maanantai 21. heinäkuuta 2014

Inspiraatiota!

Heippa rakkaat pullanmurut ja rahkanklöntit! Tänään on ollut aivan ihana kesäpäivä, toivottavasti teilläkin! Esittelen ensin alkuun päivän asuni, johon sain inspiraation kesäisiltä mansikkapelloilta. Mitäs pidätte asusta, musta tosi söpö ja kesäinen, hihhihh! Mutta onko pinkit varvastossut jo vähän liikaa, mitäs sanotte?
Toppi Wallmart/ Sortsit UFF/ Varvastossut Tiimari/ Aurinkolasit Lidl/ Hiusten tyvikasvu saatu yhteistyökumppanilta/ Taustalla näkyvässä talossa asumista sponsoroi Kela.





Pienen kesäisen photoshootin jälkeen menin sisälle syömään päivällistä, joka koostui herkullisesta salaatista (hei voisin vaikka tehdä salaatista reseptipostauksen!!) ja lähijärven kuhasta. Lisäksi söin pienen palan juuri paistettua ciabattaa. Nyt olenkin ihan täynnä, eikä tarvitse syödä enää koko päivänä mitään! Eikö olekin herkullisen näköistä?
Selailin vielä hetken ulkomaisia, kiiltäväpintaisia muotilehtiä ja lähdin sitten hieman alennusmyynteihin katselemaan ja otin myös aviomieheni mukaan. Vaikka olenkin ostolakossa, niin silti kotiutin pari aivan huippuihanaa juttua!
Suomen Urheilupyörästä löysin niin ihanan ja edullisen stemmin, että se oli pakko kotiuttaa. Eikö olekin ihana? Rakastuin ihan täysillä tuohon 60 millin pituuteen ja virtaviivaiseen ulkomuotoon. Upea, vai mitä? Sopii niin ihanasti maantiepyörääni.



Lisäksi löysin Prismasta aivan uskomattoman ihanan lyhythihaisen pyöräilypaidan, joka oli huimassa tarjouksessa! Eikö olekin söpö ja ihana tuo hihojen leikkaus? Voin kuvitella, kuinka kuumina kesäiltoina yhdistän tuon Lidlin pyöräilyshortseihin ja lähden baanalle. Mitäs pidätte, eikö olekin tyylikäs?

Siis mitäs helvettiä nyt?
Kokeilin vähän että, miten tämä jatkuva "Eikö olekin ihana!?"-hokeminen sujuisi multa, koska rakasta laifstail-blogiani houkuteltiin mukaan erään suomalaisen blogi-tallin hengailujäseneksi. Se on siis se jengi, johon kuuluu parikymmentä ihan oikeeta membersiä ja monta sataa prospect-jäsentä, jotka vähän niinku on mukana, mutta ei oikeesti ole. Kyllä sä tiiät sen jutun. Alkaa I-kirjaimella. Ja sitten kun on mukana, niin saa kaikkia superhienoja ja mielenkiintoisia yhteistyökuvioita, kuten että pääsee mainostaan esimerkiksi terveyssiteitä ja hapankorppuja.
"Terveysvinkkisi ovat inspiroivia, kuvasi ovat laadukkaita ja olet onnistunut luomaan blogiisi ihastuttavan tunnelman." Tirskis ja tyrsk.
Rahkamuija täyttää huomenna kaksi vuotta ja aikoo jatkossakin pysyä valitsemallaan tiellä riippumattomana blogi-sekoilijana ja Suomen (v)ihastuttavimpana Paint-taiteilijana. Kiitos, kun luet!
Meillä tänään.

Rahkalaskuri: 935

25 kommenttia:

  1. Onhan sulla koko blogistaniassa laadukkaimmat Paint-kuvat!

    Ole hyvä! Ilo oli jälleen kerran minun puolellani! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirun autocorrect typotti. En minä!

      Poista
    2. Mää luulen, että parhaiden Paint-kuvien salaisuus on siinä, että muut osaa käyttää Photoshoppia tai vastaavaa ja mää oon ainoo, joka muokkaa kuvansa Paintilla. :D

      Poista
  2. :D Parasta. Eiku inspiroivaa. Eiku parasta.

    VastaaPoista
  3. Ehdin lukea ''rahkaklöntteihin'' asti ja sitten repesin. Kivat noi mansikan väriset vaatteet, mansikat mahassa ja hirveä ähky ei taas ole niinkään kiva, nimim. söin vähän liikaa mansikoita tänään. Oot hyvä poseeraamaan btw. Ja mitä tuohon viimeiseen kuvaan tulee, niin mulla on vähän samantyylinen ongelma. Kakkua ja muita herkkuja on kyllä aina, mutta kukaan ei pääse syömään ennen kuin olen ottanut kyseisestä herkusta ainakin 100 kuvaa (joista lopulta vain yksi päätyy blogiini). :D Kiitos päivän piristyksestä jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon syönyt tänä kesänä hävettävä vähän mansikoita, haluan kans kunnon mansikkaähkyn!
      Rahkaäijä joutuu kuvaamaan aika paljon ja kysyykin usein "olisko tää sit jo viimenen" ja koskaan ei ole viimenen. :D Minkähän takia ei koskaan oteta kuvia kakuista tai muista, josta on jo pala viety? Se oliskin tyylikäs ja erilainen lähestymistapa!

