keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Pannukakuks meni!

Nyt kesällä vähintään kaksi aamua viikossa alkaa sillä, että kiukuttelen viistoista minuuttia sängyssä siksi, aamupalan jälkeen on mentävä salille. Jos vaihtoehdot on aamulla kymmeneltä ennen töitä tai illalla kymmeneltä töiden jälkeen, valitsen kahdesta huonosta vaihtoehdosta mielummin ensimmäisen ja teen napakan aamupäivätreenin. Homma ei ole muuttunut ajan myötä yhtään helpommaksi ja kaikki aamutreenit tuntuu olevan korkeintaan keskinkertaisia ellei jopa huonoja mahalaskuja. Ja meikä ei tosiaankaan ole ihan terävimmillään aamutuimaan. Tänään selvisin niinkin vähällä, että meinasin kuolla janoon, kun unohdin vesipullon kotiin, mutta maanantaina keskisormen kynsi vaihtoi väriä ajattoman siniseksi, kun vähän "venyttelin" sarjatauolla ja sormi rutisti ikävästi metalliritilän ja seinän väliin.
Ääh, vähän on liian lyhyet!
Ennen kuin lähdin tänä aamuna salille, pyllistelin vähän aikaa peilin edessä, kun yritin arvioida, onko mun sortsit liian lyhyet salille. Salille päästessä huokasin kuitenkin helpotuksesta, koska jollain muulla oli vielä lyhyemmät sortsit. Tästä onkin hyvä aasin käppäillä siltaa pitkin siihen aiheeseen, että mikä tätä nykynuorison kesäpukeutumista vaivaa? Sortsit, joissa vilkkuu persposket, on jo ihan wanha juttu, mutta mites nää just ja just tissit peittävät napapaidat? Tai semmoset löysät, gepardikuvioiset pyjamahousut? No entäs sitten sellaset kouluterkkareilta pöllityt valkoset terveyssandaalit? Luulen, että on menossa joku kesäkisa siitä kuka kehtaa lähtee ulos tyhmimmän näkösenä. Asiaa ihmettelee nimimerkki Ahdasmielinen vanhus -91.
Aamupenkki koettelee paatuneintakin penkkaajaa.
Kun joka sarjaan pistää 5 kiloa lisää, niin lopulta tanko näyttää tältä eli anteeksiantamattoman rumalta ja epäharmoniselta. :D
Sitten vaatepoliisihommista takaisin reeneihin. Vaikka salia on vaan kolme kertaa viikossa, kaikkea muuta riehumista ja etenkin pyöräilyä tulee tehtyä varsin runsaasti. Mä olenkin ottanut nyt kesäksi taktiikan, että syön paljon ja koko ajan (Ööö, miten niin vaan kesäksi?). Tähän strategiaan sopii erittäin hyvin Cittarista löydetty Pancakes-jauhe, jota miksaan vähän banaanilla, niin jäätävä hiilarimäsäytys on valmiina ja taas pyörä kulkee! Melkein kuin Ihop-pannukakkuravintolassa konsanaan! (Paitsi, että poltan noin joka toisen pannarin.)
Proteiini, lisäaineeton tai kevyt eivät ole sanoja, joita voi liittää tähän tuotteeseen. 
Viimeseen pariin viikkoon ei taida olla päivää, jolloin en olisi ajanut pyörällä vähintään meno- tai paluumatkan töihin. Juuri mietin, että koskahan olen pitänyt muita kenkiä, kuin sali- pyöräily- tai työkenkiä. Tai varvastossuja. Ei kai sitä muita popoja ihminen edes tarvitsekaan?
Huuui!
Kävin taas fiilistelemässä laivoja, tällä kertaa Mustalahden satamassa.
Maailman paras Näsijärvi.
Rahkaäijän tempopyörä on melkein kuin luotu skeittirampeilla hyppelyyn. Tai sitten ei.
Mulla on ihan järkyttävä muuttostressi. Viikonloppuna pitäisi aloittaa elämän siirtäminen pois Hervannasta ja mitään ei olla vielä tehty asian eteen ja uutta kämppääkin pitäis siivota. Äääää! Meillä on kuitenkin kuukausi aikaa hoitaa homma uuteen kotiin, joten aikaa on, mutta ongelmana on se, että haluaisin kaiken olevan valmista mahdollisimman nopeasti, mielummin nyt tai mahdollisesti jo eilen. Kaikki muuttovinkit on tervetulleita!
Käytiin maanantai-iltana uimassa eräässä paikallisessa mahatautijärvessä, mutta vielä ainakaan ei ole yrjöttänyt. Mutta veikkaan sen johtuvan siitä, että mulla ei ole tapana juoda sitä uimavettä. :D
Välillä koitan lievittää muuttostressiä katselemalla meille toista kissaa. Leoko siis tulee syyskuun alussa ja toinenkin katti olisi tervetullut. Se voisi olla vaikka ihan maatiaiskisu, muuten loppuu kissabudjetti kesken, mutta vielä ei ole tullut sopivaa vastaan. Saa siis vinkata, jos on tiedossa kivoja (ei mustia) kissoja jossain. :D

Rahkalaskuri: 949 (Olen ihan konahtanut, enkä millään enää muista naputella rahkoja laskuriin. Viimeistään tonniin loppuu!)

