. Tuomio oli lyhyt ja odottamaton. Leo on tiineenä! Se oli ihan hullu shokki, koska luultiin Leon olevan leikattu poika, eikä koskaan tarkastettu asiaa. Isäehdokkaita ei tarvitse rajata kovin suureen joukkoon, koska faija on tietenkin Leoko-abessinialainen.
Leo vai pitäisikö paremminkin sanoa Leona viikko ennen pentujen syntymistä. 
Muutama viikko sitten Leona vetäytyi vaatehuoneen nurkkaan ja pyöräytti maailmaan kaksi tervettä bengali-abessinialaispentua. Tyttö ja poika, ja tällä kertaa sukupuolen määritti ihan eläinlääkäri. Pennut on valtavan energisiä ja suloisia ja Leona kunnon emona pitää niistä hyvän huolen. Myös Leoko on vähän jo ottanut isän roolia!
Pentu yksi vasemmalla on poika ja rauhallisempi tapaus oikealla on tyttö. En kestä kuinka suloisia nämä ovat!  <3 Pilkut on äiskältä peritty, luonne taitaa olla iskän! Ja mikä suloisinta, ne tulevat aina suihkuun meidän kanssa ja huolehtiva Leona yrittää kuivata ne. <3 <3 
Kirjoitan tästä tänään, koska sain juuri äsken Suomen kissaliitolta Fifeltä vahvistuksen, että pennut ovat Suomen ensimmäisiä bengasialaisia, eli bengalin ja abessinialaisen risteytyksiä ja asiasta voi kertoa julkisesti. Samalla tuli myös hyväksyntä, että saan kasvattaa bengasialaisia ja kasvattajanimeksi tulee tietenkin Rahkakatit!
Leoko teki temput ja nyt väsyttää!
Jotta saamme kasvatustyön käyntiin, Leona ja Leoko tekevät luultavasti vielä toisen pentueen. Nämä kaksi ensimmäistä tulokasta etsivät kuitenkin vielä sijoituskotia, koska heitäkin käytetään jatkossa rodun jalostamisessa. Lisätietoja sijoituskissoista saat täältä! Kommentteihin voi jo ilmoittaa alustavaa kiinnostustaan, jos on halukas ottamaan jomman kummaan sijoituskissaksi.
Saan taas pian järkkärin lainaan appiukolta, että voin ottaa supernopeista pennuista tarkkoja kuvia! Oli pakko kuitenkin päästä vihdoin kertomaan pennuista, kun kaikki on nyt virallista! Olen ylpeä saadessani kasvattaa Suomen ensimmäiset bengasialaiset!

Pörröistä viikonjatkoa!

29 kommenttia:

 1. Kaksi riviä ja sitten naurut ;-)

  VastaaPoista
 2. Sama mulla :) Ensin ihan että ooo mikä juttu, kunnes tajusin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina mahtava hetki, kun tajuaa tulleensa hetken aikaa uunotetuksi. :D

   Poista
 3. Hahah en kestä mikä juttu! Ja noi pennut <3 Jos mä voisin olla varma, että talvina ei enää lähdetä Aasiaan niin nostaisin heti käteni sijoituskotiehdokkaan merkiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauroin oikeesti näille sun kommenteille ääneen vaikka kuinka kauan. :D Silti tuntuu melkein pahalta, että just sää kissafani meni hämäykseen! Bengasialaiset olis aika kivoja meinaan!

   Poista
 4. MITÄ EIKÖ TÄÄ OOKKAAN TOTTA?! Ihan jo innosta hihkuin, oli niin uskottava ja ihana juttu! Kuvat ja kaikki! Vähän oli pettymys kun poikaystävä muistutti mikä päivä tänään on. Hitsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti meillä on edelleen kaksi poikakissaa, vaikka määkin aika paljon toivoisin, että olisi suloisia pentuja. :D Poikaystävät ne pilaa aina kaiken!

   Poista
 5. Ei luoja, luin tonne pentukuviin asti silmät pyöreänä. :,D ihan paras juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentukuvahan on tosi onnistunut. ;) Ihan aidon näköisiä pilkkuja!

