lauantai 22. heinäkuuta 2017

Rahkis-Sanomien juhlanumero: RAHKAMUIJA 5 VUOTTA!


Hyvät ystävät ja kylänmiehet, terrrrvetuloa painotuoreen Rahkis-Sanoman pariin. Tällä kertaa Rahkis-Sanomat juhlistaa Rahkamuija-blogin viisivuotista taivalta. Totta se on, Rahkamuija on häiriköinyt internettiä jo puolen vuosikymmenen ajan! Sen kunniaksi heinäkuun Rahkis-Sanomissa on monenmoista herkkupalaa, joten eiköhän isketä pidemmittä puheitta kiinni ja nautita yhdessä jättijuhlanumeron annista! (Hööhöh, Annista, hööhööh!)

Leo Bengalin onnettomuus!
Torstaina Tampereella tapahtui dramaattinen onnettomuus, kun blogimaailman hurmurikissa Leo Bengali kohtasi lasivitriinin. Näin silminnäkijä kertoo vakavavasta tapahtumasarjasta: "Olin keittiössä tekemässä iltapalaa, kun olohuoneesta kuului tömähdys ja kun riesin välittömästi katsomaan mitä kävi, huojui pilkullinen herra Leo Bengali lasisen vitriinikaapin edessä ja huitoi tassullaan ilmaan." Silminnäkijän mukaan oli täysin ilmeistä, että kissa oli törmännyt kaapin lasioveen ja oli erittäin pökerryksissä tapahtuneesta. Nimettömänä pysyttelevä silminnäkijä kertoi jääneensä seuraamaan kissan aikeita ja hetken istuskeltuaan se näytti toipuvan iskusta suhteellisen hyvin.
Leo Bengali toipuu tapahtumasta täysin.
Illalla Rahkis-Sanomien toimitukseen otti vielä yhteyttä henkilö, joka epäili, että Leo Bengali olisi ehkä törmännyt silmäkulma edellä oveen, koska toinen silmä oli hieman huonon näköinen illan kuluessa. Saimme aamulla herra Bengalin langan päähän ja näin hän itse kuvailee tapahtumaa: "Olihan se tavallaan vähän nolo juttu, kun luulin ihan kasuaalisti hyppääväni kaappiin, mutta siinä olikin lasi edessä. Vähän siinä tuli alkuun höntti olo, mutta nyt on kaikki hyvin." Lasivitriini ei halunnut kommentoida onnettomuutta.
Kuvan lasivitriini liittyy tapaukseen.
Rahkis-Sanomat tavoitti Suomen onnettomuustutkintakeskuksen johtajan V. Ahingon, joka painotti, että tapahtuman johdosta kaikki Suomessa myytävät lasivitriinit tullaan vetämään myynnistä ja kaikille kissoille tulee pakolliseksi kypärät, ettei vastaava onnettomuus enää toistu.

