sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Jotain, mitä odottaa

Kesäillat on liian hyviä tuhlattavaks mihinkään turhaan. Ja turhaa on kaikki muu paitsi pyöräily. Eilen kun tulin kotiin töistä, maastopyörät odottivat lähtövalmiina ja lähdettiin pienelle iltaseikkailulle kohti Kangasalaa. Iltaseikkailu kesti yli kolme ja puoli tuntia, mutta väliin mahtui useampi evästauko, valokuvailua, leautusta ja muuta pelleilyä. Kuvasato on siis kotoisin retkeltämme.
Mitäpä muuta kuuluu elämään kun iltaisia pyörälenkkejä? No esimerkiksi sellanen pikku juttu, että me muutetaan! Hervannan herttuatar vaihtaa kreivikuntaa ja uusi titteli loppukesästä lähtien Messukylän markiisitar. Kerrostaloelämä jää taakse ja aiemmin suhtauduin töissä puutarhakalusteisiin hyvin ammatillisesti, mutta eilen katselin niitä aivan uusin silmin ja suunnittelin jo pihan täyteen riippukeinuja ja rottinkikalusteita.
Tässä muutossa on yksi aivan spesiaali lisämauste. Rahkaäijä on jonain heikkona hetkenä mennyt lupaamaan, että kun muutetaan isompaan asuntoon, meille muuttaa myös kissa tai kaksi. MÄ SAAN VIHDOINKIN KISSAN!! Ainakin toinen kateista tulee luultavasti olemaan abessinialainen ja olen jo muutamaa kasvattajaa ahdistellut kiihkeillä pentu mulle! -viesteillä. En vois ehkä olla enempää innoissani! (Ja tähän väliin yksi kuva abessinialaisesta. Yleensä ne ei tollain mökötä.)
Ja takaisin pyöräretkikuviin.
Mua ei ihan hirveästi houkuta muuttorumba itsessään, mutta lähitulevaisuudessa odottava uusi koti ja kissa motivoi huomattavan paljon. Keksittiin myös pieni lisämotivaatio hoitaa muutto elokuun loppuun mennessä pois. Voitin tosiaan taannoin firman naamiaisissa paras puku -palkinnon, joka oli 200 euron arvoiset lentoliput. Melkein jo luovutin, kun en keksinyt mitään hauskaa paikkaa, mihin halpalentoyhtiöt lentäisivät, mutta hauskojen sattumusten kautta tajuttiin, että Ryanair lentää Milanoon, josta on vain kivenheitto Alpeille. Ja siellä riittää ajettavaa maastopyörille. Aluksi suunniteltiin lähtevämme Pila Bike Parkiin, mutta huomattiin, että toisessa suunnassa olisi Livigno, jossa on Mottolinon bike park. Päätöksen sinetöi se, että tajuttiin, että Livigno on juuri se paikka, jossa järjestetään Nine Knights -tapahtuma, josta tehtyä videota ihailimme pari päivää aikasemmin.
Mulle voi myydä oikeasti melkein mitä hyvänsä, kunhan tekee siitä hyvän videon ja näyttää sen mulle. Eli nämä kaksi ritaria lähtevät elokuun lopussa Livignoon ottamaan mäkiä vähän haltuun. Jätän noi backflipit ehkä muille, mutta muuten ajattelin polkea neljä päivää mahdollisimman paljon.

Aina pitää olla jotain, mitä odottaa ja nyt on vaikka mitä!

Rahkalaskuri: 908

21 kommenttia:

  1. Ihanaa, kissoja! :) Jotkut kissat tykkää kuulemma myös rahkasta, että saatte sieltä ehkä hyvässä lykyssä purkinpesijät! Ottakaa ihmeessä kaksi jos vaan voitte, niistä on niin paljon seuraa toisilleen. Ja kun tulevat yhtäaikaa, niin ei välttämättä synny mitään reviiritaistojakaan.

    Tsemppiä muuttoon ja uuteen kotiin. Ja reissukin kuulostaa mahtavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo rahkakissoja! Juuri tänään sanoin, että kumpa jostain vois saada vihreäturkkisia kissoja. :D Eiköhän niitä kaksi tule, että voivat toisiaan viihdyttää. Ja enemmän kissoja on aina parempi!
      Kiitos, niin innolla odotan kaikkia noista!

      Poista
  2. Rahkaäijä lupas jo, että joka lauantai on yhteisreenit uudessa kämpässä...

    VastaaPoista
  3. Oi! Mä oon niin onnellinen sun puolesta! Kissakaverit on vaan sellainen elämänlaadun nostattaja ettei mitään rajaa! Abyt taitaa olla melkoisia vekkuleita, joten teillä sitten varmaan riittää jatkossa menoa ja melskettä. :)

    On toi muutto, matka ja fillarointikin tosi jees, mutta kissat!!! <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans uskon (ja tiedän), että kissoista on ihan valtavasti iloa arjessa. Ne on kyllä aikamoisia veikkosia, mutta siks mää niistä tykkäänkin. Aktiivisille ihmisille aktiivinen kissa. :D
      Kyllä kissat on tässä kaikessa ihan parasta!

