maanantai 2. lokakuuta 2017

Lokakuun lokasanko eli parhaat juorut!

Sieltähän se lokakuu taas luikahti jostakin nurkan takaa ja toi mukanaan keltaset lehdet ja pimeät illat. Pimeitä iltoja kuitenkin piristää keltaisen lehdistön aateliston rikkain ja röyhkein kreivi, eli Rahkis-Sanomat! Tässä tulee pläjäys syksyn kovimpia juoruja!

Rahkamuijan epäonni "Tätä menoa rahat loppuvat!"
Rahkis-Sanomien saamien tietojen mukaan Rahkamuijaa on piinannut viime päivinä ikävä epäonni. Luotettavien tietolähteiden mukaan ensin lauantaina putosi puhelin lattialle ja näyttö halkesi ja lakkasi toimimasta. Heti perään tänä aamuna surkeiden sattumusten sarja jatkui parkkisakoilla. "Nyt kannattaisi lopettaa tohelointi tai loppuu rahat kesken, kun joka päivä sattuu jotain kallista vahinkoa" Rahkamuija manaa lehdelle puhelimitse. Rahkamuijan mukaan parkkisakoissa täysin ennenkuulumatonta oli se, että ne tulivat Hervannassa. "En ole koskaan nähnyt tai kuullut, että kukaan saisi pysäköintivirhemaksua Hervannassa. Luulin, että parkkipirkot ei varmaan edes tiedä missä Hervanta on." Rahkis-Sanomat kehottaa kaikkia kansalaisia pitämään puhelimistaan lujasti kiinni ja pysäköimään oikein.
Rahkamuija halusi vielä huomauttaa, että ei todellakaan pysäköinyt pyörätielle tai jalkakäytävälle, vaan siinä kohdassa kadunvarsipysäköinti ei vain vielä ollut alkanut ja rivissä muutkin autot oli pysäköity samoin, ne oli vain laillisella paikalla. Tietoinen riski, joka ei tällä kertaa kannattanut.
Rahkaäijä elokuvatähtenä!
Perjantaina elokuvateattereissa sai ensi-iltansa Nokia-puhelimista kertova elokuva Nokia Mobile -Matkapuhelimen tarina. Tässä vaikuttavassa dokumenttielokuvassa käydään läpi Nokia-puhelinyhtiön nousu ja tuho. 90 minuutin aikana nähdään monenlaisia haastatteluja ja arkistopätkiä, mutta elokuvan ehdottomasti puhuttelevin osuus on heti alkupuolella, kun valkokankaalle pyörähtää 12 sekunnnin pätkä Hydraulic Press Channelin videota, jossa murskataan legendaarinen Nokia 3310 -kännykkä. Murskauksen lisäksi videolta on käytetty pätkä, jossa päämurskaaja Lauri eli Rahkaäijä toteaa, että Nokian kunniaksi on sanottava, että se näyttää vielä puhelimelta murskauksen jälkeen. Tavoitimme erittäin kiireisen ja suositun elokuvatähden ja kysyimme tunnelmia ensi-illan jälkeen. "Yllätyin siitä, kuinka selvästi puhuin englantia kyseisessä pätkässä." Tiedustelimme myös, onko Rahkaäijällä luvassa lisää elokuvarooleja "Haluaisin näytellä Batmania joskus. Rahkamuija vois näytellä kissanaista. Odottelen edelleen isojen elokuvastudioiden yhteydenottoja."

Rahkis-Sanomien saamien tietojen mukaan Rahkaväkea ei kutsuttu hienoihin ensi-iltajuhliin, vaan elokuvaliput piti ostaa ihan itse.    


