maanantai 12. helmikuuta 2018

RAHKIS-SANOMIEN POLTTAVAN KUUMAT JUORUT

Kylän kuumin juorujulkaisu on jälleen täällä! Rahkis-Sanomien toimituksen laatujournalistit kokosivat komean paketin hehkuvan kuumia uutisia huhujennälkäisille kansalaisille. Pidä kiinni tuolistasi, nyt mennään!

Vakava vamma haittaa elämää "kävelykin sattuu"
Rahkis-Sanomien saamien tietojen mukaan Itä-Tampereen kovin voimanostolupaus Rahkamuija on tällä hetkellä telakalla ja pois kyykkyhäkeistä. "Pitää paikkansa, olen jo kuudetta päivää kyykkämättä ja se tuntuu erittäin pahalta" tilittää turhautunut Rahkamuija. Kyseessä on mystinen kylkivamma, jonka syntysyytä ei tiedetä. "Vähän kaikki sattuu, kävelystä lähtien. Ei nyt mitenkään pahasti, mutta vähän vihloo. Yskiminen ja nauraminen on varsin kivuliasta." Huippu-urheilijan vammaa hoiti tänään arvostettu tamperelainen hieroja-fysioterapeutti, joka teki parhaansa kivun poistamiseksi. Lihaksien ammattilainen pääsi kiukuttelevan lihaksen jäljille, mutta ikävä kyllä kylkiluut estivät kivun alkulähteille pääsemisen. Hirvittävästä tilanteesta huolimatta Rahkamuija jaksaa pysyä positiivisena "Salilla ei nyt viitti repiä, mutta pyöräily sujuu ihan mukavasti ja sain tänään hyviä venyttelyohjeita, jos kyljen venyttely hieman auttaisi". Rahkis-Sanomat selvittää parhaillaan kansalaiskeräyksen järjestämistä, jotta Rahkamuijan kylkiluut voitaisiin poistaa ja näin päästäisiin kipeän lihaksen luokse ja vaiva voitaisiin hoitaa.
Kylkikipu on kuvan osoittamassa paikassa ja nimenomaan etupuolella, eikä selässä. Rahkis-Sanomat ottaa vastaan lukijavinkkejä tilanteen ratkaisemiseksi.
 Huippusuositun pelitalon uusin hittipeli: Tässäkö seuraava Angry Birds?!
Viime keväänä huippusuositun Hydraulic Press Pocketin julkaisseet yritykset HPC Entertainment ja Linnama Entertainment ovat tuoneet talven pelimarkkinoille hauskan mobiilipelitulokkaan. Tässä koukuttavassa FROZEN LAKE -pelissä yritetään päästä mahdollisimman syvälle jään läpi punaisia kuumia palloja keräten ja sinisiä kylmiä vältellen. Kyseessä on YouTube-mogulien Anni ja Lauri Vuohensillan sekä pelivelho Johannes Linnaman lyömätön yhteistyö. Kolmikon edellinen peli on ladattu yli kolme miljoonaa kertaa ja hittitehdas suunnittelee vielä kolmattakin peliä. 

Peli-imperiumin tiedottaja Lauri Vuohensilti kertoo FROZEN LAKE -pelin perustuvan viime vuoden katsotuimpaan Suomessa tehtyyn YouTube-videoon eli Red hot steel vs. Frozen lake -peliin. "Jäätynyt järvi on meidän loputon inspiraation lähde ja valttikortti kansainvälisillä video-markkinoilla" Vuohensilta kertoilee. Tavoitimme nimettömänä pysyvän naispelaajan, jolla pelin hakkaaminen on lähtenyt lähes käsistä. "On ollut pakko rajoittaa pelaamista, haluaisin jatkuvasti tehdä uuden ennätyksen ja pelin parissa vierähtää helposti tunti jos toinenkin."
 Voit ladata pelin ilmaiseksi sekä Androidille että omenapuhelimiin ja löydät sen sovellukaupasta hakusanalla "Frozen lake". 

 
Jättiyllätys mustikoiden seassa -katso kuva!
Rahkis-Sanomien faksi pirisi tänään heti aamusta, kun toimitukseen otti yhteyttä kansalainen nimeltä Jugurttinainen (nimi muutettu). Hän oli joka-aamuiseen tapaansa lusikoimassa suuhunsa erästä valkoista hapatettua maitotuotetta, kun hampaiden välissä tuntui yhtäkkiä jotakin erittäin kovaa. "Siellä se oli, mustikoiden seassa kivi! Hyvä, että en puraissut." Rahkis-Sanomat sai tämän vierasesineen haltuunsa ja tarkemmat tutkimukset paljastivat sen todella kiveksi. Vaikka ulkonäöltään esine muistuttaa hieman mustikkaa, voi sillä naarmuttaa lautasta, eikä sitä voi veitsellä halkaista. Rahkis-Sanomien lukija ei osaa sanoa, miten kivi olisi voinut päätyä mustikoiden joukkoon. "Varmaan siellä mustikkatehtaalla on nyt joku salajuoni, että koitetaan kansalaisia huijata, että laitetaan mustikoiden joukkoon kiviä, halvempaa sillä tavalla! Kyllä taas tavallista ihmistiä niin vedätetään" 
Noin mustikan puolikkaan kokoinen graniitinkappale.
Iltapäivään mennessä Jugurttinainen (nimi muutettu) oli jo ottanut yhteyttä elintarvikehuijauksiin ja vierasesinetukehtumistapauksiin erikoistuneeseen juristiin Keijo Oijariin, joka on osakkaana Lakitoimisto Oijari ja Usettajassa. Juristi näki mustikoiden joukkoon ajatuneessa kivessä selkeän ennakkotapauksen. "Tämä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus nostaa joukkokanne mustikoita myyvää yritystä vastaan. Lähdemme siitä, että aito tukehtumisvaara ja hampaidenlohkeamisriski on 1,8 miljoonan euron arvoinen" laskeskelee juristi K. Oijari. Rahkis-Sanomat jää seuraamaan tilannetta ja raportoi oikeudenkäynnin kulusta. 