Rahkisten salaiset lomasuunnitelmat!
Rahkis-Sanomien toimitukseen on vuotanut tietoja, jonka mukaan Rahkamuija ja Rahkaäijä olisivat lähdössä ulkomaille asti lomailemaan. Nimettömien lähteiden mukaan Rahkaväki ottaisi jälleen suunnaksi Ruotsin ja Åren. Emme saaneet tälle juorulle vahvistusta Rahkamuijalta tai Äijältä, mutta nimetön lähde lähetti todisteena kopion sähköpostista, jossa Rahkamuija tiedusteli kehnolla ruotsin kielellä mökkivarausta elokuulle Åren alueen (ja varmaan koko Ruotsin) halvimpaan mökkiin. Rahkaväki on avoimesti kertonut suhteestaan pohjoismaiden suurimpaan bike parkiin, jossa riittää poljettavaa moneksi päiväksi. Pariskunta on vieraillut paikassa ainakin kaksi kertaa, eli vuosina 2015 ja 2016. Jos luotettava lähde on lainkaan luotettava, viettää tämä kohupari lomansa Ruotsissa myös vuonna 2017. Jäämme odottamaan lisätietoa. 
Rahkaväki Åressa viime kesänä. Toistuuko tämä riettaus jälleen?!
 Rahkamuijalla salasuhde?! "Olivat yhdessä Ikeassa"
Rahkis-Sanomien vihjepuhelin soi torstaina taukoamatta, kun kansan syvät rivit olivat bonganneet kuuluisan bloggaajan Rahkamuijan Tampereen Ikeasta ja edellisenä päivänä Pirkkalan IKH:sta vieraan miehen kanssa.  Silminnäkijät vakuuttivat, että kysessä ei ollut Rahkaäijä, koska mies oli noin puoli metriä Rahkaäijää pidempi. Vihjepuhelimeen kuiskuteltiin myös, että Rahkamuija oli käskyttänyt mieshenkilöä työntämään kärryjä ja kantamaan ostoksia. Olisiko niin, että Rahkaäijä on vihdoin saanut tarpeekseen Rahkamuijan pirttihirmuilusta ja nainen olisi joutunut hankkimaan uuden orjan itselleen?! 
Tavoitimme Rahkamuijan lankapuhelimen välityksellä, tässä keskustelu sensuroimattomana. 
Rahkis-Sanomien toimittaja (RS): Rahkis-Sanomista moro, sulla on kuulemma uus äijä!
Rahkamuija (RM): Ööö, ei kyllä tietääkseni oo. 
RS: No onpas, olitte torstaina Ikeassa yhdessä ostoksilla ja sitä edellisenä päivänä IKH:ssa. 
RM: Jaa joo, se on toi meidän firman harjottelija Atte. Se on kätevää ottaa mukaan kantajaksi ostoksille.
RS: Jaahas, no mitäs ostelitte?
RM: IKH:sta ostettiin säilytyslaatikoita, kun siivottiin tuo meidän  varastohuone, jonne on tässä vajaan puolentoista vuoden aikana kertynyt vaikka mitä krääsää ja kuvauskalustoa. Ikeasta ostettiin lasivitriini, mihin saa kivasti kaikki palkinnot ja plakaatit näytille, kun vanha vitriini jää pieneksi. 
RS: Selvä juttu, onnea uudesta lasivitriinistä!

Rahkis-Sanomat sai vielä kommentit Rahkaäijältä, joka oli tyytyväinen sekä harjoittelija-Aten työpanokseen, että siihen, ettei hänen tarvinut mennä Ikeaan kantajaksi.  

Kuvan lasivitriini liittyy tapaukseen. Kohujen keskiöön joutunut kaappi ei halua kommentoida tätäkään tapausta.

 Rahkamuija-addiktien koskettavat tarinat: "Jäin koukkuun!"

Monille Rahkamuija-blogi on satunnaista ja hauskaa ajanvietettä, mutta joukossamme on myös niitä, joille Rahkamuija on vakava riippuvuus, eikä voida puhua enää satunnaisesta viihdekäytöstä. Rahkamuija-addiktio voi iskea kenelle vaan, niin nuorelle kuin vanhalle, niin miehelle kuin naiselle. Rahkamuija-riippuvuus ei kysy sosioekonomista asemaa tai ajokorttia, vaan se iskee salakavalasti ja koukuttaa uhrinsa pahimmalla mahdollisella tavalla. Rahkis-Sanomat pyysi kolmelta vakavasti addiktoituneelta tarinaa siitä, millaista on olla koukussa blogiin. Kaikki tarinat on nimettömiä ja oikeiden henkilöiden kirjoittamia, eikä lehden toimitus ole muokannut niitä mitenkään.

"Rahkamuija-addiktin vuodatus
Ensimmäisestä kokeilustani on kulunut nyt reilut 4 vuotta. 
Alussa kuvittelin pystyväni pelkkään viihdekäyttöön, mutta pian salainen paheeni vaikutus alkoi hiipiä paitsi harrastuksiini, myös sosiaaliseen elämääni.

Tämän ei pitänyt tapahtua minulle.

