tiistai 24. heinäkuuta 2018

Blogin 6-vuotissynttäribileet! Tervetuloa!

Moi! Hei tosi kiva, kun pääsit tulemaan tänne Rahkamuija-blogin synttäribileisiin, rakas lukijani, vaikka kutsu tulikin aika viime tinkaan! Meillä on tosiaan tämmöset grilliburgeribileet tässä teemana, hae sieltä lautanen, niin pääset heti kokoamaan burgeria. Sulla on varmaan jo kova nälkä!

Lainasin vähän tätä Niinan terassia näitä Rahkiksen juhlia varten, kun sillä on niin komee grilli! Otatko jotain juotavaa, olis vettä ja mehua? Unohdin ostaa Pepsi Maxia, aika nolo amatöörimoka.

Ajattelin, että jokainen saa itse koota burgerin, niin saa mieleisensä. Kiva olla koolla tällain pienellä porukalla, ajattelin, että kutsun sut ja muutaman kaverin, niin on tärkeimmät paikalla! En itse asiassa tiedäkään, oletko lukenut jo vuosia Rahkamuijaa vai vasta viime viikosta vai jotain siitä väliltä, mutta oli se kumpi hyvänsä, arvostan sinua kovasti! Ihana, kun jaksat lueskella ja pääsit tänään tulemaan tännekin.

Aika hyviä burgereita vai mitä! Tulee kyllä maukkaita, kun ite paistelee pihvit ja ananakset väliin. Huomasitkos muuten, että tuolla oli kurkkumajoneesia ja hampparikastiketta, jos niitä haluat lorauttaa väliin? Oletkos muuten pitänyt jo kaikki kesälomat vai onko peräti edessä vielä kaikki?

Hyvä muuten että et tuonut mitään synttärilahjaa, mä en niin semmosista välitä. Ja täällä on jo kauniit kukat, niin niitä on kiva ihailla! Oletkos itse puutarhaihmisiä? Jaa jaa, joo mää en ole yhtään, kaikki rehut kuolee, joihin kosken. Apilaa ja nokkosta sentään kasvaa pihassa.

Oliskos sitten jälkiruuan aika! Ai mitä, maha vielä ihan täynnä? Jälkkäri menee kato eri mahaan, niin ei haittaa. Tuosta voit ottaa banaanin ja tuossa on suklaisia karkkeja, joita voi laittaa väliin ja kääräsee vähän folioo ympärille ja grilliin hautumaan. Saa muuten antaa olla tovin siellä grillissä, että karkit sulaa ja bansku pehmenee.
Oli kyllä aika nappi valinta tuo jälkkäri, vai mitä? Varsinkin nuo vaahtokarkit oli ihan hauska lisä! Ai sunkin mielestä, hyvä!
Mitä, lähdössä jo? Et kai sä nyt vielä, vastahan meidän hauska ilta ja tutustuminen alkoi! Mutta kiitos ihan älyttömästi kun pääsit paikalle pitkänkin matkan päästä, oli kiva grillailla näin kavereiden kesken aurinkoisessa kesäillassa.

Turvallista kotimatkaa ja kiitos, kun olet lukenut Rahkamuijaa ja ollut hengessä mukana näiden vuosien aikana. Nähdään taas ja toivottavasti on yhtä hyvät kelit ens kesänä 7-vuotisjuhlissakin!
Heippa!

2 kommenttia:

 1. Onnittelut 6-vuotiaalle!
  Kiitos hauskasta blogista! Olen lukenut kaikki postit alusta asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot ollut kyllä hurjan pitkään mukana, kiitos siitä! 😁

   Poista