Kokkaa kevään ihanin  ruoka -Takuulla terveellistä!
Rahkis-Sanomien ruokatiimi on kehittänyt kevään hittiannoksen, joka tulee kohta valtaamaan jokaisen lounaspöydän ja eväskipon. Tämä pirteä ruoka vie sinut Vietnamin tunnelmiin ja on terveellinen ja helppo valmistaa. 
Tarvitset kahteen annokseen:
1-2 porkkanaa
pätkä kurkkua
1 avokado  
tuoretta korianteria
vermiselli-nuudelia
katkarapuja
valkosipulia
(tuoretta chiliä maun mukaan)


1. Pilko kurkku, avokado ja korianteri vatiin ja raasta porkkana suikaleiksi sekaan juustohöylällä. 
2. Laita vermisellinuudelit lautaselle ja kaada vedenkeittimestä kiehuva vesi päälle. Anna nuudelien pehmetä pari minuuttia. Valuta nuudelit kylmän veden alla ja lisää ne kasvisten joukkoon. 
3. Sulata katkaravut lämpöisen veden alla siivilässä. Pilko valkosipuli ja chili ja heitä ne katkarapujen sekaan. Paista ravut nopeasti pannulla. Ei liikaa, muuten tulee sitkeitä katkiksia!
4.  Lisää katkaravut kasvisten ja nuudelien kanssa ja sekoita. 
5. Syö. Ihan järkyttävän hyvää!

Valaistunut Leo Bengali "löysin lämmön"
Koska Rahkis-Sanomien laatujournalisteilla oli tänään vaikeuksia keksiä viidettä juorua, kysyimme Rahkaperheen kissoilta kuulumisia, koska kissajutut myy. Leo Bengali kertoili, että on vihdoin ymmärtänyt saunan hienouden. "Usein käyn avaamassa lämpiämässä olevan saunan oven ja hiivin lauteille lämmittelemään ennen kuin palvelijat tulee saunomaan." Yhtenä päivänä Leo Bengali jopa jäi saunaan ihmisten sinne saapuessa ja nautiskeli löylyistä muutaman kauhallisen verran. Yritimme udella herra Bengalilta, että minkä vuoksi hän on kääntynyt saunakissaksi vasta nyt vuosien jälkeen, mutta emme saaneet vastausta.
Päiväunien nukkuminen on paljon mukavampaa, kun kaverin varpaat on silmässä.
Leoko Abessinialainen on viettänyt viime aikoina mukavaa elämää muun muassa läppärin näppäimistön päällä, mutta tästä palvelusväki ei ole lainkaan ilahtunut ja häätö tulee välittömästi. Viimeaikaisiin Leokon tempauksiin on myös kuulunut lumihangen luova hyödyntäminen. Joskus ihmiset päästävät Leksa-jengin ulkoilemaan hetkeksi häkkiin talvellakin, mutta se on nyt väliaikaisesti loppunut, koska Leoko rinnastaa pehmeän lumen välittömästi hiekkalaatikkoon ja alkaa nautinnollisesti tekemään tarpeitaan ulkosalle. Muuten Leksa-jengi on käyttäytynyt oikein hyvin, mitä nyt Leo Bengali repii laskut, lehdet ja mainokset ja Leoko kerjää ruokaa koko ajan.
Kaksi jalatonta kissaa.
Helmikuun juorujen helmet olivat tässä, palaamme asiaan jälleen, kun on jotakin juoruttavaa! Voit kommentoida uutisia kommenttiboksissa ja antaa myös uutisvihjeitä kuumista aiheista. Kommenttiboksissa voit myös tilata Rahkis-Sanomien vuosikerran tarjoushintaan 189 euron hintaan (norm. 191 €)! Jokainen tilauksen vuoden loppuun mennessä tehnyt saa tilaajalahjaksi ilmaisen ämpärin! Nyt on aika tarttua tähän uskomattomaan tarjoukseen ja sivistää itseään juoruilla!

4 kommenttia:

 1. Morjensta Rahkamuija, näitä sun blogeja on kieltämättä hauska lukea, sulla on kyllä sana hallussa ehdottomasti, arvostan! Btw.. Juttelin tossa vähän Sakari Oravan(sen kirurgin) kanssa, joka oli hiukan sitä mieltä, että kylkiluita ei välttämättä kannata poistaa ihan heti.. Sun probleema saattaa parantua mahdollisesti itekseen.. Paranemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti kommentista ja kehuista!! Itsehän olen sitä mieltä, että oravat kuuluvat luontoon, eikä ortopedian osastolle niin en nyt ole ihan varma, voiko tähän lausuntoon luottaa?!

   Poista
 2. Jaa-a, en tiedä oliko tämä Orava sitten orava isolla "O":lla kuitenkaan.. Mitä tähän sanoo Rahkiksen kylki? Tarviiko vaiva vielä em. operaatiota vai oliko luontokappale sittenkin oikeassa? T - Sama nyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylkiluut on nyt kaikki poistettu ja lihas parantunut, eli hyvin menee!

   Poista