Alunperin viattomasta hairahduksesta oli kehittynyt aivan huomaamatta vakavamman luokan riippuvuus, josta en edes halunnut eroon.
Juhannuksen vietto pyöräilemällä moottoriradalla kaatosateessa? Mikä ettei. Maapähkinävoita suoraan purkista lusikalla? Hyvä välipala. Olin aivopesty."- RahkisAddikti91

"Olen Kaapo (nimi muutettu) ja olen addikti. Rahkamuijan lukeminen on riippuvuus. En tarkkaan muista miten ja milloin oma adiktoitumiseni alkoi, siitä on joka tapauksessa kulunut useita vuosia. Rahkamuija on blogi jonka kanssa kulutin aikaa lukemattomia tunteja peruskoulussa, kun opettajan paasaukset eivät kiinnostaneet. Rahkamuija on tekstiä jota voi lukea uudelleen ja uudelleen. Tekstiä jonka kautta on tutustunut ihmisiin, joiden kanssa joiden kanssa voi katsoa monta tuntia hihna247 ohjelmaa tai nauraa keskellä yötä kuvalle kissasta."
 
Kuvituskuva, kuvan henkilöt eivät liity tapaukseen. Paitsi addiktoituneita on kolme, kuvan henkilöitä kolme. Sattumaako? En usko!


"Ei sitä heti ymmärtänytkään, et oli koukussa.
Yhtäkkiä huomasi istuvansa tietokoneen edessä, tuijottaen ruudulta Rahkamuijan blogin etusivua, hypnotisoituna refreshaa sivua jos uusi postaus tuliski nyt, tai nyt, tai nyt.
En enää pystynyt keskittymään töihin, arkeen, kummin kissan ristiäisetkin meni ohi kun vieroitusoireiden riivaamana viruin sängynpohjalla.
Parturissakin unohdin käydä, ja varpaankynnet kasvoivat niin pitkiksi ettei edes kotoa poistuminen enää onnistunut. 
Ostin myös vihreän maastopyörän, cyclocrossin ja läskipyörän, mutta nykyään päivänvalokin sattuu silmiin ja kypärän vaihdoin nopeampaan nettikaistaan etten menetä sekuntiakaan Rahka-aikaa.
Värväsin postimiehen käymään kaupassa puolestani, hän tuo Nutellaa ja riisikakkuja kerran viikossa.
Addiktiooni olen keksinyt, että voin uusia postauksia odotellessa opetella mm. braillekirjoitusta ja kääntää maailman parhaan blogin luettavaksi yhä useammalle tämän kielen avulla."
Nimimerkki "Rakkaudesta Rahkaan"

Nämä tarinat maalaavat eteemme synkän kuvan yhdestä aikamme pahimmasta riippuvuudesta, jonka edessä niin läheiset kuin yhteiskuntakin ovat voimattomia. Näinä kovina aikoina riippuvuuksien hoitoon tarkoitetut verovarat ovat vähissä, ja riippuvuuteen sairastuneet jäävät täysin yksin. Peräänkuulutammekin yhteisön vastuuta addiktoituneista, riippuvuudesta irti pääseminen ei voi olla vain yksilön vastuulla! Kehotamme myös tarkkailemaan läheisiä, heistä joku voi olla ankarassa Rahkamuija-koukussa, josta ei ole paluuta normaaliin elämään. Näidenkin kolmen raukan elämä on lopullisesti tuhoutunut, koska Rahkamuija-blogi on ottanut heidät niin tiukkaan otteeseen, että irti pääseminen on mahdotonta. Rahkis-Sanomien toimitus toivottaa voimia kaikille koukkuun joutuneille ja heidän omaisilleen!


 Erikoishaastattelu: "Blogin kirjoittaminen on on muuttanut elämäni!"
Rahkamuija on ollut vuosien saatossa hieman salaperäinen henkilö, eikä hän ole juurikaan antanut haastatteluja. Rahkis-Sanomat sai yksinoikeuden haastatella juhlapäivää viettävää bloggaajaa. Esitimme kuuluisalle bloggaajalle muutaman kiperän kysymyksen. 

Moro Rahkamuija, miten menee?
Ihan jepa, juuri täällä kesämökillä möllötän ja nautin kivasta kesäpäivästä ja mummin herkkupöytien antimista. Kohta soutelemaan tyynelle järvelle!

Miltä viiden vuoden virstanpylväs tuntuu?
Tosi hienolta! En olisi uskonut, että blogi on näin pitkäikäinen. Itse asiassa se on kuukauden vanhempi, kuin Rahkaväen avioliitto. Hullu homma!