      Poista
  4. Nonii, ompa kiva että mun kommentti taas katos. Mutta siis mun mielestä sä tarvit managerin. Ihmiselle tarjotaan tollasta tilaisuutta eikä se tartu siihen. Wotwot? (Itsehän olen luonut freelance-kirjoittajan uraa bloggaamalla Radio Novan "Eläimellistä menoa" -blogissa. Ai et oo kuullu siitä? Jännä.) Mutta oon kans ihmetelly sitä jakoo niihin oikeisiin ja sit muihin. Mikä se juttu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä varmaan aina painat sitä "kirjaudu ulos" -nappia sen julkaise-kohdan sijaan?:D
      Mikä se sellanen manageri on, onks se jotain syötävää? Kuulostaa vähän joltain kermaleivokselta! Eikun se olikin mazarini-leivos!
      Mä yritin kuuklettaa tota Eläimellistä menoa, mutta ei löydy! Linkkiä!

      Mä veikkaan, että siinä oikeet ja muut -jutussa on kyse siitä, että silti yhteisöltä menis vähän uskottavuus, jos niillä olis viissataa kollarimuijaa Hervannasta bloggaamassa siellä, mutta silti ne haluaa omia mahdollisimman monta blogia ikään kuin "omakseen", koska pienistäkin mainosrahavirroista syntyy varmaan hyvä kakku aikojen saatossa, kun niitä on tosi monta.

      Poista
    2. No ei sitä oo enää. :) Blogger on siitä turvallinen, että siellä säilyy kaikki. Ei kaikki hienot hengentuotokset katoa, kun portaalin hallinnoitsija keksii, ettei tää ollukkaan kiva juttu. Kukaan ei voi esimerkiksi tuhota näitä arkistojen aarteita:
      http://poniagility.blogspot.fi/2009/09/tuulitukat.html

      Mä en tajua noista rahavirroista mitään, enkä voi käsittää miten joku voi bloggaamalla elättää itsensä.

      Poista
  5. "aikoo jatkossakin pysyä valitsemallaan tiellä riippumattomana blogi-sekoilijana"

    Ihanaa, eikö olekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, siis niin fantsua! Herkkä taiteiljasielu voisi vaikka järkkyä jonkun valvovan silmän alla!

      Poista
  6. Aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Jumalauta että säikäytit! Huh. Älä koskaan muutu (kuin vahvemmaksi) tai muuta tämän päivieni ilon tyyliä. Tää blogi on kuin mansikkaklöntti Lidlin rahkassa - niin jees aina kun kohdalle sattuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää vähän kokeilin, että meniskö kukaan lankaan! Tosi jees, että tykkäät ja olen otettu, kun saan olla mansikkaklöntti. :D

      Poista
  7. Oi, toppi ja sortsit toimivat aina! Ja vielä varvastossut, niiin ihanan skarppi mutta rento yhdistelmä! Liian harvoin tulee lomalla viimeisteltyä rento asu varvastossuilla!.... Eikös näihin lifestyle/asukuviin kuulu kommentoida tälleen....? Piti ihan käydä lunttaamassa että kuinka suitsutan tätä päivän asua oikealla tavalla :D

    Muuten voisin kiteyttää ajatukseni tästä blogista kuten anonyymi kommentoija tässä ylempänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tollain! Ja tommosia kehuja kuuskyt peräkkäin. :D Ja sitten bloggaajan pitää sanoo, että voi teitä ihania höpsöjä, itte ootte kauniita!

      Mansikkaklönttikiteytys oli uskomattoman nerokas!

      Poista
  8. Tuo tyvikasvu yhteistyönä... repesin :) Ja tuo sun shoppaama juttu, mikäliepyöränosa olikaan. Hyvä että kuvia on joka suunnalta :) Asu on kyllä mahtava ja muutenkin noi kuvat :) pitää ihan tosissaan alkaa panostamaan... miten se oli ihastuttavaan tunnelmaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että kaikkia varmasti kiinnostaa mun uus stemmi ihan äärimmäisen paljon. :D Varmaan kiinnostaa yhtä paljon, kun mua joidenkin uudet laukut. Ja ihastuttava tunnelma on kuule tavoittelemisen arvoinen asia. ;)

      Poista
    2. Mä oon aina ihmetellyt sitä laukku juttua... mä tungen mielummin taskuihin tai reppuun. Yhden laukun omistaja, mutta miljoona treenikassia.
      On se stemmi kiinnostavampi kuin laukku, meikit, kynnet ja mitä näitä muita tyttöjen juttuja onkaan.

      Poista
  9. Joko ootte hakeneet Lidlistä uusia pyöräilyvermeitä? Aika kattava setti! Siinä kuvastossa ja tv-mainoksessa oli mies ja nainen joiden tilalla olisin mieluummin nähnyt teidät. Poseerauskin onnistuu noin hienosti!

    Jos Lidlistä tulee mailia niin meinaatko muka hylätä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahkaäijä haki! Pyöräilypaidan ja parit lasit. Mä en ehtinyt apajille.:( Olis kyllä khuulia olla jokaisen suomalaisen postilaatikossa, mielelläni mainostaisin niitten pyöräilykamoja enkä varmasti deletois mailia niiltä. :D

      Poista
  10. Noi juurikasvu yhteistyökumppaneilta- ja asumista sponsoroi kela-kohdat oli ihan parhaat! :D Ja kyllä, pysy ihmeessä jatkossakin itsenäisenä, ei ainakaan tarvii miettiä että miellyttäisit ketään. Sulla riittää lukijoita ilman i-sivustoakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en vaan ole ihan vielä valinnut sitä yhteistyökumppania, joka tarjoaa juurikasvun, halukkaat voi ilmottautua. :D Se mua pelottaakin, että lähtisin jotenkin sensuroimaan, jos olisin osa jotain lafkaa, nyt ei ainakaan tarvii pelätä, että pomot suuttuu. :D

      Poista