lauantai 12. heinäkuuta 2014

Hullu lehmä

Tänään piti olla reenivideon aika, ja siitä kuvattiinkin alkupölinät ja osa reenistä, mutta sitten meille tuli Rahkaäijän kanssa vakavia erimielisyyksiä videon taiteellisesta linjasta ja projekti päättyi dramaattisesti huutoon "Ei sitten saatana tehdä sitä videoo, kun mikään ei kelpaa!!" ja loppu jäi kuvaamatta. Luovuus tekee tämmösistä suurista taiteijoilijoista hyvin räiskyviä, mutta päänäyttelijä ja ohjaa-kuvaaja ovat jälleen hyvin lämpimissä väleissä. Koitan nyt siis saattaa videon sanalliseen ja still-kuvalliseen muotoon.
Palvelu kieltämättä pelaa, koska tämmönen setti odotti, kun saavuin tänään töistä kotiin. 
Rahkaäijä yllytti mut kokeilemaan uutta saliohjelmaa ja ensimmäisen viikon treenit on nyt tehty. Meillä on kovassa kulutuksessa useat podipiltninki-aiheiset Youtube-kanavat ja yhdeltä näistä suurista Youtube-guruista Rahkaäijä sai inspiraation Madcow 5x5 -ohjelmaan. Tiivistetysti kyseessä on yksijakoinen ohjelma, ja treeni tehdään kolme kertaa viikossa ja pääasiassa vitosen sarjoja. Mun ehdotonta heikkoutta eli kyykkyä tulee usein ja maastavetoa vaan kerta viikkoon, joten tämä ohjelma voisi vähän tasapainottaa näitä kahta. Lähdin nyt ensimmäisellä viikolla aika varovasti liikkeelle ja silti reidet ja perperi on jumissa nyt kuudetta päivää, kun koko ajan kyykätään. Raportoin myöhemmin, miten ohjelma toimii. Ellei sitä ennen iske hullun lehmän tauti!
Hullu kyykkylehmä. Lat. Isomus persemys. Suosittu seuraeläin, mutta hoito haastavaa, kaipaa jatkuvasti ihailua, ruokaa ja pakara-reisihierontaa. Lemmikiksi ottamista kannattaa tarkoin harkita.
Muhun on kyllä tarttunut sellanen hullun kissanaisen tauti, ettei mitään järkeä. Illalla viimeisenä selaan netistä kissajuttuja ja aamulla ensimmäisenä mietin kissalle nimeä. Rahkaäijä taisi tänään keksiä sen nimen ja meikä menee tiistaina Jyväskylään katsomaan, että olisiko se kaveri nimensä veroinen.  Varmaan jokainen ihminen kotona, töissä ja kylillä tietää, että menen katsomaan pentua, koska olen siitä tänään aika huolellisesti tiedottanut kaikille, jotka suinkin ovat suostuneet kuuntelemaan. Siitä en ole ihan varma, että miten pystyn jättämään seitsemän viikkoa vanhan pennun vielä sinne, etten kaappaa sitä povariin mukaan. Pentujen kuvia voi käydä ihastelemassa täällä.
Penkkikissa. Lat. Painomus maksimus. Melko yleinen ja populaatioltaan yhä kasvava laji, jota voi tavata monilla kuntosaleilla ympäri Suomen. Joskus ärhäkkä, mutta yleensä kesytettävissä.
Tämmösillä keleillä on ihan äärimmäisen vaikea pysyä sisällä ja pois pyörän selästä. Tällä viikolla on nyt tullut hinkattua Sappeen rinteitä suunnilleen seitsemän tuntia ja nytkin olen huomaavinani, että koko päivän pilvisyyden jälkeen olisi tarjolla ilta-aurinkoa pienelle pyörälenkille. Mää luulen kuitenkin, että keskityn olennaiseen, eli syömiseen ja nukkumiseen, että taas huomenna pyörä kulkee sutjakasti. Tää on paras kesä ikinä!
Kun näitä kahta asiaa miksaa sopivassa suhteessa, niin ei voi mennä mikään pieleen. 

Rahkalaskuri: 919

4 kommenttia:

 1. Hirmuinen virhe mennä katsomaan noita pentujen kuvia. MÄKIN HALUUN!!! *kade*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että ne saattaa herättää suuria tunteita kissafaneissa! Kovia hetkiä saattaa olla edessä myös kaverillani, joka tulee mukaan katsomaan pentuja. :D

   Poista
 2. Kissat <3 mäkin haluisin niiiin ton hölmön koiran kaveriks sellasen, mut teräsmies nihkeilee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt laitat sen teräsmiehen järjestykseen ja otat kissakaverin! Siinä samalla vaivallahan se menee kun koirakin. ;)

   Poista