Mikä on ollut mieleenpainuvin tai hienoin kokemus bloggaajana?
Ensimmäisenä mieleen tulee eräs päivä syyskuulta 2013. Istuin espanjan tunnilla aamulla ja vilkaisin nopeasti blogin tilastoja. Siinä meni kyllä buenos diasit pahemman kerran väärään kurkkuun, kun huomasin, että blogissa oli käynyt jo 4000 kävijää sinä aamuna. TREINING LAIFSTAIL 4EVÖÖH -postaus oli lähtenyt isosti laukalle ja sitä jaettiin hurjaa tahtia ympäri nettiä. Isot treeniaiheiset Facebook-sivustot jakoivat sitä ja lukukertoja ja kommentteja tuli aivan käsittämätöntä tahtia. Kolmen päivänä aikana blogiin tuli muistaakseni 90 000 näyttökertaa. Se tuntui tosi hienolta, että pikkublogin hauskannäppärä huumoripläjäys noteerattiin niin isosti.  

Yleisesti blogi on tuonut eteen uskomattoman hienoja juttuja, olen tutustunut moniin ihmisiin ja saanut ystäviä blogin kautta ja päässyt kokemaan monia kivoja juttuja. Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että blogi on tavallaan muuttanut elämääni, koska ilman tätä en olisi koskaan tutustunut esimerkiksi noihin hassuihin hölmöläisiin, jotka kirjoittivat addiktio-kokemuksensa tuossa yllä. Olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen, että perustin blogin! Ai niin, se on vielä sanottava, että joka kerta lähes liikutun, jos kuulen, että blogini on inspiroinut ja kannustanut jotakuta pyöräilyharrastuksen tai muun liikunnan pariin. Se on suuri kunnia!

Entä mikä on ollut ikävin tai huonoin kokemus blogiurallasi?
Tämä on vaikea kysymys, koska mitään sen suuremmin negatiivista ei tule mieleen. En ole möläytellyt täällä ikinä mitään umpityhmää tai esimerkiksi ikinä joutunut poistamaan yhtään postausta. Mun tyyli ei ole aiheuttaa mitään äänennopeudella eteneviä sontamyrskyjä, mieluiten vaan keskityn omaan elämääni liittyviin juttuihin. Joskus vähän harmittaa, kun hirveällä vaivalla rustattuun postaukseen ei tule yhtään kommenttia tai lukukerrat jää vähiin, mutta nautin kuitenkin kirjoittamisesta, joten eipä tuokaan niin haittaa.  

 Miksi luulet, että ihmiset lukevat blogiasi?
Jaa-a, sitä olen kyllä miettinyt kovin! No ei vaan, Rahkamuijassa on ollut aina sellanen iloinen, aito ja rento meininki, täällä ei oteta asioita liian vakavasti. Koen myös, että Rahkamuija on vähän semmonen blogimaailman musta tai lähinnä vihreä lammas, joka uskaltaa tehdä asiat vähän eri tavalla.

Paljasta rahakkaimmat yhteistyödiilisi!
Tässähän on sellainen hauska juttu, että en ole koskaan saanut penninjeniäkään bloggaamisesta ja se on ollut ihan periaatekysymys. Kerran sain ilmaiseksi rahkoja ja toisen kerran hupparin ja pipon. Juuri tällä viikolla huomasin, että Google mainosti bloggerissa, että voisin tienata blogilla jopa 13,34 euroa kuussa! Ihan en viitti pistää mainoksia blogiin kolmentoista euron takia.  Blogi on mun harrastus, enkä näe mitään tarvetta tienata sillä. Nyt on ihan pakko sanoa myös suoraan, että ei hirveästi nappaa tehdä mitään 50 euron arvoisia postauksia, jossa myy sielunsa shampoo-firmalle, kun on tehnyt mainoskamaa muun muassa 20th Century Foxille ja Fazerille. Pidän työt ja harrastukset erillään. Mutta korostan, että on täysin ok, jos joku pitää hyvää blogia ja tienaa sillä! 