      Poista
    2. Niin. Mulla on ragdoll eli laiskin kissarotu, mitä maailmassa on. :D Mutta laiskat sylikissat on ihan hyviä palautumiseen. (seli seli)

      Poista
    3. Ai että, ragdollit on ihania! Mutta totta tuokin, että laiska sylikissa tasapainottaa mutten vauhdikasta menoa. :D

      Poista
  4. Abyt ovat aikas mahtavia eläimiä! Mutta tulepas tänne tsekkaamaan burmia - luulen, että muuan moottorikin voisi suositella ko. rotua kun meidän rouvat ovat lämmitelleet kovasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai herranjestas, että ne on sulosia, kun menin googlettamaan kuvia. :D Vitsi, kuinka kauniita! Moottori taitaa ite olla valmis ottaan burman, kun mulle jo mainosti niitä. ;)

      Poista
  5. Meillä on mies mennyt tekemään saman lupauksen. Nyt kun vielä löytyisi SE uusi koti, minne molemmat haluaisi muuttaa. Pitäis varmaan kans muuttaa manseen, kun täällä tsadissa on kaikki niin prkl kallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet tietää, että kissahullut naiset vähän rauhottuu, kun niille lupaa kissan jonnekin kauas tulevaisuuteen. :D Pois sieltä etelästä, Tampereella kaikki on paremmin, kohta ratikkakin ja kaikkee!

      Poista
  6. Ihania kesäkuvia ja kuulumisia! Onpas kiva kuulla teijän muutosta ja reissusta ja erityisesti kissasta! Meidän perheestä löytyy myös kissa ja siistä on kyllä niin paljon seuraa. Miinuspuolena voin sanoa että se ei arvosta mun treenailuja kotona. Jos punnerran se tulee mun alle, jos teen vatsoja se istuu mun päällä (lisäpainonakin aika mitätön) ja venytellessä se vasta ympärillä kiehnääkin. Eli treenit tehdään salilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa erittäin tutulta tuo kissatalouden kotireeni :D En ymmärrä mistä se karvakasa aina löytää paikkalle sillon kun pitäisi vähän reenata olohuoneen lattialla :D

      Poista
    2. Hymyilen oikeesti koko ajan, kun ajattelenkin kissoja, tää on ihan huippu juttu!
      Totta kai ne haluaa olla reenissä mukana! Onneks meillä tulee olemaan kaksi kerrosta, niin kissat on siinä kerroksessa missä mä en reenaa. :D

      Poista
  7. Ah, Messukylä! Aina kun kävin Tampereella, niin ajattelin että vaikuttaa niin mukavalta kaupunginosalta. Ei kaupungissa, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä. Eli jos muuttaisin Tampereelle, niin Messukylä olisi se kaupunginosa johon mä tähtäisin.
    Pikkukisut <3! Kyllä niitä ilmeisesti on pakko ottaa kaksi, kun rotukuvaus sanoo ettei viihdy yksinänsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messukylä on kyllä hieno paikka! Se on myös ehdotonta plussaa, että yliopistolle on enää 3 km matka. Ja Prisma ja Lidl molemmat kohtuullisen matkan päässä.
      Kyllä me kaks otetaan, katotaan nyt että millasia. :)

      Poista
  8. No just joo, kuka nyt vahtii hervantaa? Mutta kisuista plussaa!

    Olin hetken innoissani että noinko joku on raportoinut rahjamuijan elämää toiselta kantilta mutta nyt onkin tapahtunut selkeä copycat-isku termiin: http://sonjakorpela.fitfashion.fi/2014/07/07/elamaa-rahkamuijan-kanssa/ Paljonkohan tosta vois suojelurahoja vaatia ettei asia etene.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hervanta joutuu nyt etsimään uudet seriffit itselleen. :(

      Kuinka törrrkeetä! Ja mikä pahinta, tuossa oli Rahkamuija-termiä käytetty niin väärin kun vaan voi. Aito Rahkamuija ei esimerkiksi koskaan pakenisi mökiltä, jossa on paljon herkullista mättöruokaa. :D Pyh!

      Poista
  9. Sun postaukset on aina niin täynnä asiaa että pakko kai kommentoidakin ranskalaisin viivoin:

    - Tsemppiä muuttoon, voit toki aina lähteä Hervannasta mutta Herwood ei lähde ihmisestä.

    - Komea sienisaalis, siellä on sato jo hyvin kypsynyt?

    - Uskomattoman yrmeä kissa. Sopisi jollekin vähän synkemmällä gootille kuin sulle!

    - Menette Alpeille polkemaan maastopyörällä? Are you cheerios? Ne tiethän on tehty maantiepyörää varten. No joo, toki voi olla vähän haastavia nyppylöitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. - Mä tiedän, että tämä melkein neljä vuotta Hervannassa on jättänyt pysyvän jäljen. Mutta jatkossa ylpeästi ex-hervantalainen!

      - Täällä varsinkin sokeritattien sato on jo täysin valmis. Löytyy S-Marketin irtokarkkilaarista ja aiheuttaa mukavaa levottomuutta!

      - Leksa oli tuolloin vihanen mulle jostain, mutta se on oikeasti mainetta niittänyt italialainen, joka rrrakastaa ihmisiä ja etenkin mua. Just sellasen kissan haluan!

      - Cheeriosit on melko pahoja! Siellä on kuule Mottolinon bike park täynnä alamäkiä ja ylös pääsee hissillä, että se jos mikä on hyvä diili! :D

      Poista