8 kommenttia:

  1. Moro!
    Ihana kissapostaus aiemmin, Leoko on kyllä hyvä nimi munkin mielestä ja näköjään hiukset on aika makian punaiset!
    Heti noi hyvät jutut tuohon alkuun, ni voi sit kommentoida noita minivaatteita mitä tyypeillä näkee.
    Mä "joudun" työn puolesta ihastelemaan ihmislaumoja päivittäin, ja joka päivä jos arska vaan paistaa, näkee aina vähän pienemmät vaatteet jollain kuin edellisenä päivänä.
    En käsitä, miten shortsit voi enää olla lyhyemmät kun niissä nytkään on hädin tuskin muuta kun taskut vyötärökaitaleesta roikkumassa :D


    Hauskaa kesänjatkoa ja hyvää muuttoa, hanuristahan se on, mutta kyllä se jossain vaiheessa on ohi! :D

    p.s. toivottavasti kypärä on ollu mieluinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kuukausi pitäis jaksaa odottaa Leokoa, en ehkä kestä!
      Mä voin kuvitella, että sulle tulee "työsuhde-etuna" mahdollisuus ihastella niitä kaikkia puolialastomia ihmislapsia, otan osaa. :D Sortsien lyhyydellä ei varmaan edes ole absoluuttista lyhyyspistettä!
      Kyllä tää muutto tästä vielä iloksi muuttuu!
      Kypärä on paras, kiitos vielä kerran. :)

      Poista
  2. http://www.rekkurescue.com/kissat_koditta.php

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä on kaameeta, että tää muoti tuli uudestaa... Koska tätä nyt oli edellisen kerran 80-90 lukujen vaihteessa? H&m:n kuvastostakin löytyi taas aikuisten body.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, ihan karmasevaa! Hikipannat päähän ja menoks!

      Poista
  4. Meidänkin salilla käy tyttösiä jolla on näitä alushousujen kokoisia ja näköisiä sortseja yhdistettynä pienen pieneen toppiin. Aikasta vaivaannuttavaa... Ja kuinka naureskeltiin ysikytluvun salihousuille, mutta mitä vetävätkään naiset nykyään jalkaansa?

    Muuttovinkkejä ei löydy, olen surkea muuttaja ja delegoin kaiken jollekin muulle jos mahdollista. Pesukoneen ja pakastimen kannosta tulee painajaisia etukäteen. Niihin voisi keksiä jotkut kahvat.. Eivätkä kahvat olisi pahitteeksi sohvissa ja sängyissäkään (tuotekehittelyidea Ikeaan) :)
    Oletan että muutatte maantasalle, joten positiivisesti ajatellen se tarkoittaa vain yksiä porrassulkeisia lähtiessä. Kerrostalosta kerrostaloon muuttaessa se on taas painajaisten paikka :)

    Nyt kiinnostaisi tietää, miksei musta kissa kelpaa? Onko kyse kissan sisustuksellisuudesta, vai kenties siitä että itse kaikki tuntemani mustat kissat ovat olleet ihan järkyttäviä naukujia (omani mukaan lukien). Yleensä siihen, että kissa aloittaa juttelun ja seuraamisen, riittää että osut näkökenttään. Käydään vieläkin joskus todella henkeviä keskusteluja, koska kissalla on vastaus valmiina joka kysymykseen :) Pari viikkoa se oli aika söpöä, mutta nykyään haaveilen sellaisesta mykästä kissasta joka miehen kaverilta löytyy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kans yhtään tiedä mihin päin kattosin, kun joku tulee vastaan alusvaatteita pienemmissä vaatteissa. Noloo tuijottaa, mutta ei vaan voi mitään, kun tulee sellanen olo, että onko toi ihan tosissaan. :D

      Raahattiin eilen heti ensimmäisenä sänky alas kymmenennestä kerroksesta rappusia, niin oli vielä voimia tehdä se. Kaikki muu taitaakin mahtua hissiin. En tosiaan olis alkanut, jos olisin tännekin kämppään joutunut kantamaan rappusia jotain. Alakerran tavarat saa mukavasti sisään takaovesta.

      Mä en jotenkin tykkää mustista kissoista. Tykkään enemmän kaikista "värikkäistä" kissoista. :D Jutteleva kissahan on tosi kiva! Mutta toisaalta ymmärrän, että se on vähän ärsyttävä, jos se haluaa jutskailla esimerkiksi keskellä yötä.

      Poista