Julkkikset paljastavat lempiravintolansa!
Näin syksyn pimeinä iltoina on ihana kerätä ystävät yhteen ja lähteä viettämään tunnelmallista ravintolailtaa. Kysyimme kymmeneltä suomalaiselta julkkikselta heidän lempiravintoloitaan ja vinkkejä onnistuneen ravintolaillan viettoon. Ikävä kyllä näistä Suomen kärkijulkimoista ei kukaan vastannut tiedusteluihimme ja jouduimme kysymään asiaa Rahkamuijalta ja äijältä, jotka ovat lähinnä tunnettuja kasvoja Kalevan Prisman rahkahyllyllä. Heillä oli kuitenkin tarjota erittäin hyvä ravintolasuositus. "Meidän uusi lemppariravintola on Kaukajärvellä sijaitseva Rice eli tuttujen kesken Riisi. Poiketaan siellä melko usein lounaalla ja myöskin lounasajan ulkopuolella listalta saa todella hyvää ruokaa" Rahkaäijä kertoilee. Rahkamuijan lempiannos listalta on cashew-pähkinöitä, kasviksia ja rapuja sisältävä annos. "Se on aivan jumalaista, otan sitä joka kerta!" Rahkaväen mukaan annokset ovat juuri sopivan isoja ja maut raikkaita ja tuoreita, eikä hintakaan päätä huimaa.
Rahkis-Sanomien lukijat voivat kommentoida omat ravintolavinkkinsa kommenttiboksiin, erityisen Tampereen ja Helsingin lounaspaikat ja ravintolat kiinnostelee!
Rahkis-Sanomien palstatila ei koskaan ole ostettavissa, joten kyseessä ei ollut maksettu mainos, vaan vilpitön suositus.
Rahkaväki maailmanluokan areenakeikalle!
Viime viikolla Rahkaväen firman sähköpostiin tipahti erittäin odotettu ja hartaasti toivottu sähköposti, jossa varmistui, että Hydraulic Press Channel vetää väliaika-shown Monster Jam -tapahtumassa, joka järjestetään marraskuun alussa Hartwall Arenalla. "Tiesimme jo pidempään, että tämä mahdollisesti toteutuu, mutta kyllä se vaan tuntui hyvältä saada lopullinen varmistus asiaan, kun amerikkalaiset hyväksyivät meidät mukaan show´hun" hehkuttaa Rahkaäijä. Monster Jam -showssa isot monster truck -autot ajavat kilpaa ympäri areenaa ja tekevät erilaisia temppuja ja yleisö nauttii autojen pärinästä, hurjista alatuloista ja lentävästä hiekasta. Näytöksiä järjestetään viikonlopun aikana kolme kappaletta ja jokaisessa näistä Hydraulic Press Channel viihdyttää kansaa yhdessä telkkarista tuttujen Myytinräjäyttäjien kanssa. "Ei tule ainakaan vapaa-ajan ongelmia tänä syksynä, kun valmistellaan showta erittäin intensiivisesti" Rahkamuija naureskelee. "Tämä on erittäin iso näytönpaikka meille ja olemme todella innoissaan tästä tilaisuudesta päästä viihdyttämään yleisöä maailmanluokan areena-tapahtumassa!"
Rahkamuija jo haaveilee monsteriautojen keskellä prässäämisestä!
 Syksyn parhaan herkkureseptin ohje!
Rahkis-Sanomat kannattaa herkkujen syömistä aina tilaisuuden tullen ja päätimmekin jakaa ohjeen, joka itse asiassa kehiteltiin juuri tänään lehden toimituksessa. Resepti on niin yksinkertainen, että kehnoinkin kotikokki pystyy loihtimaan tämän herkun. Tarvitset vain karjalanpiirakoita, joko valmiita tai uunissa paistettavia tai itse leivottuja, ja purkin Nutellaa. Sivele Nutellaa reiluhko kerros karjalanpiirakoiden päälle ja nauti palauttavasta herkusta! Pidä kuitenkin piirakoistasi lujasti kiinni, sillä makeannälkäinen kissa voi napata ne millä hetkellä hyvänsä. Rahkamuija testasi tätä reseptiä Rahkis-Sanomien pyynnöstä ja arvosti erityisesti makean ja suolaisen pyhää liittoa. Rahkamuija kommentoi reseptiä näin: "Tällaiset Nutella-mäsäytykset ovat kuitenkin hieman epäillyttäviä näin puolitoista viikkoa ennen voimanostokilpailua, kun vaaka näyttää sellaisia lukemia, että omaan sarjaan ei ole asiaa." Rahkis-Sanomien toimitus toivottaa Rahkamuijalle iloista painonvetoa ensi viikolla ennen kisoja! Jos pidät Nutellasta, tsekkaa myös Nutella-sushien ohje!
Mitä enemmän Nutellaa, sen paremmat piiraat!
 Tässä oli tämänkertainen annos laadukasta journalismia juorujen nälkäisille lukijoille. Palaamme asiaan ensi numerossa ja sitä odotellessa voit soittaa Rahkis-Sanomien vihjepuhelimeen, joka on auki ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Parhaat juorut palkitaan purkillisella rahkaa!

Mukavaa viikkoa! 

6 kommenttia:

 1. Syksyn parasta herkkureseptiä voisin kokeilla jos saa lainaksi kuvassa näkyvän kissan :-)

  Ravintola-annoskin näyttää syötävälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla ilman kissaakin! Ja tuo ravintola-annos on aivan ihana, ihan tulee nälkä taas.

   Poista
 2. Täytyykin tulla bongaamaan Rahkaväkeä Kalevan prismaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on melkein varmin paikka bongata meidät, me kun pyöritään siellä melkein joka päivä. :D

   Poista
 3. Siis Rahkaäijä Batmaniksi? Eeeih, ei käy mulle. Menisi samaan sarjaan kuin George Clooney Batmanina. Meillä ollaan Clooney faneja, mutta lepakkomieheksi ei hänkään sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisko jotain toista roolia tarjota, jos ei Batman käy?:D

   Poista