Osin rahasyyn vuoksi en ole missään blogiyhteisössä. En myöskään halua, että mikään yhteisö rajoittaa mun sekoiluja täällä blogissa. Jossakin blogiyhteisössä olisi se hyvä puoli, että jutut saisi enemmän näkyvyyttä, mutta tavallaan on ihan kiva olla vähän piilossa, varsinkin kun nykyään moni tuntee meidät muuten. 

 Oletko joskus kokenut stressiä blogista?
Joskus on vähän jumitusta, eikä millään meinaa saada uutta postausta tehtyä. Aiemmin myös kyttäsin blogin tilastoja tarkasti ja se vähän stressasi, mutta se loppui kuin seinään siinä vaiheessa, kun piti ruveta kyttäämään YouTube-kanavien tilastoja. Tajusin, että ihan hirveesti ei tartte ressata, että tuleeko blogiin 300 vai 600 klikkausta päivässä, kun tästä ei kukaan maksa mitään. 

Mitkä ovat omia blogisuosikkejasi?
Tähän tulee vastaukseksi kolme kovaa naista, jotka on suosikkeja tällä hetkellä. Anna mun treenaa -blogia olen lukenut noin sata vuotta ja symppaan Annaa kovasti, mahtava tyyppi ja hyvät jutut. Oli muuten yksi niistä blogeista, jotka inspiroi meikäläistäkin aloittamaan bloggaamisen. 
Juliaihminen -blogin löysin joskus tänä keväänä ja se on aivan mahtava! Julia on niin hauska ja nokkela ja kirjoittaa tosi nohevasti tavallisesta elosta ja monista muista jutuista. 
Kolmas kova on Piia Pajunen. Tää huikee muikkeliini kävi joskus samaan aikaan TTY:n salilla ja siitä asti olen seuraillut naisen touhuja. Niin hyvä kirjotustyyli ja jokainen postaus vaan huokuu sitä, että tällä naisella on kaikinpuolin järki päässä. Tutustu näihin, jos ei ole jo lukulistoilla!
 

Koitin nopeesti googlata postaustani, jossa mä ja Anna mun treenaa -Anna poseerataan samassa kuvassa, mutta Googlen haussa tulikin ylempänä tämmönen keskustelu. :D :D Täytyy ny muistaa, että kukaan tositreenaaja ei käy Lidlissä. Oonkin ehkä feikkitreenaaja!

Miltä Rahkamuijan tulevaisuus näyttää?
Rahkamuijan tulevaisuus näyttää aivan hyvältä. En ota blogista mitään paineita. Joskus keväällä mietin, että menisikö blogi vähäksi aikaa tauolle, mutta sitten luovuin ajatuksesta. Kirjoitan aina, kun on jotakin sanottavaa tai näytettävää. Pyrin pitämään rennon ja rahkamuijamaisen tyylini myös jatkossakin ja tuttua sekoilua on luvassa tulevaisuudessakin. En halua olla jumissa siinä, että tämä olisi vain treeniblogi, tämä on jatkuva tarina Rahkamuijan elämästä ja teoista. Ehkä 5 vuoden päästä juhlitaan kymppisynttäreitä, kuka tietää! 

Lähetä vielä terveiset Rahkamuijen lukijoille!
Kiitti hei, kun luette tai ainakin kattelette kuvia! Oon kuullu, että osa miehistä ei jaksa lukee tän blogin liian pitkiä tekstejä, niin ne vaan kattoo kuvat. :D Sekin on ihan ok. Ei muuta kun hyvää kesää kaikille, helle on kuulemma elokuussa, kun on meikäläisen loman aika! 

Tässäpä oli tämänkertainen Rahkis-Sanomat! Nyt tuli todellakin jättijuhlanumero, jossa varmasti riitti luettavaa pidemmäksikin aikaa! Jos siellä lehden lukijoissa on muita, joilla on vakava Rahkamuija-addiktio, uusi lasivitriini, salasuhde tai epäillyttäviä kesälomasuunnitelmia, niin nyt on aika kommentoida. Ihan sama mitä kommentoit, mutta jätä joki ölinä itsestäsi jälkeen! 

Ihanaa viikonloppua! 