   Poista
 6. määki menin aluksi lankaan! vasta kun aloit selittää uudesta kissarodusta, tajusin hieroa unihiekat silmistä ja kurkata kalenteriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika pitkälle onnistuin koijaan! Julkaisu heti aamusta oli taktinen juttu, että kaikki olis vielä vähän unenpöpperössä. :D

   Poista
 7. Sama juttu joka vuosi. Aluksi hihkun etten oo mennyt lankaan, kunnes mua viedään ku pässiä narussa. Hitsi!
  Näistä uutisista tohkeissani ajattelin jakaa omat pentu-uutiseni! Päädyin tänne blogiin sen osto-opas postauksen kautta, jonka alla kyselin niistä hempeistä naistenpyöristä. Luin sitten blogia vähän lisää, ja täähän osoittautui aivan mainioksi! :) Ja nyt mulla sitten on ikioma pikku täpäri (sillä ei oo nimeä vielä). Pyöräily nousi kyllä ihan uudelle tasolle sen myötä, niiiiin kivaa! Ajattelin, että täällä jos jossain osattaisiin myötäiloita tästä perhetapahtumasta. :) Tämäkin pentu muuten tulee aina suihkuun lenkin jälkeen. T. Bea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä käy, että kun hetkeksi unohtaa päivän, niin heti joutuu uunotetuksi. :D

   Voi että, paljon onnea pyöränpennusta! Minkä värinen, entäs merkki? Nimi pitää ehdottomasti valita pian, että pyörälle tulee identiteetti ja sielu! Ja oikeilla välineillä pyöräily on vaan ihan parasta, se on aina hyvä sijoitus. :)

   Poista
  2. Kiitos, kiitos! Tää ei ookaan ollenkaan hempee, vaan suorastaan räyhee, sellainen mustaharmaavihreillä grafiikoilla suoraan tulevaisuudesta. Merkki on Trek, luotin myyjään. :O En nyt ihan päässyt valitsemaan pinkan päältä sitä mieluisinta väritystä, mutta säkin varmaan tykkäisit sen kirkkaan vihreistä tehosteraidoista ;) Tekis mieli sanoa, että voi olla jopa paras sijoitus mitä mä oon tehnyt. Apuapua, nyt nimimietintämyssy päähän!

   Poista
  3. Räyh, se on varmasti upea! Ja Trek kuulostaa hyvältä! Pyörät on mullakin (kissojen lisäksi) ehdottomasti parasta mihin olen koskaan rahaa pistänyt, sen oikeampaa sijoituskohdetta ei vaan ole. :)

   Poista
  4. Tärkeysjärjestys kohillaan. :) Kissat on kyl kans erittäin jees, vaikkei mulla omia ookkaan (onneks juutubessa sentään tsiljoona!). Räyh räyh!

   Poista
 8. Otsikko + eka rivi ja aloin rallattelemaan, että trolololollololollololooo... :D No mutta siis rehellisesti sanottuna eka aprillipila mihin en tänä vuonna langennu. Aikasemmin on riittäny ihan perinteinen "Onpa iso kotka tuola pihalla".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi räkä, kun paljastuin jo ekalla rivillä. :D Ens vuonna kehitän jotain sellasta, mihin varmasti menet!

   Poista
 9. voi vitsit kun mun kissaluku on täynnä. haluisin kovasti bengasialaisen, ja vieläkun noilla on somalivertakin. vähänkö teillä kävi huono säkä ettei tullu pitkäkarvasia pentuja.. mut ehkä sit seuraavasta pentueesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trololollolololoooo

   Poista
  2. Meri, oot niin oikeessa, pitkäkarvaiset bengasialaiset olis aivan ihania!! <3333 Varaan sulle heti seuraavasta pentueesta yhden, kantsii alkaa jo säästään, koska pelkkä varausmaksu on 2500 euroa, onhan kyseessä aika harvinainen rotu!

   Anonyymilta tais mennä vähän pointti ohi. ;)

   Poista
 10. Vuoden paras aprillipila :D Mä en tajunnut kuin vasta ekaa kommenttia lukiessani :D Rahkaisaa pääsiäistä rahkalaumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhahah, mahtavaa! Harmi kun heti eka kommentti spoilasi hauskuuden. :D Kiitos samoin, rahka on suuri pääsiäisherkku sentään!

   Poista
 11. Mulle meni ihan täydestä kans! Vasta kommenteista hoksasin että niin tosiaan, eilen oli aprillipäivä...

  -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, onnistuin! Päivä jälkeen aprillin ei ehkä enää osaa odottaa tulevansa huijatuksi. :D

   Poista
 12. Tämä oli kyllä niin hyvänmielen aprillipila, että piti tulla lukemaan vielä kerran ja kiittämään suloisesta jutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tästä tuliskin totta, jos tän lukisi tarpeeksi monta kertaa! Mua ei haittaisi yhtään, vaikka tämä olisikin ollut ihan totta. :)

   Poista