18 kommenttia:

 1. Paljastan addiktioni varmaan näkyvimmin näin kun kommentoin heti vajaan tunnin päästä kun olet saanu puskettua postauksen ilmoille xD Jotenkin sitä on tottunut että lauantaiaamuna saattaa olla todennäköisemmin uusi postaus :) Mun mielestä tämä blogi on ollut aina enkä meinaa uskoa että on vasta viisivuotias!

  Hullumpia suunnitelmia ei vielä ensi viikon viimeiselle vapausviikolle ole, kuin että on pakko suorittaa jokakesäinen rituaalini ja pyöräillä Porin Kalloon kahville. Tästä reissusta kilometrejä kertyy vähän päälle viisikymmentä, joten tarvitsen kaikki kauppanaisen taitoni että saan jonkun tavispyöräilijäkaverin sinne mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Mari, kyllä tosilukija on heti hereillä! Musta taas tuntuu, että perustin tän blogin ehkä viime kesänä, enkä varsinkaan itse ole vanhentunut viittä vuotta tässä blogin rinnalla. :D

   Olen lukenutkin tosta Kallon kahvilasta, se on jonkun julkkiksen tai vastaavan pitämä tai jotain. Keksit sinne reitille jotain muitakin hyviä nähtävyyksiä ja lupaat ainakin kolme jätskitaukoa, niin eiköhän seuraa löydy!

   Poista
 2. Peukut viis vuotis synttäreille


  """Juhannuksen vietto pyöräilemällä moottoriradalla kaatosateessa? Mikä ettei. """

  Toivotaan toisiakin viisvuotis synttärijuhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jarmo! Toi kohta kuulosti aika tutulta, siihen olen saanut huijattua yllättävän monet. :D

   Poista
 3. En ole pitkään aikaan lukenut blogiasi, mutta tänään tuli selailtua postauksia. Mukava, että olet laittanut kuulumisia, älä laita blogia tauolle, postaile silloin kun siltä tuntuu. Vaikka vähän harvemmin.

  Mukava, että olet kirjoitellut kissojenkin kuulumisia!

  Kannattaa katsoa: https://www.youtube.com/channel/UCyCm59DXgQzgIddBPI00Bgg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit selailemaan! Niin mä ajattelinkin, että postailen kun ehdin ja on asiaa. En osaisi kyllä olla millään ilman blogia.

   Täytyykin aktivoitua ottamaan kissoista paljon kuvia ja tehdä joskus kunnon kissapläjäys.

   Ihana tuo kanava, mahtavia videoita. Voin vaihtariksi vinkata, että katsopa tämä video, jossa kokataan sushia kissoille. Hymyillytti tänään aika paljon!
   https://www.youtube.com/watch?v=zGcYabz3hYg

   Poista
  2. Kiva, että vastailet viesteihin!

   Hyvin näytti sushi kissoille maistuvan!

   Pyöräilyaiheinen kissavideo: https://www.youtube.com/watch?v=WTLsAnxUwzQ

   Oma suhteeni on kissoihin on hieman monimutkainen. Olen aina "vihannut" kissoja siitä asti, kun naapurin kissat kävivät paskomassa minun hiekkalaatikkooni sillä seureuksella, että Scanian renkaat ja käteni oli kissanpaskassa. Tätä vihanpitoa on jatkunut ihan viime vuosiin asti, mutta jostain syystä viime aikoina olen alkanut pitämään kissoista. Olen pitänyt aina itseäni ehdottomasti koiraihmisenä. YouTube:sta tulee usein katseltua kissavideoita, olen jopa haaveillut kissan hankkimisesta, mutta käytännön syistä en kissaa voi hankkia: olen ollut ja varmaan olen vieläkin kissoille allerginen, lisäksi asun kerrostalossa ja minun mielestäni kissojen pitää saada vapaasti tutustua ympäristöönsä.

   Poista
  3. Tuo sushimies voisi tulla kokkailemaan sushia meidän kateille ja mulle kanssa!

   Me nähtiin tollanen pyöräilevä kissa joskus Kaliforniassa, istui ihan tyynesti semmonen laitapuolen kulkijan olkapäällä, kun tämä pyöräili ja käveli. Ite inspiroiduin tästä ja opetin meidän Leoko-kissan istumaan olkapäällä.

   Jotkut ei tykkää kissoista, kun ne on tavallaan vähän arvaamattomia ja usein kissoja ei vaan yhtään kiinnosta ihmisten tekemiset. :D Onneks netti on pullollaan kissavideoita, joita voi katella, jos ei itse ottaa kissaa.
   Mä ajattelen, että maalla on ok pitää kissoja vapaana ulkona, mutta kaupunki on täynnä vaaroja. Mä myös ajattelen sen niin, että kun kissa ei pääse vapaana ulos, se ei tiedä mitä se menettää ja se on ihan tyytyväinen siihen, kunhan on muuten tarpeeksi virikkeitä. :)

   Poista
 4. Heihoi! Blogimaailman vihreä lammas, loistava kuvaus blogistasi. Koen vihreän lampaan erittäin tärkeäksi osaksi nykypäivän blogimaailmaa. Rahkamuija on mielenkiintoisin ja viihdyttävin blogi, jatka samaan malliin!

  Kesäpäivän suunnitelma: Noin viikon päästä herään virkeänä aamulla ja hyppään järeän monsterimaasturin kyytiin, joka vie minut hujauksessa ennen näkemättömän oranssina hohtavan suon laitaan. Suolla täydellisen kypsät hillat kiipeävät kuin itsestään suureen ämpäriin, joka täyttyy hujauksessa. Ämpärin ollessa täysi, nautin maukkaat kahvit termarista ja syön croisantin. Eväiden syönnin jälkeen monsterimaasturi vie minut kotiin ja soiden oranssi kulta menee kuin itsestään rasioihin ja pakkaseen. Päivä ei ole vielä edes puolessa, joten virkistävän uintireissun jälkeen hautaudun loppu päiväksi riippumattoon lukemaan kirjaa.
  Kerron ensi viikolla miten reissu toteutui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Houhouhou! Mustat lampaat on vähän sillain negatiivisesti erilaisia, vihreet taas positiivisesti. Haluan uskoa kanssa, että vihreille lampaille on tilausta, koska tykkään itsekin lukea monenlaisia blogeja.

   Tässä suunnitelmassa mua epäilyttää ainoastaan se, että eikä oranssi kulta lentele ämpäristä paluumatkalla? Vai onko ämpärissä peräti kansi? Kuulen mielelläni, että miten päivä oikeasti toteutui ja oliko lakat jo kypsiä!

   Poista
 5. Onnittelut 5-vuotiaalle!

  Mä luen blogit aina RSS readerilla, enkä oikein usko, että blogger osaa laskea sitä mukaan kävijätilastoihin... jos moni muukin vakituinen seuraaja tekee samoin niin silloinhan tilastot on ihan pielessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Hmm, en tiedäkään miten tuo RSS reader ja tilantointi pelaa yhteen. Mutta ei noilla tilastoilla ny oo niin väliä!

   Poista
 6. Onko rahkauniversumiin tihkunut tieto, että Microsoft aikoo lopettaa Paintin? Pöyristyttävää vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tänä aamuna juuri luin siitä ja melkein lähdin jo barrikadeille. Voisin tehdä Paintin muistoksi sellaisen kokoelma-postauksen, jossa on kaikki parhaat paint-piirrokseni.

   Poista
 7. Olenkohan koskaan kommentoinut. Tod näk en. Mutta RA-KAS-TAN rahkamuijablogin raikasta ja omaa tyyliäja sitä ettei tästä ole tullut mainossoopaa. You rock girl!

  T. Outu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, että nyt intouduit ensimmäisen kerran kommentoimaan, arvostan! Tästä ei mainossoopaa tuu, paitsi jos saa loppuelämäks ilmaset rahkat ja maapähkinävoit niin voin mainostaa niitä!

   Poista
 8. Lähdin alunperin seuraamaan vain kissojen takia, mutta kyllä muutkin jutut on tullu luettua. Jatka vaan samaan tahtiin, vaikka tiellä HPC kanava onkin olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että kissat on koukuttanut. Rahkamuija oli ennen HPC:ta, joten arvojärjestys on selkeä eikä Rahkista hylätä ikinä!

   Poista